Bizim hastanede oğlum doğduğunda ful kendi setlerini giydirip çıkarıyorlardı bizden hiçbir şey almadılar, cokta kaliteli bir takımdı, battaniyesi falan hepsi dahil.Şimdi gene ayni hastanenin başka bir ilinde doğum yapacağım ayni uygulama devam ediyor .Gene de ben hastane çantasına 2 takim koyacağımTecrübeli anneler hastane çantası hazırlıyoruz ya bir de ebelere teslim edilmek üzere bebeğin kıyafetlerinin olduğu bir şey de hazırlıyoruz ya onda kıyafetler ve bezi mi oluyor sadece
Teşekkür ederimAma bizi biri uyardı mesela bezi mutlaka kendiniz verin diye hastane kendisi kullanırsa şayet beze ek ücret alıyor diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum
Ben mesela öncekinde mama falan götürmemiştim bir defa ihtiyaç oldu onuda ordan verdiler
Bizden ek hicbir şey almadılarAma bizi biri uyardı mesela bezi mutlaka kendiniz verin diye hastane kendisi kullanırsa şayet beze ek ücret alıyor diye duydum ne kadar doğru bilmiyorum
Ben mesela öncekinde mama falan götürmemiştim bir defa ihtiyaç oldu onuda ordan verdiler
Tekstil memleketinde olduğmz için ben ismi nakışlı(ya da baş harfi) el havlusu yaptıracağım. 100 tane falan. Biraz maliyetli olacak ama herkes çok istiyor annem, kv fln. Dağıtcaz biz diyeKızlar hani bebek hediyeliği yaptırcaz ya doğum tarihi belli değil ya doğduktan sonra mı sipariş versem hemen diye düşündüm siz ne yapacaksınız
Çikolatayı nerden yaptıracaksınız ben de çikolata yaptırmayı düşünüyorumTekstil memleketinde olduğmz için ben ismi nakışlı(ya da baş harfi) el havlusu yaptıracağım. 100 tane falan. Biraz maliyetli olacak ama herkes çok istiyor annem, kv fln. Dağıtcaz biz diyeonu öncesinde yaptırcam çikolatada yaptıravağm bi de ismi yazsa yeter bence.
Hacışeriften canım. Onunda memleketindeyizÇikolatayı nerden yaptıracaksınız ben de çikolata yaptırmayı düşünüyorum
Benim doktorum artık ölçmüyorEvet cnm kasılmalar yüzünden rahim boyu fln kısalırsa sıkıntı oluyormş. Kısalma vs yoksa bebek hareketleri ve yalancı kasılmalarmış. Yine gittiğinde doktorunla görüşürsün zaten her seferinde ölçüyorlar rahim uzunluğunu.
Ben tarih yazdırmayacam canım. Çok sonra gelebiliyor çünkü .Kızlar hani bebek hediyeliği yaptırcaz ya doğum tarihi belli değil ya doğduktan sonra mı sipariş versem hemen diye düşündüm siz ne yapacaksınız
Benmki ölçüyor. Ölçsün kuzum ya ne olur nolmaz atlamamak lazm. Sen anlatınca ölçer zaten.Benim doktorum artık ölçmüyorGerek yok riskli bir durum olmadığı için demişti. Ama bu gittiğimde belki bahsedince ölçer
Şerif amcanın elinden yemek var bi de
En sevdiğim esnafçılıkŞerif amcanın elinden yemek var bi deadam dükkana gittinmi ağzına yapıştırıyor hemen. Ben seviyorum bilmiyorm memleketçilik kazanacak umarım sende beğenirsin. kuzu benm cnm neler istiyor ya resmen aşermeyi son trismestera saklamışım
BendeEn sevdiğim esnafçılıkdaha şimdi tatlı yapmışken canım çikolata lokum çekti işte neden son aylarda kilo alınıyo şimdi daha iyi anlıyorum
Yok yok bence kızla erkekle alakası yok hamilelikle alakası var canımızın tatlı çekmesininBendebi de kız diyemi tatlı çekiyor acaba oğlan anaları konuşsun
Ay olmaz olur muu
Ay yok oğlan analarıda aynı durumda hiçç merak etmeyinnBendebi de kız diyemi tatlı çekiyor acaba oğlan anaları konuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?