En cok ben varım sankiSabahtır açılamadım sersem gibiyim yaa az önce bir müzik açtım kedilerimle yavaş yavaş dans eder gibi oyun oynadım ama hemen belim ağrıdı uzanıyorum artık harekete gelemiyorum
Benim de 22.haftaya kadar lekelenmem oldu o yüzden elimi hiçbir şeye sürmedim şimdi geçti ama yine de bişi yapmıyorum temkinli olmak için tüp bebek olunca biraz daha korkağız ben de yat babam yat kitap oku alışveriş yap bişiler izle sıkıl sıkıldığın için eşine sataş sen benle az ilgileniyorsun diyeEn cok ben varım sankioglani okula gönderiyorum sonra boş boş yatiyorum ,sadece aksam yemeği yapıyorum. Oyle olunca devamli internetteyim ,arada kitap okuyorum falan ama gene de kendimi cok boş hissediyorum.Gebelik sorunlu geçince yat babam yat
Kapi süsünün orkidesi geldi ,cikolataları alinca güzel bir sekilde yapıştırırım oldu bittiçikolatanın da saten kurdelesi,kutusu ,silikon ve pleksisi hazır
Ben de sadece bunları düşünüyorum galibaAiiyy çok heyecanlı
Ne zevkle yapacaksın şimdi
Bitince göster bize deben bunları daha hiç düşünmedim ya sahi ne dağıtacağız bebek için biri gelirse
Bi sersemlik var üstümde bi salmışlık ne bişey aldım çocuga ne bi hazırlık silkelenmem lazım
Benim zaten bünyem hamileliğe karşıBenim de 22.haftaya kadar lekelenmem oldu o yüzden elimi hiçbir şeye sürmedim şimdi geçti ama yine de bişi yapmıyorum temkinli olmak için tüp bebek olunca biraz daha korkağız ben de yat babam yat kitap oku alışveriş yap bişiler izle sıkıl sıkıldığın için eşine sataş sen benle az ilgileniyorsun diyeadam halbuki elinden geleni yapıyor ben çatacak yer arıyorum gün boyu sıkılınca
Amin canım sağlıkla vaktinde doğsunlar inşallahBenim zaten bünyem hamileliğe karşıbunu anladım, ilk gebeligimde de farklı sıkıntılar vardi ,hic şöyle aslan gibi normal hayatına devam eden bir hamile olamadim cok sukur rabbime nasip ediyor ,sonu da sağlıklı olsun inşallah
Bende koyvermişlik sanki artık hep hamile olarak kalacağımBu ara bende de bi salmışlıkk aman amann yerimden kalkmak istemiyorum resmenn. Daha alıncak ve yapılcak bisürü şey var hiçbirini yapmak istemiyorumdepresyona mı girdik acaba topluca
Benim de bebişin kıyafet eksiği olarak hastane çıkışı kaldı bi tek onu da isme karar verince inşBenim bir çok büyük eşya var ,yatağı kasımda aldık. Kiyafet yenidogan ve 3,6 ay aldim .Lohusa picamami aldim ,e sonra da böyle laylaylom isler kaldi bana da .Esim zaten yoğun çalışıyor, cocuk gün boyu okulda, aksam da ödevlerini babasi yaptırıyor, bilsem sınavına girecek ona da ben çalıştırıyorum.Kitap oku falan oda gecti gitti .Ben gene internetteyim ,gece de uyuyamiyorum ,gündüz de sıkılıyorum
bu yüzden durabildiği kadar dursun içimde diyorum sonra yatınca karnım 1000 kg ağırlığındaymış gibi ağırlık bindirince ondan da vazgeçiyorumBende koyvermişlik sanki artık hep hamile olarak kalacağımsen bu kafana göre yatıp kalkmaları görürsün doğumdan sonra diyorum
Canım arkadaslari bilmem ama ben baya bı depresyondayım resmen zaten bu hamileliğim hiç güzel geçmedi ki bu aralar baş ağrim var bir yorgunluk var anlatamam oğluma takım oda alacağız odasını boyatacagim elbiseleini düzelteceğim kizcemin elbiselerini yıkayıp ütüleyecegim daha bir sürü eksigim var ama ben yatıyorum iki seksen ye iç yat ne olacak bilmiyorumBu ara bende de bi salmışlıkk aman amann yerimden kalkmak istemiyorum resmenn. Daha alıncak ve yapılcak bisürü şey var hiçbirini yapmak istemiyorumdepresyona mı girdik acaba topluca
Ben jokerden almıştım ama bir daha gelmedi jokeyde, sonra Amazon’dan aldım hatta dün yine indirimdeydi. Baby MR markasını biliyorum ama saf su olan ıslak mendilini hiç duymadım, kullanan da hiç olmadı çevremde. Kullanıcı yorumu duysak iyi olurdu belki fiyatı daha uygundurHamgi siteden aldınız waterwipesları? Birde baby me mi ne var saf su olan e bebekte kız bebek için erkek bebek diyor hiç duydunuz mu?
Biz de beşik aldık dolap ve şifonyer alıcaz dahaCanım arkadaslari bilmem ama ben baya bı depresyondayım resmen zaten bu hamileliğim hiç güzel geçmedi ki bu aralar baş ağrim var bir yorgunluk var anlatamam oğluma takım oda alacağız odasını boyatacagim elbiseleini düzelteceğim kizcemin elbiselerini yıkayıp ütüleyecegim daha bir sürü eksigim var ama ben yatıyorum iki seksen ye iç yat ne olacak bilmiyorum
Bu ara bende de bi salmışlıkk aman amann yerimden kalkmak istemiyorum resmenn. Daha alıncak ve yapılcak bisürü şey var hiçbirini yapmak istemiyorumdepresyona mı girdik acaba topluca
Yaklaşık 2 ay ay sonra herkes hemen hemen herseyini bitirmiş doğum tarihleri alıyor olacak ama şu dönemlerde herkes yorgun herşey büyüyor gözümüzde hayırlısıyla bu günlerde geçecekBiz de beşik aldık dolap ve şifonyer alıcaz dahaHer şey gözümde büyüyo her şeyyyy
Biz de geçen hafta anne yanını aldık daha dolap almadıkBiz de beşik aldık dolap ve şifonyer alıcaz dahaHer şey gözümde büyüyo her şeyyyy
Ya ben dolap konusunda da çok kararsızım kaliteli olsun uzun kullanalım diye çileğe baktık hiç içime sinmedi ya modeller. Heralde ben ikeacıyımBiz de geçen hafta anne yanını aldık daha dolap almadıkonu da alalım hemmen her şeyi yıkansın, ütülensin yerlerine yerleşsin istiyorum
galiba artık ağırlaştık ve zaman olarak daha var rehavetine kapılıyoruzYaklaşık 2 ay ay sonra herkes hemen hemen herseyini bitirmiş doğum tarihleri alıyor olacak ama şu dönemlerde herkes yorgun herşey büyüyor gözümüzde hayırlısıyla bu günlerde geçecek
Ben de çok kararsızım yaYa ben dolap konusunda da çok kararsızım kaliteli olsun uzun kullanalım diye çileğe baktık hiç içime sinmedi ya modeller. Heralde ben ikeacıyımSanırım bu hafta dolap işini halletmek lazım eşim daha anca keyfi gelicekte kurucak bi de o var
galiba artık ağırlaştık ve zaman olarak daha var rehavetine kapılıyoruzyaklaşınca bi silkeleniriz heralde
Evet güzelmiş çileğin baby cotton serisine benziyo bunun markası ne canım?Ben de çok kararsızım yaGeçenlerde şu dolabı beğendim ama bide ikeaya bakalım dedik ilk fırsatta oraya bakıp ona göre alacağız artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?