2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Daha çok zamanımız var doner o daha son haftalarda dönen bile oluyor

İçiniz rahat olsun herkese yapılması gerekmedğini ben de belirtmek istediö, çok geçmiş olsuun , bir an önce sağlığınıza kavuşun inşallah
Cok teşekkür ederim rahatladim gercekten insallahh
Ya ben de aynıyım yemek yapamiyorum resmen noldu bunlara bi anda güçlendiler heralde artik havalar guzellesti yürüyüş yaparim bol bol derken hic yürüyüş yapamadan gecicek galiba

Ben esime bugün deniz suyu spreyi aldirdim canim orada da vardir bence markasi sterimar. Gebeler de kullanabilir diyor biraz açtı beni ama tabi normal burun spreyi performansı yok bi de okaliptus veya nane yagini duydum burun cevresine sürünce açıyormus biraz bunu denicem olmazsa onlari alicam

Ya bende burda otrivinin aloe verali tuzlu suyunu almistim hamilelerde kullanabiliyor. Ama max 2 kere sikabiliyorsunuz gunlul birini siktim ve banamisin demedi

Ya bende burda otrivinin aloe verali tuzlu suyunu almistim hamilelerde kullanabiliyor. Ama max 2 kere sikabiliyorsunuz gunlul birini siktim ve banamisin demedi
Ah ah cok iyi anliyorum en fenasi burun tikanikligiymis gercekten dün gece benim de sıfır nefesti ne yapsak bilemedim ben de asıl gece cok kotu oluyo

Aynıyız aynı

Lcw ninkiler tam oluyor açıkçası, onun dışındakiler genelde küçük oluyor yani şöyle diger markalarda atiyorum 9,12 diyorsa ben onu 6da giydirdim gibi.Bebegin gelişimi ile ilgili gerci.Benim oğlum gelişim persintilinde boy olarak hep üst sınırdaydı buna rağmen lcwde her zaman tuttu.Ama diger markalarda sıkıntı yaşadım.Ancak hastane çıkışlarında 3 aşağı 5 yukarı bir standart oluyor.Sonra da bebeğinizin minyon mu ,uzun mu ,tombiş mi durumuna göre hareket edersiniz

Iste bende geceden korkuyorum. Valla koronanim yaratmadigi bogaz ve bas agrisini bigun tikali burun yaratti. Onunde saygi ile egiliyorum. Gercekten hamilelikte hastalik zor. Normaldede ilac kullanmam ama gerekli durumda da kullanamamak cok zor

galiba kilolara geçince iyice sağlam vurmaya başladılar heraldee. Gerçekten dışarı çıkmaya korkuyorum bazen, geçen gün yakınımdaki markete gidiyodum, daha bir tane bişey aldım elime, devamını alamadan hemen çıktım koştur koştur eve kuzenim de böyleydi, yan dönünce bebek birden kesilmiş sık sık wc ye çıkması, doktor en rahat edeceğin pozisyonda şuan yan duruyor demiş, biizmkler de yan dönünce demek bu mesaneye vurmaları geçicek

Kızlar bugün annem bizdeydi bana bakmaya geldi bütün mutfağı temizledi dolaplarımı sildi evi sildi süpürdü yemek yaptı gitti. Anne olmak böyle bir şey herhalde bana bir şey yaptırmadı yat dedi uğraştı kadıncağız 57 yaşında kadın.

Iste bende geceden korkuyorum. Valla koronanim yaratmadigi bogaz ve bas agrisini bigun tikali burun yaratti. Onunde saygi ile egiliyorum. Gercekten hamilelikte hastalik zor. Normaldede ilac kullanmam ama gerekli durumda da kullanamamak cok zor
Benim de toza alerjim var,benm de burnum genel de tıkalıdır sterimar vermişti bana da deniz tuzu, çok tkandğında ondan sıkıyorum ama evde kendim ılık suya tuz karıştırıp burnuma çekince o daha iyi geliyo sterimardan, açıyor baya bir deneyin isterseniz

Ne kadar önemliymis tertemiz nefes almak insan onu anlıyor gercekten. Kesinlikle cok zormus elimiz kolumuz bagli allahtan öksürük yok diye seviniyorum
Kilolar hissettirdi kendini gerçekten yaa kiyamam gercekten aynisini yasiyorum ben de zor yetisiyorum tuvalete ay insallah döner bizimkiler de biraz rahatlarız bari bu böyle gitmezz

Sık bacım pediatrik otrivin falan hicbisey olmaz korkma kullanacagin gunde 2 defa 3 5 gun zaten bagimlilari dolu ortalik millet dogurana kadar sıkıyor bende tikaniklik 3 ayliktan beri var 5 gun geciosa 15 gun tikali burnum yatarken sikiyorum dayanamadigim zamanlarda yoksa uyunmuyor

Kızlar benim bebiş yan büyük ihtimal hep sağda ya da solda hissediyorum ve tuvalet sıkıntım yok çok şükür şuanda

Biraz önce banyo havlumuzu ve yazlık müslin battaniyenimizi de sipariş verdim ve sanırım bitti ihtiyaçlar.Gerisi sağlık ile beklemeye inşallah.Haftaya yikama yerleştirme yaparım biter inşallah

Çok güzelmiş bunlar ya Kırıkkale’de oturuyorum burda HM yok bir ebebek ancak İstanbul’a anneme gidince bakayım bunlara

Teşekkür ederim LCW’den baya bir şey aldım pişman olmayacağım anlaşılan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…