2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar özellikle istanbulda olan minnoşlar
Hamile fotoğraf çekimi ve doğumdan sonra yenidoğan çekimi yaptırmayı düşünen var mı? Fotoğrafçı araştırdınız mı?

Hamile fotoğraf çekimi ve doğumdan sonra yenidoğan çekimi yaptırmayı düşünen var mı? Fotoğrafçı araştırdınız mı?
İstanbulda deilm ama ben anlaştm hamile çekimi ve yenidoğan çekimi yapılacak hastanede çekim istemiyormikisini albüm yapacaklar. Kıyafetleride ordan giyebiliyormuşum. Öncesnde gidip seçiyormuşm onlar temizletip hazır bulunduruyorlarmış. Hepsi 1750 tl

Kızlar hastaneye götürecek gecelik pijama ne aldınız
Ben su yeşili olan gecelik takımını aldım. Klasiklerden farklı hoşuma gitti. Diğerini de annem aldı sen hep üşüyosun nolur nolmaz kalın bi takım dursun kenarda dedi.

Eklentiler

• mecit-5308-mavi-lohusa-pjama-takimi-a464 (1).jpg
    93,2 KB · Görüntüleme: 57
  • Screenshot_2022-01-31-20-13-38-515_trendyol.com.jpg
    54,3 KB · Görüntüleme: 52
Hastanede çekim ben de istemiyorum
Fiyat olarak fikir olur bize de hiç bilgim yok çünkü yeni başladım araştırmaya
Hamile çekiminden çok miniğimin çekimi için şimdiden çok heyecanlıyım
İnşallah ben de bir an önce karar verip bu konuya da bir tik atarım

Fotoğrafçının adı ne canım

Başka bi yerle görüştüm orası albümsüz 2250 dedi albüm için 900 dedi aslında evimin sokağında bebişlede rahat olacaktı ama makul gelmedi. Bende kendimden çok yenidoğan çekimi istiyorum ödemler başlamadan çekelim diyorlar. Kişiden kişiye değişiyor ama eliniz yüzünüz şişmeden çekersek daha güzel olur dediler.bir de yenidoğan çekimi on gün içinde yapılıyormuş canım.
Fotoğrafçının adı ne canım
İbrahim güler fotoğrafçılık canım.

Belki de hiç ödemsiz bitiririz ama belli de olmaz tabii. 32 en geç 33.hafta ideal gibi sanki

Kızlar bugün tetanoz 2. Dozumu oldum. Onunla ilgili olduğunu sanmıyorum ama bebek sabahtandir sadece kasigimda ve göbek altımdan vuruyor. Normalde göbek çevresi ve yukarısından aşağı hiç inmiyordu çok uzun zamandır. Bir de vajinada ağrı var bugün ara ara oluyor sonra geçiyor tekrar oluyor. Sizce normal mi yaşayan oldu mu

Tetanoz kaynaklı olacağını sanmıyorum canım. Bebiş dönmüş olabilir belki.
Benim oğluş genelde yukarlarda. Aşağıda hareket çok nadir hissediyorum. Hissettiğimde döndü heralde diyorum.

Tetanoz kaynaklı olacağını sanmıyorum canım. Bebiş dönmüş olabilir belki.
Benim oğluş genelde yukarlarda. Aşağıda hareket çok nadir hissediyorum. Hissettiğimde döndü heralde diyorum.
Benim de hep yukarıdaydı. 2 gün önce doktora gittiğimde dönmemişti ama şimdi bi de göbeğimin sertliği de inmiş. Hamilelik ve surecle ilgili bilgisiz olmak ne kötüü

Evet bende de oldu çok cılızlaştı hareketleri üç gün göbeğimin sol yanında hissettim genellikle belki bebeğin konumlandığı yer ile ilgiliydi bilmiyorum ama beni daha çok hareketsizliği korkuttu ikinci dozumu olmasaydım keşke doktorum tek doz yeter demişti çünkü ben garanticiliğimden vurdurdum pişman olmuştum o zaman ama sonra düzeldi

Benim de hep yukarıdaydı. 2 gün önce doktora gittiğimde dönmemişti ama şimdi bi de göbeğimin sertliği de inmiş. Hamilelik ve surecle ilgili bilgisiz olmak ne kötüü
Her şeyi bilmekte iyi değil bence ben çok araştırmamaya, takılmamaya çalışıyorum. Yoksa günler geçmez
Allah korusun kötü bir şey olsa bir şekilde kendini belli eder diye düşünüp geçiyorum çoğu zaman.

Yaa. Belki benim de öyledir hareket var yok değil şu anda da hareketli ama kasıkta hep. Gerçekten tedirgin oluyor insann

Haklısın dediğin çok doğru. Ama yine de duramıyorum ama yine de çok şükür iyi ki hareket hissettiğimiz dönemlerdeyiz diyorum. En azından hissetdikçe rahatlıyor insann

Canım senin bebişte hareket ederken bir yerde toplanıp sertleşiyor mu?

Haklısın dediğin çok doğru. Ama yine de duramıyorum ama yine de çok şükür iyi ki hareket hissettiğimiz dönemlerdeyiz diyorum. En azından hissetdikçe rahatlıyor insann
İnsan yine de bir acaba diyor sen de haklısın
Kesinlikle, çok şükür
İlerleyen haftalarda yerleri daralacağı için hareketleri azalcakmış bakalım o zaman ne yapacağız

Ne kadar dedi kuzucum
Ya ben cerenaras’ı o kadar çok beğeniyorumkiiii. Benim hastanemin fotoğrafçısı iğrenç
O da normal 2000 sezeryan 1700 dedi video ve foto çekimi.
ertesi gün çekimi de istersen +350ydi. Benim asıl isteğim de video aslında ama henüz bakma aşamasındayım

Anaağğ fiyatı yazmamışım ya
2500₺
Ay fotoğraf çekimininde mi normali ayrı sezaryeni ayrı tövbeler olsun bunu ilk kez duydum
Benim daha bir hastanem bile yok
Kararlaştırılcak ne kadar çok şey var

Bende yenidoğan çekimi için anlaştım canım
2021 fiyatı verdi aralıkta anlaştım 950 şuan 1200 olmuş sanırım.
Doğum çekimi için hala kararsızım bakalım zaman yaklaşsında bi karar vericem

Yeni doğan çekimi nedendir bilmem beni hiç çekmiyor.Bebek azıcık serpilince yüzü gözü belli olunca çok beğeniyorum ben ,birazcık büyüyünce güzel bir çekim yaptıracağım ,hamilelikte de kendimi beğenmiyorum, onu da yapmiycam, ama doğum anını bolca olumsuzlestirmek istiyorum kismet olursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…