- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 31
Hepsi çok güzel güle güle giysin inşallah minikBirde bu varmış
Ayyy ben deeEvet cnm ya ben alcaklarıma bakarken fiyatlar fırladı bende aldım artık ertlemedim. tabi belli olmaz doğuma amasına çekerse ben çok tez canlıyım
Kuzu ben burda okudukça kesin telaş ve heyecan yaparm
Ben giydiremem, ilk aylarda incede olsa uzun giydirirm. Yenidoğanın mantığı siz ne giyiyorsanız bi kat fazlası oluyor
Ayyy ben deezamanında gelsinler de kuzum birbirimize sarılır yolumuza bakarız
yaa biz yazlıkta olucağımız için en azından balkonda giyer diye düşünüyorum o da temmuzda falan olur heralde en erken. İlk 1-2 ay giydiremem heralde kısa kollu korkarımKızlar bebek ilk ayında kısa kollu da giyiyor dimi hiç bebek bakımıyla ilgili fikrim tok tecrübeli anneler yazabilir mi üşümez dimi
Hahahaha yok balımmm sizleri şaşırtıyorum ve 9.20 de gidiyorum
TeşekkürlerHepsi çok güzel güle güle giysin inşallah minikayy ben de kısa kollu mu zıbın kaç tane alsam alt-üst kaç tane alsam hiçbir fikrim yok daha
Her şey mümkünKadindiyorki yaaa hiç belli olmazz bizimkiler inatçı sizinkiler erkenci çıkarsa o konu tam bir muamma ama nisana giriş yaptığımız anda bizim heyecanlar tavann kesin
yaa biz yazlıkta olucağımız için en azından balkonda giyer diye düşünüyorum o da temmuzda falan olur heralde en erken. İlk 1-2 ay giydiremem heralde kısa kollu korkarım
Oooo harikaa o zaman benim de 9.40Hahahaha yok balımmm sizleri şaşırtıyorum ve 9.20 de gidiyorumçünküüüü şeker yüklemesi olucak. Ve aşırı heyecanlıyım inş içecek güzeldir yediklerime dikkat ediyorum bugün çok tatlı yememeye çalışıyorum kimi kandırıyosam
Totem yaptııık göstericek o minik kendini
Tabiii bugün yemediğim için her şey güzel çıkıcak bak shahahaOooo harikaa o zaman benim de 9.40hahaha baya iyi çözüm sadece bugün tatlı yememeye çalışarak her şeyi değiştirebilirsin işte bu ya inşallah enfes tatta bir içecek olur ve tabi inşallah güzel sonuçlarla gel kuzuum acaba bizim doktor şeker yüklemesi ile ilgili ne diyecek bakalım gösterecek mi yüzünü beyefendi tutacak mı totemimiz teyzesi
Ayy hadi inşallah benle N Neess 'ciğim miniklerimizin gül cemalini görmeden doğuma gidecez böyle giderseTabiii bugün yemediğim için her şey güzel çıkıcak bak shahahaGenelde tüm doktorlar sıcak bakıyor ama bilemeyiz tabii 2 hafta sonra gel dicekmiş gibi bi his var içimde sende muayene sınırları içinde gidersin biz de artık kaptık bu işleri
Tutucak tutucakkk bu sefer minnak bi yüz görücezzz
24 mayıs olunca ben nisanda gelmez diye düşünüyorum ama eşim şom ağzıyla sürekli ramazan bayramnda geleceğini söylüyor. Umarm en azından 37 yi görür bebeğimKadindiyorki yaaa hiç belli olmazz bizimkiler inatçı sizinkiler erkenci çıkarsa o konu tam bir muamma ama nisana giriş yaptığımız anda bizim heyecanlar tavann kesin
Ya ben de arefe günü doğmuşum kızım da anasına çekerse24 mayıs olunca ben nisanda gelmez diye düşünüyorum ama eşim şom ağzıyla sürekli ramazan bayramnda geleceğini söylüyor. Umarm en azından 37 yi görür bebeğimSonrası her türlü kabul kendini kurtarsın kızçem.
gerekirse çiko komasına girilecek o bebelerin yüzü görünecek
Bende son haftalarda erken doğum korkusu başladıYa ben de arefe günü doğmuşum kızım da anasına çekerse
Bi de nisan sonu desem 38. Hafta oluyor, mayıs ilk haftası 39valla o kadar durur mu onu da bilmiyorum ben de böyle diye diye erken doğurucam diye korkuyorum
Bitanem henüz çıkmadı bugün 10. İş günüydü. Herhalde cuma gününe kadar çıkar diye bekliyorum. İnşallah iyi haberleri sizlerle de paylaşacağım. Canımsınız sizhakkim canım nasılsın? Çıktı mı sonuç? Geçen gün sorucaktım çıkmadı dedin şimdi yine aklıma düştü iyi haberlerini bekliyoruzz
Ben ramazan da kavuşucam hatta inşallahhAmiinRamazan’ı da geçirince bebişlerimize kavuşucaz çok inanılmaz
Doktor isterse azmedip o yüzü açtırıyor gerçekten geçen muayenemde bunu anladımYa ben de arefe günü doğmuşum kızım da anasına çekerse
Bi de nisan sonu desem 38. Hafta oluyor, mayıs ilk haftası 39valla o kadar durur mu onu da bilmiyorum ben de böyle diye diye erken doğurucam diye korkuyorum
gerekirse çiko komasına girilecek o bebelerin yüzü görüneceksütlaç kasesi gibi değil sütlaç kazanı gibi sallanacaklar kaçarı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?