- 3 Ağustos 2020
- 2.639
- 8.854
- 108
Ya canim bi dahakine druna sorsana. 30 nisan cumartesi ya ertesi gun hem 1 mayis hem pazar hem arife. Hastanede dogru duzgun insan olur mu ki yaaSelam arkadaşlar, fotoğraf vermemek için direnen sinirli kızımla ben geldim.2915 gr olmuşuz ,nst ye girdim ,sorun çıkmadı. Doktorum 39+2 ye gün verdi 30 Nisan ,itiraf edeyim daha erken istiyor ve bekliyordum ,ama yapacak bir şey yok.Asil sürpriz, kontroller haftalığa düştüşu anda da kuafördeyim,inşallah beyazlardan kurtulacağım. Kuaförüm bu ne hal dedi ,bu beyazları nasıl kapatacağız
Canimm hayırlı uğurlu olsun gözün aydınKızlar merhaba uzun zamandır yazmiyordum
Persembe 35+1 sezeryan oldum ödem tansiyon yuksekligi sularının azalmasiydi sebep
Kızım 2.650 gr oglum 2.890gr dogdu oğlum fazla su yuttugu için kuvezde entube Kızım yanimda dün akşam taburcu olduk
Karnim hiç doğum yapmamış gibi sis ayaklarim bacaklarim da aynı şekilde şiş ödem zor hareket ediyorum
Canım benim gözünaydınKızlar merhaba uzun zamandır yazmiyordum
Persembe 35+1 sezeryan oldum ödem tansiyon yuksekligi sularının azalmasiydi sebep
Kızım 2.650 gr oglum 2.890gr dogdu oğlum fazla su yuttugu için kuvezde entube Kızım yanimda dün akşam taburcu olduk
Karnim hiç doğum yapmamış gibi sis ayaklarim bacaklarim da aynı şekilde şiş ödem zor hareket ediyorum
Sorma canım, bana çok gec geldi ama bir sey diyemedim ,sağlıkla gelsin de ne kadar kalsa kârdır herhalde.Yapacak bir sey yok sadece ben baya zorlqnacagimAh elacığıma maşallahoda doktoruna sinirlenmiş sanırım annemi ayda 1 çağırıyorsun diye
Kontrollerin haftalığa düşmesi şahane ama 30 nisan cumartesi az kalsın 40+0a gün vercekmişgünler alındı, beyazlarda gidiyor ohh daha ne olsun
Aa gozunuz aydin cok sukur saglikla dunyaya gelmis bebislerKızlar merhaba uzun zamandır yazmiyordum
Aaaaa bayrami dusundum ama 1 mayisi unuttum ,güne de bakmamıştım, iyi söyledin canim ,cumartesi olmaz o zaman ,cuma alır benceYa canim bi dahakine druna sorsana. 30 nisan cumartesi ya ertesi gun hem 1 mayis hem pazar hem arife. Hastanede dogru duzgun insan olur mu ki yaabu durum beni geriyor acikcasi biraz.
Allah hayırlı uzun ömürler versin yavrulariniza insallah ,odem olmasi cok normal ,yavas yavas gider ,üzülmeyinKızlar merhaba uzun zamandır yazmiyordum
Hayırlı uğurlu olsun, ağzınız tatlansin, keyifle ikram edin inşallahKizlaar cikolatam ve magnet yaptirmistim onlar geldiiyaa bayildim cok tatli olmus. Cikolatasida cok guzel valla bayildim
Cikolata atolyesini kim soylemisti hatirlamiyorum ama tekrardan cok tesekkur ederimcok begendim
Oysss büyümüş ela bebek masallah onaSelam arkadaşlar, fotoğraf vermemek için direnen sinirli kızımla ben geldim.2915 gr olmuşuz ,nst ye girdim ,sorun çıkmadı. Doktorum 39+2 ye gün verdi 30 Nisan ,itiraf edeyim daha erken istiyor ve bekliyordum ,ama yapacak bir şey yok.Asil sürpriz, kontroller haftalığa düştüşu anda da kuafördeyim,inşallah beyazlardan kurtulacağım. Kuaförüm bu ne hal dedi ,bu beyazları nasıl kapatacağız
33 haftalık ve 11 gün kaldı canımAyy hadi gozunuz aydinyani simdi senin dogum kacinci haftada olmustu simdi ve ne kadar yogun bakimda kaldi bebis?
Evet canım teşekkür ederiz ,doktorda öyle dedi ,bayram hediyesi olacak dediOysss büyümüş ela bebek masallah onatam tamına üç haftan var galiba ne güzel bizde hayırlısıyla gün alsaydikda rahatlardım en azindan ela bayram sekwri olarak gelecek size galiba
Selam arkadaşlar, fotoğraf vermemek için direnen sinirli kızımla ben geldim.2915 gr olmuşuz ,nst ye girdim ,sorun çıkmadı. Doktorum 39+2 ye gün verdi 30 Nisan ,itiraf edeyim daha erken istiyor ve bekliyordum ,ama yapacak bir şey yok.Asil sürpriz, kontroller haftalığa düştüşu anda da kuafördeyim,inşallah beyazlardan kurtulacağım. Kuaförüm bu ne hal dedi ,bu beyazları nasıl kapatacağız
Elimi saçımdan , gözümü aynadan alamıyorum valla ,kendimi perişan ettim aylardır, sagol canım, tarihi pek beğenmedin ama haftaya belki güncelleme gelirEloooooşşşşmaaşallh sana
Annesi buna şükür önceleri hiç gözükmedi bu kızçeler bize oh gün de alınmış ne güzel hayırlı olsun hadi inşallaj gününü beklesin uslu kız
Saçını da güle güle kullan nasıl iyi gelmiştir şimdi
Elimi saçımdan , gözümü aynadan alamıyorum valla ,kendimi perişan ettim aylardır, sagol canım, tarihi pek beğenmedin ama haftaya belki güncelleme gelir
Yok canim ,inşallah her şey yolunda giderse tek gece kalacağım, ama mantıken cıkış vizitini yapması için 1 mayista gelmesi lazım, ben doktor olsam hadi normal doguma el mecbur ama sezeryane bu tarihi vermem ,belki 29 yaparEvet 2 gece kalacaksan tarih sıkıntı olabilir bikaç gün öne çeker belki
Banada doktor 19 mayıs da alalım güZel tarih dedi resmi tatil diye onu bile istemiyorum pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?