2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Lari kuşum e bebekte hala 149 korbell, demek zam gelecek gelmeden alalım.

Ben tomme tipe çöp kovasıyla korbell çöp kovası arasında kaldım acaba hangisi daha az koku sızdırır 🙄
Ay o zaman ordan bakayım canım trendyolda kazıklanma keyfiiii demekkii 🙄
Tommie tipe hiç duymadım desemm ama onun biberonunu duydum dr brownsla arasında kararsızım bende 😑

merhabalar 🙂🙂🙂🙂 mayıs başı doğumum olucak inşallah 🥰 03 aylık kıyafet kaç tane almalıyım acaba ? hiçbir bilgim yok 🤦🏻‍♀️ birde neler almalıyım acaba 😍

Ay o zaman ordan bakayım canım trendyolda kazıklanma keyfiiii demekkii 🙄
Tommie tipe hiç duymadım desemm ama onun biberonunu duydum dr brownsla arasında kararsızım bende 😑
Ay biberon konusuna ben çok uzak kaldım, alırsan yaz kuzum ona göre bakarım ben de. ❤️

Bu arada ben hala yatak almadım bebekler park yatakta emindim sonra acaba ikea ahşap kademeli olan beşiğinden alayım mı diye düşündüm baktım uygulamadan istediğim beşiğin stoğu yok kalakaldım 🥺 galiba park yatak alacağım artık L Larissa kuzu sanki sen almamıştın daha kararını verdin mi ne yapacaksın 👀
Ben de sizin gibi park yatak daha almadım ama ne alacağımı da bilmiyorum hangi markayı almayı düşünüyorsunuz aslında ben ahşap beşik istiyorum ama doğumu şu an bulunduğum ilde değil annemde yapacağım başka bir ilde o yüzden ahşap beşiği taşıması zor olur diye park yatak alayım diyorum eve geçince belki ahşap beşik alırım bilmiyorum kafam karışık ☺️

Ben korbell alacağım en başından beri o var ve memnun olmayan hiç duymadım☺️
Kızlar ben çoğu ihtiyacımızı e bebek şubat indirimlerine bıraktım bu kadar beklemişken şimdi almayacağım o zaman alırım diye düşündüm bakalım şansımıza ne kadar bir düşüş olcak merakla bekliyorum
Ben de daha birkaç zıbın dışında hiçbir şey almadım 24.hafta iznimden sonra rahat rahat bakar alırım diye düşündüm ama hata mı yaptım bilmiyorum 😄fiyatlar da gün geçtikçe uçuyor ya bebek arabası bile almadım daha ya inşallah şöyle güzel bir indirim olur şubatta

Ben de sizin gibi park yatak daha almadım ama ne alacağımı da bilmiyorum hangi markayı almayı düşünüyorsunuz aslında ben ahşap beşik istiyorum ama doğumu şu an bulunduğum ilde değil annemde yapacağım başka bir ilde o yüzden ahşap beşiği taşıması zor olur diye park yatak alayım diyorum eve geçince belki ahşap beşik alırım bilmiyorum kafam karışık ☺️
Ben de henüz almadığım için tavsiye vermem doğru olmaz park yatak konusunda ama burada alan arkadaşlarım vardı onlar fikir verebilir size ☺️

Ben de daha birkaç zıbın dışında hiçbir şey almadım 24.hafta iznimden sonra rahat rahat bakar alırım diye düşündüm ama hata mı yaptım bilmiyorum 😄fiyatlar da gün geçtikçe uçuyor ya bebek arabası bile almadım daha ya inşallah şöyle güzel bir indirim olur şubatta
Ben de hastane çıkışları, emzik, bir kaç takım kıyafet, ateş ölçer, mochi pompa, yataş juno yatak, bebek arabasını aldık pusetle birlikte çıktı aradan😅 inşallah güzel indirim olur da çoğunu alırız🙏🏻🥲

Kızlar bişey danışayım madem ben trndyoldan güzel bi beşik buldum yorumları cok olumlu,resimlerini paylasıcam 3 kademeden olusuyo yanı hem anne yanı, hem karyola hemde ilerde oyun parkı oluyor .. 3,3.5 yaşaa kdr tahatlıkla kullabılabilir yazmakta ben suan oda hemen yapmayacagım yatak odamda anne yanı istiyorum, bu beşik yarın öbürgün odasındada kullanırım dye düşündüm bi fikir verirmisiniz bilenler ama biraz pahalı fiyatı ve cok kaliteliymiş malzemesi bilemedim..https://ty.gl/7dfrgtfshp linki bu resimlerde ekliyim bi yorum yaparsanız??

Eklentiler

• ADC1BD38-CCAB-475A-AEF5-2BD165EF9F3D.png
    ADC1BD38-CCAB-475A-AEF5-2BD165EF9F3D.png
    259,6 KB · Görüntüleme: 32
  • 062C5687-B1FD-449C-A1B0-48916F57E70E.png
    062C5687-B1FD-449C-A1B0-48916F57E70E.png
    258,6 KB · Görüntüleme: 39
  • ECD943E3-B646-49FC-9D61-C0B2C8BF540D.png
    ECD943E3-B646-49FC-9D61-C0B2C8BF540D.png
    404,5 KB · Görüntüleme: 36
Yaşadığım diğer hayal kırıklığı da ikea'nın ahşap oyuncak ünitesi vardı ondan alacaktım eşim alırız acele etmeyelim dedi şimdi onun da stoğu yok bu beylerin tavrı beni gerçekten çıldırtıyor bazen L Larissa
Ben de burun aspiratörüyle serum fizyolojik aldım geçen gün eşim bu ne diyo e dedim burnu tıkanırsa kullanıcaz. Nerden biliyosun tıkanıcağını diyo :KK70:hayır yani bunu bilmek için dünyanın sırrını çözmeye gerek yok ama erkekler aşırı düz mantık aşırıııı 😂
Benim eşimde ani hareketlere hamile olduğumu öğrendiğimizden beri kızıyor, merdivenlerden hızla inersem, yolda hızlı yürürsem, koltuktan aniden kalkarsam bile kızıyor🤣🤣

Ay bu kocalarımız ne komik kızlar yaa😂😂 her şeyden bir haberler hayat onlara güzel valla😂😂 L Larissa
kızlaar eşlerimizle görüşmemiz lazım sanırım bu işi :KK70: bişeyler alırken en iisi sormamak. benm aldıklarmı koyduğum bir dolap var istifli şu an. getirip atıyorum görmüyor bile.kafam daha rahat. sorunca çıkmaza giriyoruz :KK70:

Ben de hastane çıkışları, emzik, bir kaç takım kıyafet, ateş ölçer, mochi pompa, yataş juno yatak, bebek arabasını aldık pusetle birlikte çıktı aradan😅 inşallah güzel indirim olur da çoğunu alırız🙏🏻🥲
Ne güzel baya bir şey çıkarmışsınız aradan ben fazla mı ağırdan aldım acaba ya diye düşünmeye başladım ☺️Aslında ne alacağımı da tam bilmiyorum bebek arabasını hangi marka aldınız bu konuda çok kararsızım tecrübeli anneler ne alırsan al bir süre sonra bastona geçiyorsun diyorlar benim de travel arabalarda gözüm açıkçası beğendiklerimden de fiyatlar çok uçuk kararsız kaldım sonra bir kere oluyor dilediğimi alacağım diyorum böyle düşüne düşüne çorba oldu kafam

kızlaar eşlerimizle görüşmemiz lazım sanırım bu işi :KK70: bişeyler alırken en iisi sormamak. benm aldıklarmı koyduğum bir dolap var istifli şu an. getirip atıyorum görmüyor bile.kafam daha rahat. sorunca çıkmaza giriyoruz :KK70:
Ben de sormuyorum artık alıp geçiyorum göstermiyorum bile geçen korbell çöp kovası almıştım yok ne gerek varmış normal çöpe atsak olmaz mıymış 😂 heves kırıcılar:p

Ne güzel baya bir şey çıkarmışsınız aradan ben fazla mı ağırdan aldım acaba ya diye düşünmeye başladım ☺️Aslında ne alacağımı da tam bilmiyorum bebek arabasını hangi marka aldınız bu konuda çok kararsızım tecrübeli anneler ne alırsan al bir süre sonra bastona geçiyorsun diyorlar benim de travel arabalarda gözüm açıkçası beğendiklerimden de fiyatlar çok uçuk kararsız kaldım sonra bir kere oluyor dilediğimi alacağım diyorum böyle düşüne düşüne çorba oldu kafam
kanz xgo aldım bebek arabası, nuna ana kucağı, joie kubbie park yatak, üç hastane çıkışı, yenidooğan takım tulum, 0-3 ay takım tulum, 3-6 ay yazlık taytlı kısakollu takımlardan aldım. dört beş tane müslin üç beş tane penye bir nohut battaniye aldım, yatağına uygun çarşaf takımı yastığı vs aldım, yıkamak için küvet şampuan sünger vb vücut kremi pişik kremi aldım. reflü yatağı, bir hamak, kanguru olarak taşıma şeysiii aldım, ağız mendilleri ve önlükleri aldım. emzik ve biberonları aldım avent. bebek kamerası almış eşim kızımı görcem işteyken diye bi de telsiz düşünüyorum bakalım. lansinoh göğüs pompası aldım. anımsamadıklarım olabilir.

Ben de sormuyorum artık alıp geçiyorum göstermiyorum bile geçen korbell çöp kovası almıştım yok ne gerek varmış normal çöpe atsak olmaz mıymış 😂 heves kırıcılar:p
çöp kovası almamışm yetmiyotmuş gibi hiç bakmamışım bile gruptaki konuşmalardan farkettm şu an :KK70: eşime söylesem bizim çöp kovamız yokmu der kesn :KK70:

Geçen sene epey indirim olmuştu benim yakın arkadaşım bütün eksiklerini almıştı Şubat indiriminden ama tabi bu sene zamlı fiyatlardan ne olur bilemiyorum.

Korbell kullanan arkadaşlarım ek gıdaya kadar inanılmaz memnundu sonra hafifçe bir koku oluyor dediler benim kafam biraz o yüzden karıştı açıkçası ama tomme tipe çöp kovası kullanan hiçkimse yok etrafımda 🙄
Korbell kullandim ben dediginiz gibi ek gidaya gectikten sonra odamizin banyosuna koymustum kovayi 😅 zira bez atarken cikan koku cok fazla haliyle ama diyelim cop kovasi almadiniz normal posete atiyosunuz o daha kotu 😅😅 poseti acinca o cikan metan gazi resmen zehirlenme sebebi 😅😅
Yani korbell kullandim ben memnunum sadece indirim zamani posetini stoklamak lazim
Ben 3 yildan fazladir kullaniyorum bastona gecme ihtiyaci hissetmedim heralde gecmicem de. Yani genis bi bebek arabasi alirsaniz bastona gecmiyosunuz

Korbell kullandim ben dediginiz gibi ek gidaya gectikten sonra odamizin banyosuna koymustum kovayi 😅 zira bez atarken cikan koku cok fazla haliyle ama diyelim cop kovasi almadiniz normal posete atiyosunuz o daha kotu 😅😅 poseti acinca o cikan metan gazi resmen zehirlenme sebebi 😅😅
Yani korbell kullandim ben memnunum sadece indirim zamani posetini stoklamak lazim

Ben 3 yildan fazladir kullaniyorum bastona gecme ihtiyaci hissetmedim heralde gecmicem de. Yani genis bi bebek arabasi alirsaniz bastona gecmiyosunuz

Ya bu korbell e normal çöp poşeti olmuyormu ne farkı var kendi torbasının

kanz xgo aldım bebek arabası, nuna ana kucağı, joie kubbie park yatak, üç hastane çıkışı, yenidooğan takım tulum, 0-3 ay takım tulum, 3-6 ay yazlık taytlı kısakollu takımlardan aldım. dört beş tane müslin üç beş tane penye bir nohut battaniye aldım, yatağına uygun çarşaf takımı yastığı vs aldım, yıkamak için küvet şampuan sünger vb vücut kremi pişik kremi aldım. reflü yatağı, bir hamak, kanguru olarak taşıma şeysiii aldım, ağız mendilleri ve önlükleri aldım. emzik ve biberonları aldım avent. bebek kamerası almış eşim kızımı görcem işteyken diye bi de telsiz düşünüyorum bakalım. lansinoh göğüs pompası aldım. anımsamadıklarım olabilir.
Siz böyle yazınca alınacak ne çok şey olduğunu farkettim ve benim için de güzel bir liste oluşmuş oldu aslında ☺️Bir de kaç aylık aldınız tulumları takımları filan malum nisan sonu mayıs mayıs ortası doğumlarımız ben İstanbul’da doğum yapmayı düşünüyorum mesela ama hava nasıl olur uzun kollu kısa kollu mu almalı bebeklerin vücut ısısı bizden daha düşük malum bunu düşünerek daha kalın mı alınmalı kararsız kaldım siz nasıl aldınız

Bu yorum çok iyi oldu ne bileyim travel araçları görüntü olarak da daha çok beğeniyorum ben açıkçası ve araba alışverişini de bir kere alıp aradan çıkarmak istiyorum malum pahalı parçalardan biri çünkü ☺️

X