2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92

Ben reflü yatağı özellikli yataş juno aldım.
Genelde sevibebe marka öneriliyor. Başlarda bebiş kusabileceği için reflü yatakları daha sağlıklı ve rahat oluyor. Bence alınmalı

Bugün reflü yatağı almadım vazgeçtim son anda, benim de içimden geçen yataş juno ama bu ay alamam fazla açıldım. Ben de dedim belki önümüzdeki ay daha uygun olurum yataş junoyu değerlendiririm.

Ben de bugün bütün çamaşırlarını yıkadım, kuruyanları ütüledim, hastaneye götüreceklerimi ayarladım, ütülediğim ne varsa kilitli buzdolabı poşetlerine koydum tozlanmasın o zamana kadar diye. Baya yoruldum ama değdi. Normalde annem gelecekti ütü için ama kardeşim korona çıktı karantinadalar. Ben de niyetlenmişken beklemek istemedim. Yavaş yavaş hallettim içime sindiği gibi.

Ben de hiç özlememişim zaten sadece uçları boyanıyor o yüzden düşünüyorum artık
Ben de doğuma yakın, kuaförün balkonunda ombre yaptrcam inşallah, ben de hep ombreliydim, çok uzayp kezban gibi olmasn saçlarn diye 3 aylık hanileyken kestirdim. Sırf kendi saç rengim kaldı , ben de özlememişim kendi saç rengimi açık alanda çok fazla boya kokusuna maruz kalmadan uçlarnı boyatmak bi zzarar vermez bencede ya

Kiz bende oyleydim simdi fiyatlari gorunce diyorum ki iyi ki her seyi almisim zamaninda.. Aldiklarim icin degil almadiklarim icin pismanim o zamanlar aldigimiz seyleri simdi almaya kalksak ohooo alamayiz batariz
Yanisi iyi ki almisiz bosver gelecege yatirim yapmisiz resmen. Bu bebelerde de kullanalim sonra dolapta flan satariz ohoo her turlu kardayiz
Kızlar selam ben yatmaktan vallaha bunaltı geçireceğim. Eşim kalkmama hayatta izin vermiyor. Vallahi bi kalkayım köpeği dolaştırırken o ben de yanında gezeyim istiyorum yat diyor içim bunaldı
Yat kuzum yat. Gececek bugunler sabir sabir. Bende cok yattim yatmak iyi geldi rahatladim cok sukur artik yatmam gerekmiyor fink fink geziyorum kara gunler geçiyor yanisi. Bebisini dusun sabret geciyor bu gunler

Kizlaar ben bugun doktora gittim bebis 1400 olmus gobek cevresi onde bebisin, sekerin yuksek demek ki daha cok dikkat et dedi doktorum.
Bu aralar biraz kacirmistim doktor hemen anliyor masallah zaten 2 haftada 2 kilo almisim zalım ben
Bebiste yan duruyormus arada mesaneme vuruyor ayaklari asagi taraftaymis.. Vurdugu zamanlar cok fena oluyo
Bide doktor bebisi ablasina benzetti
Bizde haberler boyle

Oyle mi dersin ,benim cinsiyet uymadığı için çoğu sey uymuyor bacim ya ,ne oyuncak ne kiyafet.Sadece zeka oyunları ve kitaplar ise yarıyor, bir de ana kucağı, mama sandalyesi ,oto koltuğu, puset falan o tarz şeyler.Ama ayakkabılar, kiyafetler ve oyuncaklar maalesef ,artik arkadaşlara dağıtacağım ne yapayım. Ama tabi aldığımız kârdır.

Ay bencede ombre partisi yapalım miniklerin şerefine hamişliğimizin 7.ayını kutlarız

Bence doktorun mimli gebişi oldun sen artık canım
Bebişe maşallah ama doğunca ısırılmayı haketti annesini hep ele veriyor

Kızlar ben de doğum ağrısı algısı atölyesine katıldım güzel geçti doğumla ilgili bilgi edinmek iyi geldi

Kuzum valla perşembeye kadar yatcam artık yapcam bişey yok Laçin hanımın hatrına

Günaydın
Vallahi pazar sabahı için fazlasıyla havalııı
Ben daha yataktayım
Benim oğlan en geç 7de uyanır ve tepeme dikilir ,hic uykuyu sevmez ,o yüzden uyandım ne yapayım.Uyandim biraz soru çözdürdüm ona ,pek hoşuna gitmedi ,gözü tabletteydi .Sonra çıktım, güneşli bir gün ama hafiften ayaz yedim yüzüme, temiz hava çektim geldim.Umarim kızım uykuyu seven bir bebek olur

Günaydın güzel anneler 6 bin adımla arttırıyorum kahvaltıdan önce açıldım mis gibi. Dünde 9 bini görmüştm

Vah başıma geleen erken kalkan çoktan yol almış maaşallah biz de pazar mislinliği onlineee
Bende spor olsun diye Kızın odasına daldım biraz dolap içi temizliği, kırık dökük oyuncak ayıklama vs poşet poşet attıkça rahatlıyorum

Banada temizliğe kadın geliyor ama detaylı kendim yapmak istediğim birkaç iş var haftalardır erteliyorm ya bi salmışlık. Doğuma yakın enerji patlaması oluyormuş diyorlar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…