Oh ne güzel erkenden anlaşmışsınBende yenidoğan çekimi için anlaştım canım
2021 fiyatı verdi aralıkta anlaştım 950 şuan 1200 olmuş sanırım.
Doğum çekimi için hala kararsızım bakalım zaman yaklaşsında bi karar vericem
Evet resmen tümsek yapıyor toplandığı yeriCanım senin bebişte hareket ederken bir yerde toplanıp sertleşiyor mu?
Valla canım doktor geç dönüş yaptı annemle konuştuk eşimle de başka bir doktordan randevu aldım gittim. Doktora tüp mide ameliyatından dolayı diğer doktorun bana sezaryen olmalısın dediğini söyledim öyle bişey yok 38. Haftanda çatı muayenene bakarız gerekmiyorsa sezaryen yapmayız dedi. Kafam çorba oldu. Yarın da dişçiye gideceğim.Ne yaptın canım, dişin nasıl? Doktorun dönüş yaptı mı?
Ay hem kıpır kıpır hem de toplanıyor nasıl oluyor anlamadımEvet resmen tümsek yapıyor toplandığı yerigeçen hafta panik yaptım da sancı zannettim doktorda aldım soluğu doktor gelişimi normal bir sıkıntı yok dedikçe ikna olmadım nstye girene kadar neyse sonuçta bir şey çıkmadı çok şükür bu haftalarda olur boşuna panik yapma dedi ilerleyen haftalarda kilo alacak yeri daralacak dedi
Demek ki tüp mide için tek bir seçenek yokmuş canımValla canım doktor geç dönüş yaptı annemle konuştuk eşimle de başka bir doktordan randevu aldım gittim. Doktora tüp mide ameliyatından dolayı diğer doktorun bana sezaryen olmalısın dediğini söyledim öyle bişey yok 38. Haftanda çatı muayenene bakarız gerekmiyorsa sezaryen yapmayız dedi. Kafam çorba oldu. Yarın da dişçiye gideceğim.
Ben de enfeksiyon da vardı zaten tam olarak kurtulamadım da şu enfeksiyondan hamileliğim boyunca şase kullandım ondan sonra da biraz daha azaldı ya da ben buna bağlıyorum bilmiyorum belki böyle olmayadabilir benim de sancım olmuyordu ama bunlara kasılma deniyormuş sanırım bir saatte beş altı kere olunca sıklığı artınca korktum şükür bir şey çıkmadı inşallah güzel haberler alırsın 1 Mart’taAy hem kıpır kıpır hem de toplanıyor nasıl oluyor anlamadım2-3 gündür baya sıklaştı. Her yerde normal kabul ediliyor yazıyor. Sancı gibi değil de kısa süreli ağrı olabiliyor karnımda
Ben de 1 martta gideceğim bakalım doktor ne diyecek
Eveet normalin hem zamanı belli değil hem de doğum anına kaç saatte geçiceğin belli değil ya tarife dönüyorrAnaağğ fiyatı yazmamışım ya
2500₺
Ay fotoğraf çekimininde mi normali ayrı sezaryeni ayrıtövbeler olsun bunu ilk kez duydum
Benim daha bir hastanem bile yok
Kararlaştırılcak ne kadar çok şey var
Enfeksiyon bende de vardı hatta bu aralar sanki yine arttıBen de enfeksiyon da vardı zaten tam olarak kurtulamadım da şu enfeksiyondan hamileliğim boyunca şase kullandım ondan sonra da biraz daha azaldı ya da ben buna bağlıyorum bilmiyorum belki böyle olmayadabilir benim de sancım olmuyordu ama bunlara kasılma deniyormuş sanırım bir saatte beş altı kere olunca sıklığı artınca korktum şükür bir şey çıkmadı inşallah güzel haberler alırsın 1 Mart’ta
Eveet normalin hem zamanı belli değil hem de doğum anına kaç saatte geçiceğin belli değil ya tarife dönüyorr
2500 iyimiş ebe içinde düşünücem bunu
Evet canım zaman daralıyorrr bari hastanene karar verbak bizim hastane güzell gell
Arkadaşlar sezeryanden sonra bir cok kisi cok üşüyor ilk 1 saat.Kiyafet giyemezsiniz ama , hastanede yorgan olur onu örterler ama muhakkak çorabınız hazır olsun
29-35 arası diyorlar ama 32-33 ten sonrası sıkıntı gibiBelki de hiç ödemsiz bitiririzama belli de olmaz tabii. 32 en geç 33.hafta ideal gibi sanki
Ben genel anesteziydim, odaya çıkınca da hic üşümedim, can derdinden sızıdan.Ama genel anestezi de olsa ,lokal anestezi de olsa gördüm ki çok üşüyorlar ,sezeryan hızlı da olsa ameliyathane de en az 40 dakika falan kalınıyor galiba o da donmak icin yetiyorYa ben o ameliyathanede nasıl üşüdüğümü ölsem unutamam zır zır titredim allahım biran önce bitsin dedim donacağım sandımgerçekten çıkınca bir süre sıcak istiyor insan
Ben burun estetiği oldum odaya getirdiklerinde o zaman yarım saat zangır zangır titredim ömrümde öyle olmamıştım şimdi doğumda da aynısı olur diye çok korkuyorum açıkçası ama başa gelen çekilir yapacak bir şey yokYa ben o ameliyathanede nasıl üşüdüğümü ölsem unutamam zır zır titredim allahım biran önce bitsin dedim donacağım sandımgerçekten çıkınca bir süre sıcak istiyor insan
Ben cok ameliyat oldum hiçbirinde de üşümedim, halbuki kansızlık sorunum da var ama biraz tombul olmamdan olabilirBen burun estetiği oldum odaya getirdiklerinde o zaman yarım saat zangır zangır titredim ömrümde öyle olmamıştım şimdi doğumda da aynısı olur diye çok korkuyorum açıkçası ama başa gelen çekilir yapacak bir şey yok
Bu çok sık olmasada oluyo bende canım hatta geçen gün tümsek oldu bildiğinCanım senin bebişte hareket ederken bir yerde toplanıp sertleşiyor mu?
Ben genel anesteziydim, odaya çıkınca da hic üşümedim, can derdinden sızıdan.Ama genel anestezi de olsa ,lokal anestezi de olsa gördüm ki çok üşüyorlar ,sezeryan hızlı da olsa ameliyathane de en az 40 dakika falan kalınıyor galiba o da donmak icin yetiyor
Ben burun estetiği oldum odaya getirdiklerinde o zaman yarım saat zangır zangır titredim ömrümde öyle olmamıştım şimdi doğumda da aynısı olur diye çok korkuyorum açıkçası ama başa gelen çekilir yapacak bir şey yok
Ben de hatıra kalsın diye stüdyoda normal kıyafet giyip eşimle bi poz çekilmeyi düşünüyorum hamileyken. Yenidoğan konusunda kararsizim. Hastaneyi istemiyorum. Doktorlar genelde çektiriyor ekibine içeride zaten. Aileden de çekiyorlar. Hastanede daha kendimize gelmemişken çekim pek mantıklı değil gibi geliyorYeni doğan çekimi nedendir bilmem beni hiç çekmiyor.Bebek azıcık serpilince yüzü gözü belli olunca çok beğeniyorum ben ,birazcık büyüyünce güzel bir çekim yaptıracağım ,hamilelikte de kendimi beğenmiyorum, onu da yapmiycam, ama doğum anını bolca olumsuzlestirmek istiyorum kismet olursa
Ay evet o zaman da ayrı bi endişe. Ama kontroller sıklaşacakİnsan yine de bir acaba diyor sen de haklısın
Kesinlikle, çok şükür
İlerleyen haftalarda yerleri daralacağı için hareketleri azalcakmış bakalım o zaman ne yapacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?