• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Selam arkadaşlar, fotoğraf vermemek için direnen sinirli kızımla ben geldim.2915 gr olmuşuz ,nst ye girdim ,sorun çıkmadı. Doktorum 39+2 ye gün verdi 30 Nisan ,itiraf edeyim daha erken istiyor ve bekliyordum ,ama yapacak bir şey yok.Asil sürpriz, kontroller haftalığa düştü 😅😅😅 şu anda da kuafördeyim,inşallah beyazlardan kurtulacağım. Kuaförüm bu ne hal dedi ,bu beyazları nasıl kapatacağız 🤣
Ya canim bi dahakine druna sorsana. 30 nisan cumartesi ya ertesi gun hem 1 mayis hem pazar hem arife. Hastanede dogru duzgun insan olur mu ki yaa😅😅 bu durum beni geriyor acikcasi biraz.

Kızlar merhaba uzun zamandır yazmiyordum
Persembe 35+1 sezeryan oldum ödem tansiyon yuksekligi sularının azalmasiydi sebep
Kızım 2.650 gr oglum 2.890gr dogdu oğlum fazla su yuttugu için kuvezde entube Kızım yanimda dün akşam taburcu olduk

Karnim hiç doğum yapmamış gibi sis ayaklarim bacaklarim da aynı şekilde şiş ödem zor hareket ediyorum

Persembe 35+1 sezeryan oldum ödem tansiyon yuksekligi sularının azalmasiydi sebep
Kızım 2.650 gr oglum 2.890gr dogdu oğlum fazla su yuttugu için kuvezde entube Kızım yanimda dün akşam taburcu olduk

Karnim hiç doğum yapmamış gibi sis ayaklarim bacaklarim da aynı şekilde şiş ödem zor hareket ediyorum
Canimm hayırlı uğurlu olsun gözün aydın 🥰 bebislerin kilosu iyi. Oğlun da bir an önce yanınıza gelsin inşallah. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🥰 kilolar gider ödem çok olmuştur. Ikiz büyütmek kolay mı 😊

Canım benim gözünaydın😍😍 Çok şükür kiloları çok iyi. Biraz sabret oğlunda sağlıkla yanınıza gelecek inşallah🙏🏻
Sezaryen olduğun için ödem olması normal karşılanıyor. Bol su içip, biraz da yürüyüş yapabilirsen çabucak toparlarsın inşallah😍 her şey çok yeni zamanla normale dönecektir🤗

Ah elacığıma maşallah😍😍 oda doktoruna sinirlenmiş sanırım annemi ayda 1 çağırıyorsun diye😅
Kontrollerin haftalığa düşmesi şahane ama 30 nisan cumartesi az kalsın 40+0a gün vercekmiş😅 günler alındı, beyazlarda gidiyor ohh daha ne olsun😍😍
Sorma canım, bana çok gec geldi ama bir sey diyemedim ,sağlıkla gelsin de ne kadar kalsa kârdır herhalde.Yapacak bir sey yok sadece ben baya zorlqnacagim

Aa gozunuz aydin cok sukur saglikla dunyaya gelmis bebisler 🥰 insallah oglunda bi anca gelir evinize. Ve evet odemde cok normal yaa kolay mi 2 can cikardin icinden 😊 toparlanirsin zamanla insallah

Kizlaar cikolatam ve magnet yaptirmistim onlar geldii 🥰🥰 yaa bayildim cok tatli olmus. Cikolatasida cok guzel valla bayildim 😅
Cikolata atolyesini kim soylemisti hatirlamiyorum ama tekrardan cok tesekkur ederim 🥰 cok begendim

Eklentiler

• 20220409_131839.jpg
    20220409_131839.jpg
    135,8 KB · Görüntüleme: 33
Ya canim bi dahakine druna sorsana. 30 nisan cumartesi ya ertesi gun hem 1 mayis hem pazar hem arife. Hastanede dogru duzgun insan olur mu ki yaa😅😅 bu durum beni geriyor acikcasi biraz.
Aaaaa bayrami dusundum ama 1 mayisi unuttum ,güne de bakmamıştım, iyi söyledin canim ,cumartesi olmaz o zaman ,cuma alır bence

Allah hayırlı uzun ömürler versin yavrulariniza insallah ,odem olmasi cok normal ,yavas yavas gider ,üzülmeyin

Kizlaar cikolatam ve magnet yaptirmistim onlar geldii 🥰🥰 yaa bayildim cok tatli olmus. Cikolatasida cok guzel valla bayildim 😅
Cikolata atolyesini kim soylemisti hatirlamiyorum ama tekrardan cok tesekkur ederim 🥰 cok begendim
Hayırlı uğurlu olsun, ağzınız tatlansin, keyifle ikram edin inşallah

Selam arkadaşlar, fotoğraf vermemek için direnen sinirli kızımla ben geldim.2915 gr olmuşuz ,nst ye girdim ,sorun çıkmadı. Doktorum 39+2 ye gün verdi 30 Nisan ,itiraf edeyim daha erken istiyor ve bekliyordum ,ama yapacak bir şey yok.Asil sürpriz, kontroller haftalığa düştü 😅😅😅 şu anda da kuafördeyim,inşallah beyazlardan kurtulacağım. Kuaförüm bu ne hal dedi ,bu beyazları nasıl kapatacağız 🤣
Oysss büyümüş ela bebek masallah ona😍 tam tamına üç haftan var galiba ne güzel bizde hayırlısıyla gün alsaydikda rahatlardım en azindan ela bayram sekwri olarak gelecek size galiba ☺️

Oysss büyümüş ela bebek masallah ona😍 tam tamına üç haftan var galiba ne güzel bizde hayırlısıyla gün alsaydikda rahatlardım en azindan ela bayram sekwri olarak gelecek size galiba ☺️
Evet canım teşekkür ederiz ,doktorda öyle dedi ,bayram hediyesi olacak dedi🥰

Eloooooşşşş😍😍 maaşallh sana🧿🧿🌸
Annesi buna şükür önceleri hiç gözükmedi bu kızçeler bize oh gün de alınmış ne güzel hayırlı olsun hadi inşallaj gününü beklesin uslu kız
Saçını da güle güle kullan nasıl iyi gelmiştir şimdi

Eloooooşşşş😍😍 maaşallh sana🧿🧿🌸
Annesi buna şükür önceleri hiç gözükmedi bu kızçeler bize oh gün de alınmış ne güzel hayırlı olsun hadi inşallaj gününü beklesin uslu kız
Saçını da güle güle kullan nasıl iyi gelmiştir şimdi
Elimi saçımdan , gözümü aynadan alamıyorum valla ,kendimi perişan ettim aylardır, sagol canım, tarihi pek beğenmedin ama haftaya belki güncelleme gelir😅🤣

Elimi saçımdan , gözümü aynadan alamıyorum valla ,kendimi perişan ettim aylardır, sagol canım, tarihi pek beğenmedin ama haftaya belki güncelleme gelir😅🤣

Evet 2 gece kalacaksan tarih sıkıntı olabilir bikaç gün öne çeker belki
Banada doktor 19 mayıs da alalım güZel tarih dedi resmi tatil diye onu bile istemiyorum pek😜

Evet 2 gece kalacaksan tarih sıkıntı olabilir bikaç gün öne çeker belki
Banada doktor 19 mayıs da alalım güZel tarih dedi resmi tatil diye onu bile istemiyorum pek😜
Yok canim ,inşallah her şey yolunda giderse tek gece kalacağım, ama mantıken cıkış vizitini yapması için 1 mayista gelmesi lazım, ben doktor olsam hadi normal doguma el mecbur ama sezeryane bu tarihi vermem ,belki 29 yapar

Ya benim bacaklarım kopacak gibi ağrıyor, resmen yürüyemiyorum 😏 doktor magnezyum dedi ama onu da kullanmasam daha ne kadar ağrısı olurdu bilemiyorum ,resmen kopacak

Back