Sağol canım benimGözün aydın canım
Yaa ne güzellKızlar çatı muayenem çok iyi geçti hiç acımadı ve çok kısa sürdü. Normal doğum yapabilirsin dedi Doktorum. Çok sevindim
sadece peynirli sandiviç yedm ve midem alev alev. sabah sabah kızartma yesem hastanelik olurumSağol canım benimşimdi eve geldik eşimle. Eşim bana biber kızartması yapıyor domates soslu canım çekti
Genelde benim de mide gazım ve reflü oluyor ama canım çekti napamsadece peynirli sandiviç yedm ve midem alev alev. sabah sabah kızartma yesem hastanelik olurumyiyebiliyorken yiyin
Canim sen kac kilo aldın ben bu sabah 7 yi gördüm baya canım sıkıldı ama dün hic lavaboya çıkmamıştım 6dir o diye kendimi avutuyorum.Almak istemiyorum artıksadece peynirli sandiviç yedm ve midem alev alev. sabah sabah kızartma yesem hastanelik olurumyiyebiliyorken yiyin
7 kg mu aldınız masallah valla ben totalde 11 kg aldımCanim sen kac kilo aldın ben bu sabah 7 yi gördüm baya canım sıkıldı ama dün hic lavaboya çıkmamıştım 6dir o diye kendimi avutuyorum.Almak istemiyorum artık
Görende 20 aldınız sanırTotal de
7 kg mu aldınız masallah valla ben totalde 11 kg aldım
canım ben 2 haftadır tartılmıyorum yarın doktor günüm tartılırım artık 5-6 almışımdır bende sanırım. belki daha fazla bu hafta midem iidi ve şekerm düşük diye sanrım sürekli bişeyler yedm ağzım hiç durmadıCanim sen kac kilo aldın ben bu sabah 7 yi gördüm baya canım sıkıldı ama dün hic lavaboya çıkmamıştım 6dir o diye kendimi avutuyorum.Almak istemiyorum artık
Topuk kanı için mi canım, ben şimdi bizim ebe yi aradım. 29unda doğum doktorla konuşup tarih degistireyim mi 4 ya da 5. Gün alıyorlarmış dedim. Gerek yok bayramdan sonraki gün hemen alırız dediEbe gene aradı kesin 4. Gün diyor 4.gün bayram olacak sağlık ocağı da kapalı olacak bilemedim ben.Hastanede alırlar umarım 4.gün bir daha ,zira o halimle dolaşıp durmak istemiyorum
Evet canım. Benim ebe de takıntılı çıktı desene.Bu ikinci arayışı. Benim doğumu da acaba 29 una alır miki mantıken 1 mayıstan dolayı, bakalım soracağımTopuk kanı için mi canım, ben şimdi bizim ebe yi aradım. 29unda doğum doktorla konuşup tarih degistireyim mi 4 ya da 5. Gün alıyorlarmış dedim. Gerek yok bayramdan sonraki gün hemen alırız dedi
Seninle aynı gidiyorduk ya o yüzden merak ettim canım.2 haftadır baskül beni hic dinlemiyor valla, aldı başını gitticanım ben 2 haftadır tartılmıyorum yarın doktor günüm tartılırım artık 5-6 almışımdır bende sanırım. belki daha fazla bu hafta midem iidi ve şekerm düşük diye sanrım sürekli bişeyler yedm ağzım hiç durmadı
1gunden bir şey olmaz bence ya. Hatta daha iyi olur 1 mayısta hastaneden çıkmakla uğraşmak yerine resmi tatil sonuçta. Bence dene bii.Evet canım. Benim ebe de takıntılı çıktı desene.Bu ikinci arayışı. Benim doğumu da acaba 29 una alır miki mantıken 1 mayıstan dolayı, bakalım soracağım
Ben de yarın kontrolde tartılacağım bakalım 1 aydır kilo almayışım 1,5 aya çıkcak mıcanım ben 2 haftadır tartılmıyorum yarın doktor günüm tartılırım artık 5-6 almışımdır bende sanırım. belki daha fazla bu hafta midem iidi ve şekerm düşük diye sanrım sürekli bişeyler yedm ağzım hiç durmadı
ben bayadır tartılmadım rahat rahat yedmSeninle aynı gidiyorduk ya o yüzden merak ettim canım.2 haftadır baskül beni hic dinlemiyor valla, aldı başını gitti
kuzu sennki zirve resmenBen de yarın kontrolde tartılacağım bakalım 1 aydır kilo almayışım 1,5 aya çıkcak mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?