Daha çok zamanımız var doner o daha son haftalarda dönen bile oluyorBir forumda okudum olmadı çocuğa hastane çıkışı diye ben de doktor öyle diyince alsam küçük olur mu diye almadım bu özel yapım isim yazılı olan hastane çıkışlarına da özeniyorum ama işte atraksiyona gerek yok ben kendi kendime bir takım yapayım en iyisiBu hareketler herzamankinden farklı olunca ne yapıyor acaba dedim benimki içerde yeri geniş buldu daha dönmemiş bir de bu hafta gittim doktora herkesin bebişleri döndü mü acaba benim eşim de ters gelen bir bebekmiş kayınvalidemin normal doğum yapmaması gerekiyormuş ama işte seksenlerin başında böyle bir teknoloji olmadığı için bilememişler şimdi diyorum bizimki de babasına mı benzedi acaba
Cok teşekkür ederim rahatladim gercektenİçiniz rahat olsun herkese yapılması gerekmedğini ben de belirtmek istediö, çok geçmiş olsuun , bir an önce sağlığınıza kavuşun inşallah
Ya ben de aynıyım yemek yapamiyorum resmen noldu bunlara bi anda güçlendiler heraldeBenimki de aynıımakat pozisyonunda,ve yürüyüşe çıkıyım diyorum , daha dışarı adımımı atar atmaz mesaneye bir vuruyor , wc ye gitme ihtiyacı duyuyorum, bu yüzden maksimum 15 dakika yürüyebiliyorum, bazen çıktığım gibi geri dönüyorum
Ben esime bugün deniz suyu spreyi aldirdim canim orada da vardir bence markasi sterimar. Gebeler de kullanabilir diyor biraz açtı beni ama tabi normal burun spreyi performansı yokKizlar acill yardim. Maglum korona bugunde burnumu ele gecirdi. Sabahtan beri burnum tikali ve bir oksijen molekulu bile burnumdan beynime gecemiyor. Sicak buhar ve tuzlu su ile temizlemeyi denedim ama gram acilmadi diyebilirim. Maglum burun spreyide yasak. Baska kesin accak yontemler bilen varsa bir elin atin bana koronaya karsi beraber savasalim
Ya bende burda otrivinin aloe verali tuzlu suyunu almistim hamilelerde kullanabiliyor. Ama max 2 kere sikabiliyorsunuz gunlul birini siktim ve banamisin demediBen esime bugün deniz suyu spreyi aldirdim canim orada da vardir bence markasi sterimar. Gebeler de kullanabilir diyor biraz açtı beni ama tabi normal burun spreyi performansı yokbi de okaliptus veya nane yagini duydum burun cevresine sürünce açıyormus biraz bunu denicem olmazsa onlari alicam
Ah ah cok iyi anliyorum en fenasi burun tikanikligiymis gercekten dün gece benim de sıfır nefestiYa bende burda otrivinin aloe verali tuzlu suyunu almistim hamilelerde kullanabiliyor. Ama max 2 kere sikabiliyorsunuz gunlul birini siktim ve banamisin demedi
Aynıyız aynıBence herşey unutuluyor ya iyi kötü ne varsa o yüzden ilk defa yaşıyormuşız gibi sanırım
Ondan da öte hala içimde bi çocuğun varlığına inanamıyorum böyle salak bi tavır halindeyim unutuyorum orda onu sanki tepişince ayh diyorum sen mi burdaydınAllah sonumu hayır etsin artıkk ıngaa deyince algılarım mevzuyu napim
Lcw ninkiler tam oluyor açıkçası, onun dışındakiler genelde küçük oluyor yani şöyle diger markalarda atiyorum 9,12 diyorsa ben onu 6da giydirdim gibi.Bebegin gelişimi ile ilgili gerci.Benim oğlum gelişim persintilinde boy olarak hep üst sınırdaydı buna rağmen lcwde her zaman tuttu.Ama diger markalarda sıkıntı yaşadım.Ancak hastane çıkışlarında 3 aşağı 5 yukarı bir standart oluyor.Sonra da bebeğinizin minyon mu ,uzun mu ,tombiş miBenim ilk doğumum olacak markalara da tam hakim değilim hangi markanın kalıpları normal ya da büyük oluyor acaba ona göre alışveriş yapayım e bebekten baya bir şey aldım geldim annem baktı baktı bebek bunları on gün mü giyecek dedimevzuya bu kadar hakim değilim yani
Anladım teşekkür ederiim:))Göbek bağı olduğu için en azından göbeği düşene kadar bunları tercih ediyorlarmış genelde
Iste bende geceden korkuyorum. Valla koronanim yaratmadigi bogaz ve bas agrisini bigun tikali burun yaratti. Onunde saygi ile egiliyorum. Gercekten hamilelikte hastalik zor. Normaldede ilac kullanmam ama gerekli durumda da kullanamamak cok zorBen esime bugün deniz suyu spreyi aldirdim canim orada da vardir bence markasi sterimar. Gebeler de kullanabilir diyor biraz açtı beni ama tabi normal burun spreyi performansı yokbi de okaliptus veya nane yagini duydum burun cevresine sürünce açıyormus biraz bunu denicem olmazsa onlari alicam
Cok teşekkür ederim rahatladim gercekteninsallahh
Ya ben de aynıyım yemek yapamiyorum resmen noldu bunlara bi anda güçlendiler heraldeartik havalar guzellesti yürüyüş yaparim bol bol derken hic yürüyüş yapamadan gecicek galiba
Benim de toza alerjim var,benm de burnum genel de tıkalıdırIste bende geceden korkuyorum. Valla koronanim yaratmadigi bogaz ve bas agrisini bigun tikali burun yaratti. Onunde saygi ile egiliyorum. Gercekten hamilelikte hastalik zor. Normaldede ilac kullanmam ama gerekli durumda da kullanamamak cok zor
Ne kadar önemliymis tertemiz nefes almak insan onu anlıyor gercekten. Kesinlikle cok zormus elimiz kolumuz bagliIste bende geceden korkuyorum. Valla koronanim yaratmadigi bogaz ve bas agrisini bigun tikali burun yaratti. Onunde saygi ile egiliyorum. Gercekten hamilelikte hastalik zor. Normaldede ilac kullanmam ama gerekli durumda da kullanamamak cok zor
Kilolar hissettirdi kendini gerçektengaliba kilolara geçince iyice sağlam vurmaya başladılar heraldee. Gerçekten dışarı çıkmaya korkuyorum bazen, geçen gün yakınımdaki markete gidiyodum, daha bir tane bişey aldım elime, devamını alamadan hemen çıktım koştur koştur eve kuzenim de böyleydi, yan dönünce bebek birden kesilmiş sık sık wc ye çıkması, doktor en rahat edeceğin pozisyonda şuan yan duruyor demiş, biizmkler de yan dönünce demek bu mesaneye vurmaları geçicek
Sık bacım pediatrik otrivin falan hicbisey olmaz korkma kullanacagin gunde 2 defa 3 5 gun zaten bagimlilari dolu ortalik millet dogurana kadar sıkıyor bende tikaniklik 3 ayliktan beri var 5 gun geciosa 15 gun tikali burnum yatarken sikiyorum dayanamadigim zamanlarda yoksa uyunmuyorIste bende geceden korkuyorum. Valla koronanim yaratmadigi bogaz ve bas agrisini bigun tikali burun yaratti. Onunde saygi ile egiliyorum. Gercekten hamilelikte hastalik zor. Normaldede ilac kullanmam ama gerekli durumda da kullanamamak cok zor
Kızlar benim bebiş yan büyük ihtimal hep sağda ya da solda hissediyorum ve tuvalet sıkıntım yok çok şükür şuandagaliba kilolara geçince iyice sağlam vurmaya başladılar heraldee. Gerçekten dışarı çıkmaya korkuyorum bazen, geçen gün yakınımdaki markete gidiyodum, daha bir tane bişey aldım elime, devamını alamadan hemen çıktım koştur koştur eve kuzenim de böyleydi, yan dönünce bebek birden kesilmiş sık sık wc ye çıkması, doktor en rahat edeceğin pozisyonda şuan yan duruyor demiş, biizmkler de yan dönünce demek bu mesaneye vurmaları geçicek
Aman aman çok şükür yan durmaya devam etsin tez zamanda bizimkiker de dönsünKızlar benim bebiş yan büyük ihtimal hep sağda ya da solda hissediyorum ve tuvalet sıkıntım yok çok şükür şuanda
Çok güzelmiş bunlar ya Kırıkkale’de oturuyorum burda HM yok bir ebebek ancakEğer hastane çıkışı almak istemiyorsan hmde çok güzel 3lü altlar ve üstler var onlardan alıp kullanabilirsiniz
Ya da hm setlerinden alabilirsiniz hastane çıkışı gibi tek beden olmuyor biraz daha büyük tercih edebilirsiniz.
Birde şöyle büyüdükçe çıtçıtı ayarlanabilenler var.
Teşekkür ederim LCW’den baya bir şey aldım pişman olmayacağım anlaşılanLcw ninkiler tam oluyor açıkçası, onun dışındakiler genelde küçük oluyor yani şöyle diger markalarda atiyorum 9,12 diyorsa ben onu 6da giydirdim gibi.Bebegin gelişimi ile ilgili gerci.Benim oğlum gelişim persintilinde boy olarak hep üst sınırdaydı buna rağmen lcwde her zaman tuttu.Ama diger markalarda sıkıntı yaşadım.Ancak hastane çıkışlarında 3 aşağı 5 yukarı bir standart oluyor.Sonra da bebeğinizin minyon mu ,uzun mu ,tombiş midurumuna göre hareket edersiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?