• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ben en geç 26 si der diyordum o yuzden dün boyatmak istedim bir de tamam o 30 dedi ama bakalım bebek duracak mi🤣
Bizim doktorda 29una gün veriyorum ama sancılarla gelirsin belki de bakalım falan dedi . Ben de oğluşa tembihleyip duruyorum. Her şeyin iyiyse sağlıklı isen birkaç gün önce gelebilirsin diye 🤣🤣

Bu grubun kızları komple gezgin ay ,ne sohbet var ne muhabbet😅 bugün canım çıktı avm de ama gene de bir bakayim dedim .Ne ses var ne soluk🤣

Bu grubun kızları komple gezgin ay ,ne sohbet var ne muhabbet😅 bugün canım çıktı avm de ama gene de bir bakayim dedim .Ne ses var ne soluk🤣
Son haftaların tadını çıkaralım dedik bir daha gezemeyiz malum😄😄 aman erkenden doğurmasında kmse gezenler son demlerim tadını çıkarsın😍

Son haftaların tadını çıkaralım dedik bir daha gezemeyiz malum😄😄 aman erkenden doğurmasında kmse gezenler son demlerim tadını çıkarsın😍
Helal olsun halen gezebilenlere o zaman🥰 Ben ev de gezemiyorum

Canım ben de kaç gündür soğuk algınlığı ile savaşıyorum bugün kendime geldim yavaştan 😄 sen de doktora gitmişsin çok şükür her şey yolunda çıkmış maşallah elakuşa🧿🤍 bana da umut oldun geç de olsa kontroller haftaya düşmüş inanıyorum benim de öyle olacak 😂

Kiz hava cok guzeldi valla 😄 evde baska bi cocuk olunca bide insan kiyamiyor napalim 😅
Ben de bugün çocuğu sinemaya götürdüm ama sonra mağazada cok kötü bir şey yaşadım iyice gerildim.Mental olarak engelli bir kız arkadan geldi beni tuttu iki kolumdan ,çevirdi neye uğradığımı şaşırdım, dedim ben sizi tanımıyorum. Karnıma dik dik baktı, Allahim aklimdan bin tane sey gecti ,o kız o avmye yalniz gelmedi ama yakınları neredeydi bilmiyorum.Dedim birine mi benzettin ,Allahim bıraksın diye neler saçmaladım. Karnıma vuracak bir sey yapacak sandim ,yok ne yaptıysam bırakmadı. Sonra bak seni çağırıyorlar dedim bi döndü, kendimi kurtardım derken ,benim oğlanı tuttu.Yarabbim bu sefer onu bırakmıyor. O kadar korktum o kadar gerildim ki oturdum ağladım. Oğlanda durmadan bir seyler istedi artik gerginlikle ona da biraz ters davrandım.Sonra onu kırdım diye ağladım. Yani çok kötü bir gündü benim için.

Normalde onemli degil,sonucta kız belliki hasta ama bırakmıyor birden şoka girdim, karnima bakıp duruyor.En son benim oğlanı tutunca ben de kayış koptu. Bir de asil sinirlendiğim avmye onu getirenler nerde ,kimse bakmıyor.Uzun bir süre etkisinden çıkamayacağım

Canım ben de kaç gündür soğuk algınlığı ile savaşıyorum bugün kendime geldim yavaştan 😄 sen de doktora gitmişsin çok şükür her şey yolunda çıkmış maşallah elakuşa🧿🤍 bana da umut oldun geç de olsa kontroller haftaya düşmüş inanıyorum benim de öyle olacak 😂
Çok geçmiş olsun canım, Diyarbakır kendini şaşırdi hava bi düzelmedi tam anlamıyla, ben de sabırsızlıkla bekliyorum hava bi tam açsa da temizlik yaptırsam, icim açılsa. Evet valla doktor ,haftaya gel dedi canım. Ama sezeryan tarihimi 39+2 ye verdi😅

Çok geçmiş olsun canım, Diyarbakır kendini şaşırdi hava bi düzelmedi tam anlamıyla, ben de sabırsızlıkla bekliyorum hava bi tam açsa da temizlik yaptırsam, icim açılsa. Evet valla doktor ,haftaya gel dedi canım. Ama sezeryan tarihimi 39+2 ye verdi😅
Sağol canım. Evet ya hava bir düzeldi bir bozuldu derken kaptım şifayı, ben de düzelsin de temizleteyim diyorum tabi biraz doğuma da yakın olsun da istiyorum temizlik işinin. İyiymiş canım buna da şükür bence bizim doktorlar rahat malum 😂

Sağol canım. Evet ya hava bir düzeldi bir bozuldu derken kaptım şifayı, ben de düzelsin de temizleteyim diyorum tabi biraz doğuma da yakın olsun da istiyorum temizlik işinin. İyiymiş canım buna da şükür bence bizim doktorlar rahat malum 😂
Ne yapalım, rahatlıkları bize de yansısın inşallah.Senin kontrol ne zaman?

Günaydın kızlar bugün manyak gibi erken kalktım. 06.30da. Eşimi de kaldırdım adam daha yeni uyumuştu nöbetteydi. Uyandırdım. Ama alllahtan uyandırmışım sistemi bozulmuş farketti sayemde yoksa iş yerinden çok kızarlardı ona. Düzeltiyor şimdi sistemi. 09.40da randevum var. Çatı muayenesi olacağım allahım neden bu kadar heyecan yaptım bilmiyorum. Hem korkuyorum hem heyecanlıyım. Can acımasından falan değil aşırı derecede normal doğum istediğimden aksi bir şey söyler diye korkuyorum. Neyse hayırlısı her şekilde gelecek zaten. Bir de abuk bir rüya gördüm. Rüyamda kızım doğuyordu ama ben emzirmeyi denemeden mama veriyordum. Ne saçma 😒 neyse inşallah emziririm. Dün yine göğüs uçlarım haşır huşur kaşınırken bir süt geldi inanamazsınız. Ama bu sefer şeffaf değil baya beyaz renkteydi. Miktar olarak da fazlaydı. Hayırlısı 🥰

ben snin 3 haftan gerideyim canım o sebeple son tatilimizi yaptık :KK70: bir daha il dışı falan çıkılmaz, daha da bizde bişey yapamayız göbekler aldı başını gidiyor. elaya kavuşmaya az kaldı:KK200:
Iyi yapmışsın canım, olabiliyorsa ne güzel

Son hazırlıklar da tamam 🥰 çikolataatölyesi diye bir siteden aldım kızlar. 2 günde geldi. Çikolataları da madlen güzel gayet.

Eklentiler

• 20220408_183023.jpg
    20220408_183023.jpg
    89,2 KB · Görüntüleme: 60
Back