2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Yarın bir ay sonra kontrolüm var,inşallah keyfim olursa ordanda kuaföre, ay resmen milat gibi olacak erken gel demediler ama bir ihtimal nst olursa diye erken gideyim benBir zahmet.Anasi 6 kilo aldı, bakalım kızı ne oldu

Yarın bir ay sonra kontrolüm var,inşallah keyfim olursa ordanda kuaföre, ay resmen milat gibi olacak erken gel demediler ama bir ihtimal nst olursa diye erken gideyim benBir zahmet.Anasi 6 kilo aldı, bakalım kızı ne oldu
3 hafta sonra gel diyolarmis yarinki kontrolden sonra

Hem daha erken demiş hem bu çocuk 39 u doldurmaz demiş 38. Haftayada pek iyi bakmamamis e 36. Haftadasin zaten haftaya gün verir herhalde neyse şaka bı yana sağlıklı olsunda artık haftaya olsun canıminşallah dediğin gibi şekerdir canını sıkma son zamanlar hayırlısı ile kötü birşey olsa doktorun illaki söylerdi

Aynen ya insani manyak yapiyolar bazen gercekten madem durmucagini dusunuyosun ver gunu illa su patlicak sanci gelcek oylemi gidecegim bnde anlam veremedim ölçüm yaptm yemekten snra seker yukselmis bu arada bilerek pilav yedim gormek icin tokluk 1 saat 156 cikti 15 20 gun dikkatli gidecegim artik umarim su fazla dye erken dgum fln olmaz elimden geleni yapicam .. normalde tokluk sekerim 75 80 gezerdim sasirdm vallahi saglk olsn dkkt edecgz artk :)

Canım çarşamba günü çıktık evde yoğun bir döngüdeyim artık besle altını al gazını çıkar uyut günler bu şekilde geçiyor çok şükür rabbime
Ayy hadi gozunuz aydin yani simdi senin dogum kacinci haftada olmustu simdi ve ne kadar yogun bakimda kaldi bebis?

Aman dikkat et artık Allah'tan şeker bu son zamanda çıktı baştan beri yoktu az kaldı hayırlısı ile haftayada daha net birşeyler duyarsın doktorundan en azından

Canım çarşamba günü çıktık evde yoğun bir döngüdeyim artık besle altını al gazını çıkar uyut günler bu şekilde geçiyor çok şükür rabbime
Ayy çok sevindim canım senin adına masallah size Rabbim uzun ömürler versin güle güle büyüt güzel minisini

Günaydın arkadaşlar bugün bizimde kontrol vardı 35+4 günlük olduk şükür.3200 gr 50 cm gelişimi iyi dedi doktor.biraz kasılmam çıktı ve progestan verdi bir hafta kullan haftaya yeniden kontrol zaten dedi.progestan ilk kez duydum bu durum içn siz duymuş muydunuz?

Selam arkadaşlar, fotoğraf vermemek için direnen sinirli kızımla ben geldim.2915 gr olmuşuz ,nst ye girdim ,sorun çıkmadı. Doktorum 39+2 ye gün verdi 30 Nisan ,itiraf edeyim daha erken istiyor ve bekliyordum ,ama yapacak bir şey yok.Asil sürpriz, kontroller haftalığa düştü şu anda da kuafördeyim,inşallah beyazlardan kurtulacağım. Kuaförüm bu ne hal dedi ,bu beyazları nasıl kapatacağız

Eklentiler

• 16494958401542514589664075733595.jpg
    56,9 KB · Görüntüleme: 40
Erken doğum olmasın diye veriyor canım Hemen hemen risk görülen herkese veriliyor. Bende düşük tehlikesi nedeniyle 17. Haftaya öadar kullandım

Erken doğum olmasın diye veriyor canım Hemen hemen risk görülen herkese veriliyor. Bende düşük tehlikesi nedeniyle 17. Haftaya öadar kullandım
Bende tüp bebek tedavilerimde çok kullanmıştım mübarek ilacı hakkkmiz da hayırlısı iyi olduğu vakitte gelsin insallah tüm yavrular ama gerçekten bu grupta ki bebeklerin hepsi aceleci ya

Ah elacığıma maşallah oda doktoruna sinirlenmiş sanırım annemi ayda 1 çağırıyorsun diye
Kontrollerin haftalığa düşmesi şahane ama 30 nisan cumartesi az kalsın 40+0a gün vercekmiş günler alındı, beyazlarda gidiyor ohh daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…