3 hafta sonra gel diyolarmis yarinki kontrolden sonraYarın bir ay sonra kontrolüm var,inşallah keyfim olursa ordanda kuaföre, ay resmen milat gibi olacakerken gel demediler ama bir ihtimal nst olursa diye erken gideyim ben Bir zahmet.Anasi 6 kilo aldı, bakalım kızı ne oldu
Hem daha erken demiş hem bu çocuk 39 u doldurmaz demiş 38. Haftayada pek iyi bakmamamis e 36. Haftadasin zaten haftaya gün verir herhaldeBuyumustur annesi senin bebisinde merak etmeSordum ama gün vercekmsnz dye yuzunu burusturdu dur daha erken falan dedi 1 hafta sonra tekrar cagardi 39 u dolduramaz bu cocuk dedi hatta 38 i doldururmu dedigimde bile yani doldurur yuksek ihtimal gbisinden konustu ama ona bile ihtimal vermedi gbi bi hali vardi ben sanciyla gelmek istemyrm dedim bakicaz bakicaz haftaya deyip savistirdi suyumda fazla cikti ilk defa seker takibi yapicam smdi bakalm ins sekerdir yoksa yazanlari okuyunca pskolojim bzuldu ins sekerdir dedim
Derim siz buyrun eve3 hafta sonra gel diyolarmis yarinki kontrolden sonra
Çok sağol canım benim eksik olma
Aynen ya insani manyak yapiyolar bazen gercekten madem durmucagini dusunuyosun ver gunu illa su patlicak sanci gelcek oylemi gidecegim bnde anlam veremedim ölçüm yaptm yemekten snra seker yukselmis bu arada bilerek pilav yedim gormek icin tokluk 1 saat 156 cikti 15 20 gun dikkatli gidecegim artik umarim su fazla dye erken dgum fln olmaz elimden geleni yapicam .. normalde tokluk sekerim 75 80 gezerdim sasirdm vallahi saglk olsn dkkt edecgz artk :)Hem daha erken demiş hem bu çocuk 39 u doldurmaz demiş 38. Haftayada pek iyi bakmamamis e 36. Haftadasin zaten haftaya gün verir herhaldeneyse şaka bı yana sağlıklı olsunda artık haftaya olsun canım inşallah dediğin gibi şekerdir canını sıkma son zamanlar hayırlısı ile kötü birşey olsa doktorun illaki söylerdi
Canım çarşamba günü çıktık evde yoğun bir döngüdeyim artık besle altını al gazını çıkar uyut günler bu şekilde geçiyor çok şükür rabbimedogavekitaplar nasılsınız merak ettim
Ayy hadi gozunuz aydinCanım çarşamba günü çıktık evde yoğun bir döngüdeyim artık besle altını al gazını çıkar uyut günler bu şekilde geçiyor çok şükür rabbime
Ohh çok şükür canımCanım çarşamba günü çıktık evde yoğun bir döngüdeyim artık besle altını al gazını çıkar uyut günler bu şekilde geçiyor çok şükür rabbime
Canım çarşamba günü çıktık evde yoğun bir döngüdeyim artık besle altını al gazını çıkar uyut günler bu şekilde geçiyor çok şükür rabbime
Aman dikkat et artık Allah'tan şeker bu son zamanda çıktı baştan beri yoktu az kaldı hayırlısı ile haftayada daha net birşeyler duyarsın doktorundan en azındanAynen ya insani manyak yapiyolar bazen gercekten madem durmucagini dusunuyosun ver gunu illa su patlicak sanci gelcek oylemi gidecegim bnde anlam veremedim ölçüm yaptm yemekten snra seker yukselmis bu arada bilerek pilav yedim gormek icin tokluk 1 saat 156 cikti 15 20 gun dikkatli gidecegim artik umarim su fazla dye erken dgum fln olmaz elimden geleni yapicam .. normalde tokluk sekerim 75 80 gezerdim sasirdm vallahi saglk olsn dkkt edecgz artk :)
Ayy çok sevindim canım senin adına masallah size Rabbim uzun ömürler versin güle güle büyüt güzel minisiniCanım çarşamba günü çıktık evde yoğun bir döngüdeyim artık besle altını al gazını çıkar uyut günler bu şekilde geçiyor çok şükür rabbime
Erken doğum olmasın diye veriyor canımGünaydın arkadaşlar bugün bizimde kontrol vardı 35+4 günlük olduk şükür.3200 gr 50 cm gelişimi iyi dedi doktor.biraz kasılmam çıktı ve progestan verdi bir hafta kullan haftaya yeniden kontrol zaten dedi.progestan ilk kez duydum bu durum içn siz duymuş muydunuz?
Bende tüp bebek tedavilerimde çok kullanmıştım mübarek ilacıErken doğum olmasın diye veriyor canımHemen hemen risk görülen herkese veriliyor. Bende düşük tehlikesi nedeniyle 17. Haftaya öadar kullandım
Ah elacığıma maşallahSelam arkadaşlar, fotoğraf vermemek için direnen sinirli kızımla ben geldim.2915 gr olmuşuz ,nst ye girdim ,sorun çıkmadı. Doktorum 39+2 ye gün verdi 30 Nisan ,itiraf edeyim daha erken istiyor ve bekliyordum ,ama yapacak bir şey yok.Asil sürpriz, kontroller haftalığa düştüşu anda da kuafördeyim,inşallah beyazlardan kurtulacağım. Kuaförüm bu ne hal dedi ,bu beyazları nasıl kapatacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?