- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 31
575 gr çıktı boyunu söylemedi doktor canımGeçmesi için daha vakit var kuzu ben de araştırmıştım ya ordan biliyorum genellikle 28-29 diyorlar Evet 3 gün bi şey değil maşallah prensese ne kadar çıktı kilosu boyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
575 gr çıktı boyunu söylemedi doktor canımGeçmesi için daha vakit var kuzu ben de araştırmıştım ya ordan biliyorum genellikle 28-29 diyorlar Evet 3 gün bi şey değil maşallah prensese ne kadar çıktı kilosu boyu
Fabrikasyon bebek iyiymiş1-2 haftaya kadar geriliği bile doktorlar normal kabul ediyorlar canım 3 gün hiç önemli değil Önemli olan sürekliliği ve son haftalar aslında.
Bir daha ki kontrolde bile öne geçmiş olabilir hiç belli olmuyor
Detaylı ultrasonda bizim bacak boyumuz 1 gün geriden gidiyordu son randevuda doktora sordum hiç önemli değil kimse fabrikasyon bebekler doğurmuyor yapısı vs farklılık olabilir ölçelim bakalım dedi 2 haftada haftasından 2 gün öne bile geçmişti
Gayett güzell daha ne olsun575 gr çıktı boyunu söylemedi doktor canım
Sağolasın canım şimdi bi uyandım pelvik kaslarım kemiğim ağrıyor hani bacak aramızda tam şu aşağıya denk gelen kısmımız doktoruma da sormayı unuttum normal midir diye yaşayanınız var mı kızlardogavekitaplar maaşallah gözün aydın cnm
Bu usg ölçümleri zaten hep yakın tahmin
Bana kızımda son kontrolümde çocuk 3200 kg dediler 3güne doğurdum 2870 çıktı gerçi şimdiki usg ler de daha iyidir ozamana göre
Son aylar nolcaz çok merak ediyorumBenim genel olarak ağrımayan yerim yok
Sadece kirpiklerim iyi gibi
Buna şükür diyelim.. bu pelvik ağrılar da normaldir genişliyoruz, benimde vajina kemiğim ağrıyor bastırınca sanki çürümüş gibi
Teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Doğum yapana kadar koruduğu için yani 28. Haftada yapılıyordur. Tekrar doktora gidecektimYok yok merak etmeyin ben 5 haftalıkken oldum sıkıntı yok demekki. Hatta 3 ay koruyuculuğu var diye biliyorum 3 aydan sonra en ufak bi lekelenme olsa tekrar olucaktım. Olmamak daha zararlı hiç stres yapmayın
O kemik benim 15 gün resmen kırılmış gibi ağrıdı kime söylesem uzaylı gibi suratıma bakıyordu simdi düştü gündemdenSağolasın canım şimdi bi uyandım pelvik kaslarım kemiğim ağrıyor hani bacak aramızda tam şu aşağıya denk gelen kısmımız doktoruma da sormayı unuttum normal midir diye yaşayanınız var mı kızlar
Benim gözüm de seğiriyodu bi kaç gündür ay bu şeye benzedi hamile kalma belirtileri yapıyoduk önceki gruplarda kızlarla, kulak ağrısı hamilelik belirtisi midir enter o mod geldi aklıma bi güldümBenim genel olarak ağrımayan yerim yok
Sadece kirpiklerim iyi gibi
Buna şükür diyelim.. bu pelvik ağrılar da normaldir genişliyoruz, benimde vajina kemiğim ağrıyor bastırınca sanki çürümüş gibi
P Purple07 sadece kirpik demişsin çok güldüm, benim oda ağrıdı dün akşam.Dün tansiyonum en yüksek 9a çıkabildi.Halen çıkarmaya devam ediyorum, o kadar kasiliyor ki midem sonra dayak yemiş gibi yatiyorum. Başkası anlatsa sanki bir tek bu hamile ,amma da abarttı derdim ama yok valla benim gemi gitmiyor.
Benim gözüm de seğiriyodu bi kaç gündür ay bu şeye benzedi hamile kalma belirtileri yapıyoduk önceki gruplarda kızlarla, kulak ağrısı hamilelik belirtisi midir enter o mod geldi aklıma bi güldüm
Bende gece uykuları sıkıntı olmaya başlamıştı bi süredir ya dünde feciydi bi yerim ağrıyo gibi ama nerem falan diyorum uykumda. Sonra uyandım oturdum karnımın sağ tarafıymış. Kasılma falan da konuştuk ya oturdum o mu acaba diye düşün düşün olan uyku da gitti
ay hiç hatırlatmayın 6 ay denedim o zamanları düşününce hamilelik daha kolay geliyor. yeni yıla kadar olmasa tüp bebek denemeyi düşünmüştüm. ağustosta nasip oldu. şükür. bekletmedi beni çok miniğim.Benim gözüm de seğiriyodu bi kaç gündür ay bu şeye benzedi hamile kalma belirtileri yapıyoduk önceki gruplarda kızlarla, kulak ağrısı hamilelik belirtisi midir enter o mod geldi aklıma bi güldüm
Bende gece uykuları sıkıntı olmaya başlamıştı bi süredir ya dünde feciydi bi yerim ağrıyo gibi ama nerem falan diyorum uykumda. Sonra uyandım oturdum karnımın sağ tarafıymış. Kasılma falan da konuştuk ya oturdum o mu acaba diye düşün düşün olan uyku da gitti
Hamile kalma belirtileri ahh öyle trajik ki o dönem
Karbonata işemişliğimiz var köpürüyomu diye tövbeler olsun çarpılmadık iyi ki
Gece uykularını çok arayacağız ahh ama kaçtı mı da kaçıyor işte şu uyku bende uyuyamıyorum pek
ay hiç hatırlatmayın 6 ay denedim o zamanları düşününce hamilelik daha kolay geliyor. yeni yıla kadar olmasa tüp bebek denemeyi düşünmüştüm. ağustosta nasip oldu. şükür. bekletmedi beni çok miniğim.
Biz yeni evlenmiştik bir yıl sonra deneriz diye düşünmüştük. 6. Ayımızda deneyelim die gaza geldik nitekim olmadı ve olması 1. Yılımıza kadar sürdü eşimin morfoloji değeri 2 olduğunu öğrendik. O yüzden yine çok şanslıyız gözüyle bakıyorm.Maaşallah
Gerçekten o çok sancılı bi dönem allah kimseye çektirmesin. Biz de ikinci çocukta uzun süre uğraştık nitekim olmadı da bu tüp bebekle nasip oldu çok şükür ama yıpratıcı
Ah kesinlikle rabbim isteyen herkese çok bekletmeden nasip etsin inşallah O çaresizlik çok zorMaaşallah
Gerçekten o çok sancılı bi dönem allah kimseye çektirmesin. Biz de ikinci çocukta uzun süre uğraştık nitekim olmadı da bu tüp bebekle nasip oldu çok şükür ama yıpratıcı
ilk başlarda komikti de tam sarpa sarmaya başlamıştı hamile kaldım yoksa ev lab. a dönmüştü beni 3 ay bekletti yaramaz kızz ama çok şükür nasip oldu hepimize de, sağlıkla kucağımıza alalım inşşşHaahaj cnm valla bende gülüyorum halime cidden her uzvu ayrı bi şekil ağrır mı insanıntansiyon düştümü fena ama yaa napsan sen o işi eli kolu kalkmaz insanın tabi
Hamile kalma belirtileri ahh öyle trajik ki o dönem
Karbonata işemişliğimiz var köpürüyomu diye tövbeler olsun çarpılmadık iyi ki
Gece uykularını çok arayacağız ahh ama kaçtı mı da kaçıyor işte şu uyku bende uyuyamıyorum pek
Canım tarif ettigin kasılma.. kasılma yasiyorsun arada olması normal diyorlar ama duzenli oluyorsa vakit kaybetmeden git son aylarda daha sık oluyor bu durum belli saat araliklariyla geliyorsa direk haber et doktoruna erken dogum falan olmasin açılmana falan bakar nst ye sokar doktor ihmal edilcek bi konu degil bi takip et bakalm kasılmada karnın bi yere toplanir yumru gbi sertlesir şekli şemali falan degisir karninin sonra gevser bazen beraberinde agrida olabilir olmayabilirdekuzular size bişey soracağım. benim bebe 2-3 kezdir karnımın bir tarafına yığılıp kalıyor geriliyor böyle sertleşiyor gibi oluyor bir iki dk neyse sonra gevşeyip hareket etmeye başlıyor normal yerine geliyor. normalmi bu?şimdide oldu sorun sıkıntıysa hemen doktora gideceğim. ilk gebelik olunca kestiremiyorm normal mi değilmi.
Çok nadir benim bebikte yapıyor canım uzun sürmediği için önemsemedim inşallah önemli bir şey değildirkuzular size bişey soracağım. benim bebe 2-3 kezdir karnımın bir tarafına yığılıp kalıyor geriliyor böyle sertleşiyor gibi oluyor bir iki dk neyse sonra gevşeyip hareket etmeye başlıyor normal yerine geliyor. normalmi bu?şimdide oldu sorun sıkıntıysa hemen doktora gideceğim. ilk gebelik olunca kestiremiyorm normal mi değilmi.