2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Uyanincada acıdan başka bir şey hissetmiyorsun maalesef ,epiduralde acin başlamadan ağrı kesici yapiyorlar.Bu sefer insallah epidural olacağım heyecan yapmazsam,çünkü genel anestezide ne anne olduğunu anlıyorsun, ne bebekten haberin oluyor.Sadece acı

Ben hayatımda hiç narkoz almadım, narkozla saçmalamaktan çok korkuyorum
Üşümekten, acıdan falan bile en çok korktuğum saçmalayıp rezil olmak

Kesin saçmalıyoruzdur ama hemşireler genelde geyik yapıyolar başında sen stres olma diye uykuyla uyanıklık arasında öyle kalıyosundonarken uyursun ya o misal içim geçiyodu benim sürekli
Ama o ilk ağlayışı ilk buruşuk beyaz suratı görmek herşeye değiyor yaaa

Evet görümcem genel olmuştu ağrıdan acıdan çocuğu emziremedi baya fenaydı.

İlk defa bu kadar sık ve uzun olunca ben de şaşırdım biraz canım
Olabilir, çok mantıklı. Dediğim gibi hem çok hareketli hem de sık sık sertleşiyor. Hareketlerinin bir parçası demek ki

Çok şanslısınız bende kansızlık yok mesela ama gene de dondum neden bilmiyorum belki bu sefer olmaz diye umuyorum zaten çorap ve bir hırka almak gerekiyor diye okumuştum havada iyi mi olur kötü mü mayısa kalır mıyız bilmiyorum

Ben de genel anesteziden çok korkuyorum sanki uyuyup bir daha uyanamayacakmışım gibi geliyor Allah korusun bilmiyorum sezeryan mı normal mi doğuracağım ama epidural tercih ederim bebeği de görmek istiyorum dokuz ay aynı bedende benim yol arkadaşım oldu çok merak ediyorum onu

Uzun sürdüğünde ağrı yapıyor artık canım
Ama bel veya kasıklarda bir şey yok. Ne oluyorsa yukarda oluyor benim hatta bazen diyorum acaba benim vücudum doğuma hazırlık yapmaya başlamadı mı
Ben 1 martta gideceğim şimdiden çok heyecanlıyım yağıztoşumu çok özledim

Ben de hiç narkoz almadım ama normal doğum da yapsak onun bile bi kafası varmış doğum kafası diyorlarmış
Benim ne bir kırığım var ne de bir dikişim ameliyathane beni çok korkutuyor

Ohoooo ben cok narkoz aldim ,korkmayın bir sey olmuyor.O izlediklerimiz biraz abarti sanki ,öyle saçmalama olayi ben hic görmedim

Ben de hiç narkoz almadım ama normal doğum da yapsak onun bile bi kafası varmış doğum kafası diyorlarmış

Maaşallah canım allah esirgesin
Bende öyleydim yaa eşime derdim hep şaşırırdı nasıl çocukluk geçirdin sen diye. ki onun kazasız dikişsiz günü yokmuş sağolsun
sonra bigün yeni evliyken ansızın apandisti patlattım ve hiçbişey eskisi gbii olmadı ahsgdhfkasfjsk
Diyorum sende bi gudubetlik var şu yaşıma geldim turp gibiydim evlendiğimden beri yamuğum düzelemedim

ay ben de eşime rağmen normal çizgimde devam ediyorum neyse ki
Benim eşim de kuduruk bi çocukluk geçirmiş kırıklar, dikişler Evlendiğimizden beri de kırık, dikiş yok çok şükür ama düzenli olarak hep bir rahatsızlığı oluyor
Ben covid olduğumda çok şaşırmıştı 4 yıldır bir yerime bir şey olmaması bir kenara grip bile olmadığım için
Şaka bir yana rabbim hepimizi korusun inşallah

İlk defa bu kadar sık ve uzun olunca ben de şaşırdım biraz canım
Olabilir, çok mantıklı. Dediğim gibi hem çok hareketli hem de sık sık sertleşiyor. Hareketlerinin bir parçası demek ki
Evet cnm kasılmalar yüzünden rahim boyu fln kısalırsa sıkıntı oluyormş. Kısalma vs yoksa bebek hareketleri ve yalancı kasılmalarmış. Yine gittiğinde doktorunla görüşürsün zaten her seferinde ölçüyorlar rahim uzunluğunu.

Ben de evlendim bir daha sağlıklı olmadım bende de bir şüphe var ,başıma ne geldi diye vallahi

Sabah güzel bir kahvaltı yaptım ama neden bilmem gözüm döndü, hayir yemek sepetinden de her restauranta her şubeye güvenemiyorum.Artik direkt restauranti aradim yemek söyledim bakalim yiyebilecek miyim, sabırsızlıkla bekliyorum

Ayy benim de hiç ameliyat geçmişim hatta dikişim bile yok eşimin aksine her yeri dikişş inş kızım babasına çekmez
Beni de çok korkutuyo o bayılma hissi falan
Ohoooo ben cok narkoz aldim ,korkmayın bir sey olmuyor.O izlediklerimiz biraz abarti sanki ,öyle saçmalama olayi ben hic görmedim
ya söylediklerimizi hatırlamazsak

Tecrübeli anneler hastane çantası hazırlıyoruz ya bir de ebelere teslim edilmek üzere bebeğin kıyafetlerinin olduğu bir şey de hazırlıyoruz ya onda kıyafetler ve bezi mi oluyor sadece

Ayy benim de hiç ameliyat geçmişim hatta dikişim bile yok eşimin aksine her yeri dikişş inş kızım babasına çekmez
Beni de çok korkutuyo o bayılma hissi falan

ya söylediklerimizi hatırlamazsak
Yok yok oda çoğu zaman abartı

Tecrübeli anneler hastane çantası hazırlıyoruz ya bir de ebelere teslim edilmek üzere bebeğin kıyafetlerinin olduğu bir şey de hazırlıyoruz ya onda kıyafetler ve bezi mi oluyor sadece
Ilk giyeceği kıyafetler. Bezi. Bir de ben battaniye ile ek olarak müslin koyacağım. Hava iyi olursa bazen muslin sarıyorlar sadece çünkü

Kızlar hani bebek hediyeliği yaptırcaz ya doğum tarihi belli değil ya doğduktan sonra mı sipariş versem hemen diye düşündüm siz ne yapacaksınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…