- 10 Ekim 2015
- 539
- 773
- 103
Kızlar ya benim sorum daha başka görüşlerinizi almak isterim cok yakın aile dostumuzun bebeğinin reflü yatagını az kullanmıslar zaten bize vermeyi teklif ettiler .. ıkı yanında destek altında bi destek daha var bebe kaymasın diye .. sizce alınır mı? Yani kurutemizlemeye versem 4-5 ay rahat kullanırsın biz cok memnun kaldık dıyor arkadasım kılıfı fln cıkıyormus ztn yıkanablir, kuru temızlemeye versem olur mu? Ne düşünüyorsunuz bu konularda .. sonucta bu yatak ya bilemedim
Ben reflü yatağı özellikli yataş juno aldım.
Genelde sevibebe marka öneriliyor. Başlarda bebiş kusabileceği için reflü yatakları daha sağlıklı ve rahat oluyor. Bence alınmalı
Bebegin reflüsü olursa gerekli yoksa gereksiz ki reflü cok görülen bir durum değil .Ha ama bebek uyurken kusarsa falan aklim kalmasin derseniz alabilirsiniz ben ilk çocukta da bunda da almadim,doğunca da inşallah gerek olmaz.Bebek eşyaları oyle bir piyasa olmus ki anlatılmaz hale gelmiş.Ihtiyac mi istek mi belli değil. Tamamen kişinin maddi durumu ve evinin musaitliği ile ilgili.Paraniz hesabi yapılmayacak kadar var ise ki ,olabilir,eviniz ,bebeğinizin odasi cok büyük ve yerlesiktir, her sey alınabilir.Ancak şöyle de bir gerçek var ki bir bebek aslinda cok az şeye ihtiyaç duyar.Ilk çocukta ben de ne gördüysem ne duyduysam aldim bunda hem ondan kalanlar var hem daha sakinim ,çünkü çevremde bende ki alet edavatin yüzde 5 i ile çocuk büyütüp benim harcadığım paraları biriktirerek ev ,araba alan bir suru arkadasim var.8 yıldan bahsediyoruz.Dun aksam oğlumun kıyafetlerinden ayirdiklarimi seçtim ki sadece cok pahali ve yeni olanları ayırırım, bizim bazanın altina sığmıyor, kime vereceğimi ne yapacağımı şaşırdım. Pek ala cok daha azi yetermiş ama ben almayi tercih etmisim.Burda sizin hayata bakış açınız önemli, ve maddi durumunuz
Valla bugün dışardaydım yine işkenceydizaten pırpır bi şeyler olup duruyo titreşim gibi napıyosa artık o anlarda ayaklarda göğsümde artıkk vallahi bende korkuyorum bi gün yetişemicem diye
Ben de doğuma yakın, kuaförün balkonunda ombre yaptrcam inşallah, ben de hep ombreliydim, çok uzayp kezban gibi olmasn saçlarn diye 3 aylık hanileyken kestirdim. Sırf kendi saç rengim kaldı , ben de özlememişim kendi saç rengimiBen de hiç özlememişimzaten sadece uçları boyanıyor o yüzden düşünüyorum artık
Kiz bende oyleydimBenim kadar müsrif ve alisveris bağımlısı bir insanin burada yazdıklarını esim ve ailem okusa kesin inanamazlarama pişmanım 10 yıllık evliyim benimle aynı olanlar neler neler aldi ben ise oğlumu cesit cesit ,marka marka giydirdim ,ev oyun alanından farksız o kadar çok oyuncak var ki.Ha memur olduğumuz için pişmanım, daha zengin bir aile olsam pisman olmazdim gene
Yat kuzum yat. Gececek bugunler sabir sabir. Bende cok yattim yatmak iyi geldi rahatladim cok sukurKızlar selam ben yatmaktan vallaha bunaltı geçireceğim. Eşim kalkmama hayatta izin vermiyor. Vallahi bi kalkayım köpeği dolaştırırken o ben de yanında gezeyim istiyorum yat diyor içim bunaldı
Oyle mi dersin ,benim cinsiyet uymadığı için çoğu sey uymuyor bacim ya ,ne oyuncak ne kiyafet.Sadece zeka oyunları ve kitaplar ise yarıyor, bir de ana kucağı, mama sandalyesi ,oto koltuğu, puset falan o tarz şeyler.Ama ayakkabılar, kiyafetler ve oyuncaklar maalesef ,artik arkadaşlara dağıtacağım ne yapayım. Ama tabi aldığımız kârdır.Kiz bende oyleydimsimdi fiyatlari gorunce diyorum ki iyi ki her seyi almisim zamaninda.. Aldiklarim icin degil almadiklarim icin pismanim o zamanlar aldigimiz seyleri simdi almaya kalksak ohooo alamayiz batariz
Yanisi iyi ki almisiz bosvergelecege yatirim yapmisiz resmen. Bu bebelerde de kullanalim sonra dolapta flan satariz ohoo her turlu kardayiz
Yat kuzum yat. Gececek bugunler sabir sabir. Bende cok yattim yatmak iyi geldi rahatladim cok sukurartik yatmam gerekmiyor fink fink geziyorum kara gunler geçiyor yanisi. Bebisini dusun sabret geciyor bu gunler
Ay bencede ombre partisi yapalım miniklerin şerefine
Ah minik kuduruklarOlabilir gerçekten nasıl çocuklar olacaklarının ipucunu veriyorlar bize şimdiden bizimkiler maşallah hep tersine gidiyorlar
Bence doktorun mimli gebişi oldun sen artık canımKizlaar ben bugun doktora gittim bebis 1400 olmusgobek cevresi onde bebisin, sekerin yuksek demek ki daha cok dikkat et dedi doktorum.
Bu aralar biraz kacirmistimdoktor hemen anliyor masallah zaten 2 haftada 2 kilo almisim zalım ben
Bebiste yan duruyormus arada mesaneme vuruyor ayaklari asagi taraftaymis.. Vurdugu zamanlar cok fena oluyo
Bide doktor bebisi ablasina benzetti
Bizde haberler boyle
Canım sonraki aşama da göğsünün yan tarafına kaburgalara vurmasıBebek göğsümün altına vurmaya başladı o kadar yukarı nasıl çıktı yaanlamıyorum birkaç gündür değişik değişik hareketler yapıyor benim kuzum
Eyvah eyvah beni ağrılı günler bekliyor o zamanCanım sonraki aşama da göğsünün yan tarafına kaburgalara vurması
Kuzum valla perşembeye kadar yatcam artık yapcam bişey yok Laçin hanımın hatrınaKiz bende oyleydimsimdi fiyatlari gorunce diyorum ki iyi ki her seyi almisim zamaninda.. Aldiklarim icin degil almadiklarim icin pismanim o zamanlar aldigimiz seyleri simdi almaya kalksak ohooo alamayiz batariz
Yanisi iyi ki almisiz bosvergelecege yatirim yapmisiz resmen. Bu bebelerde de kullanalim sonra dolapta flan satariz ohoo her turlu kardayiz
Yat kuzum yat. Gececek bugunler sabir sabir. Bende cok yattim yatmak iyi geldi rahatladim cok sukurartik yatmam gerekmiyor fink fink geziyorum kara gunler geçiyor yanisi. Bebisini dusun sabret geciyor bu gunler
Günaydınlar güzel kızlar, 3 bin adım yürüdüm geldim ,attığım adıma bak ,havama bak
Benim oğlan en geç 7de uyanır ve tepeme dikilir ,hic uykuyu sevmez ,o yüzden uyandım ne yapayım.Uyandim biraz soru çözdürdüm ona ,pek hoşuna gitmedi ,gözü tabletteydiGünaydın
Vallahi pazar sabahı için fazlasıyla havalııı
Ben daha yataktayım
Günaydın güzel annelerGünaydınlar güzel kızlar, 3 bin adım yürüdüm geldim ,attığım adıma bak ,havama bak
Günaydın güzel anneler6 bin adımla arttırıyorum kahvaltıdan önce açıldım mis gibi. Dünde 9 bini görmüştm
Banada temizliğe kadın geliyor ama detaylı kendim yapmak istediğim birkaç iş var haftalardır erteliyorm yaVah başıma geleen erken kalkan çoktan yol almış maaşallahbiz de pazar mislinliği onlineee
Bende spor olsun diyeKızın odasına daldım biraz dolap içi temizliği, kırık dökük oyuncak ayıklama vs poşet poşet attıkça rahatlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?