2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Al benden de o kadar 48-49 kiloyla evlendim, 52-53 arasına çıkmıştım. Tatile gittim 53,5-54 kiloyla hamile kaldım. Şimdi 58 kiloydum son kontrolde ama ben kendimi çok şiş hissediyorum hareketlerim kısıtlanmış gibi 😞 Eski kilolarıma döner miyim acaba sorusu hep aklımda 😂😂
Ama benim doktoruma kalsa çok iyi çok iyisin diyip duruyor, moral bozmak yok diyorum ben de kendime 😄
Eveeet ben de 58'im şu an 🥺🥺 kendi doktorum değil ama gittiğim perinatolog fazla almışsın dedi moralimi bozdu ama 1 gün sürdü ben hamur işi, tatlıya devam😄 bünye yiyip yiyip almamaya alışmış bir kere birden yediklerimden vazgeçmek zor geliyor 😂 bebeğim L Larissa kilo olarak sen de aynısın ama sen daha olman gereken noktadasın bizi temsilen 😂😂

Eveeet ben de 58'im şu an 🥺🥺 kendi doktorum değil ama gittiğim perinatolog fazla almışsın dedi moralimi bozdu ama 1 gün sürdü ben hamur işi, tatlıya devam😄 bünye yiyip yiyip almamaya alışmış bir kere birden yediklerimden vazgeçmek zor geliyor 😂 bebeğim L Larissa kilo olarak sen de aynısın ama sen daha olman gereken noktadasın bizi temsilen 😂😂
Ben hepinizi temsilen bu noktada kalmaya devam ediyim madem kızlar üzülmeyin siz 😂😂
Hamur işini bende asla kesemem ya ne yesem diye düşününce aklıma hamur işinden başka bi şey gelmiyo ki 😂 aynen alışmışız kilo yapmadan yemeye nasıl bırakalım bi anda :KK57:

Herkese çok kilo almşssn diyen doktorların kaç kilo olmamızı bekliyor merak ediyorm🙄.bende 45 le hamile kaldım 47,5-48 arasıym şu an. Tahmnn 55 le doğrurum. En iyi ihtimal.

Ben hepinizi temsilen bu noktada kalmaya devam ediyim madem kızlar üzülmeyin siz 😂😂
Hamur işini bende asla kesemem ya ne yesem diye düşününce aklıma hamur işinden başka bi şey gelmiyo ki 😂 aynen alışmışız kilo yapmadan yemeye nasıl bırakalım bi anda :KK57:
Ben de kesemem ya valla porsiyonlarım da hamilelikten önceki gibi aşırı değil sadece ara öğüne dikkat ediyorum meyve, kuruyemiş olarak o da ne oluyorsa ondan oluyor herhalde çözemedim 🙆‍♀️😂

Bu arada ben hala yatak almadım bebekler park yatakta emindim sonra acaba ikea ahşap kademeli olan beşiğinden alayım mı diye düşündüm baktım uygulamadan istediğim beşiğin stoğu yok kalakaldım 🥺 galiba park yatak alacağım artık L Larissa kuzu sanki sen almamıştın daha kararını verdin mi ne yapacaksın 👀

Ben de kesemem ya valla porsiyonlarım da hamilelikten önceki gibi aşırı değil sadece ara öğüne dikkat ediyorum meyve, kuruyemiş olarak o da ne oluyorsa ondan oluyor herhalde çözemedim 🙆‍♀️😂
Aynısıııı bende aynısıyım ya ana öğünlerm aynı. Ara öğünlerm arttı sdce. Ben yine aynı yiyorm hiç bişeyden kısmıyorum. Ama hamileliğim getirdiği bir kilo artışı var sanrm

Bu arada ben hala yatak almadım bebekler park yatakta emindim sonra acaba ikea ahşap kademeli olan beşiğinden alayım mı diye düşündüm baktım uygulamadan istediğim beşiğin stoğu yok kalakaldım 🥺 galiba park yatak alacağım artık L Larissa kuzu sanki sen almamıştın daha kararını verdin mi ne yapacaksın 👀
Ben ikea ahşap beşik alıcam kuzu. Hatta bu haftasonu almayı düşünüyorum. Aaa ne demek stok yok ben mağazaya gittiğimde bakayım alıp sana gönderirim bile kargo oluyosa hiç sıkıntı değil 🙋🏻‍♀️

ben belki allah nasip ederse ikinci çocuk için biraz pasife çekileblrm ancak şu an çok istekli değilim. ama bunları henüz ayrıntılı düşünüp değerlendirmedim dediğim gibi hayat yaşayarak öğrendiğim gördüğümüz bişey. peşin hükümlü olmak istemiyorum.

kendi işini yaparken bebiş bakmak daha kolay gerçekten. bazen eşime diyorum ben istifa edeym beni sen al işyerine diye kabul etmiyor kafana göre gelirsn sen işe diyor :KK70: şimdi işim olmasa bile 17:00'a kadar şu kırmızı koltukta oturuyorum bazen çok saçma geliyor o psk bana :KK70:

geçen emzirme videosu izledm sonra emziriyordum rüyamda eşime anlattım neden emmesnki dio meme reddi die bişey var diyorum herşey bzm başımıza gelmez diyor ama kesn benm başıma gelir :KK70:
Ay benim eşiminde hiçbir şeyden haberi yok her anlattığıma önce neden diyor sonra şaşkınlıkla dinliyor😂😂 kesin benim başımada gelir🤣🤧🤧

benm eşim yeme içme konusunda benden rahat ama o da ani hareket edince falan çok kızıyor yada çok ev işi vs yapıp kendmi yorduğumda kızıyor..
Benim eşimde ani hareketlere hamile olduğumu öğrendiğimizden beri kızıyor, merdivenlerden hızla inersem, yolda hızlı yürürsem, koltuktan aniden kalkarsam bile kızıyor🤣🤣

Ay bu kocalarımız ne komik kızlar yaa😂😂 her şeyden bir haberler hayat onlara güzel valla😂😂 L Larissa

Ben ikea ahşap beşik alıcam kuzu. Hatta bu haftasonu almayı düşünüyorum. Aaa ne demek stok yok ben mağazaya gittiğimde bakayım alıp sana gönderirim bile kargo oluyosa hiç sıkıntı değil 🙋🏻‍♀️
Sorma ya online üzerinden stok tükenmiş görünüyor bakalım artık son karar ne olacak 😄

Aynısıııı bende aynısıyım ya ana öğünlerm aynı. Ara öğünlerm arttı sdce. Ben yine aynı yiyorm hiç bişeyden kısmıyorum. Ama hamileliğim getirdiği bir kilo artışı var sanrm
Öyle galiba kuzum yapacak bir şey yok bebişler sağlıklı olsun da kilo verilir çok abartmadıkça bu kadarından bir şey olmaz bence 😄

Nesss sen bensiiin galibaa😂😂 ben de hep o kilolardaydım evlenene kadar 49-50 arasıydım hep, evlendikten sonra 52-53 kiloda kaldım uzuun bir süre en son 54 oldum hamile kaldım üstüne şu an baskülde gördüğüm kilolar beni hayrete düşürüyor sonra hamileyim olur o kadar diyorum 😄
Aman olur tabii o kadarcık, 20-25 kilo alanlar oluyor bizim bünyeler kiloya müsait değil rahatça vereceğiz bence🥰🥰

Benim porsiyonlarımda aynı hiç öyle abartı yemiyorum sadece meyve, süt, yumurta ve muz her gün tüketiyorum bide ceviz, fındık, badem vs. Ben saydıklarımın çoğunu akşam yemeğinden sonra yatana kadar yiyorum🥲 heralde o yüzden kilo oluyor. Gün içine yayarsam olmaz belki diyorum ama bilmiyorum🙃

Hamilelikte vücut işleyiş olarak kilo almaya daha müsait oluyormuş o yüzden kilo alınıyor büyük ihtimal bizim suçumuz yok🙆🏻‍♀️😅 Kadindiyorki Kadindiyorki Z Zynpada hakkim hakkim

Canım sende mağazaya gitmeden onlinedan o mağaza için stok var mı diye bak bakalım ona göre gidersin yoksa boşa gitmiş olursun

Benim eşimde ani hareketlere hamile olduğumu öğrendiğimizden beri kızıyor, merdivenlerden hızla inersem, yolda hızlı yürürsem, koltuktan aniden kalkarsam bile kızıyor🤣🤣

Ay bu kocalarımız ne komik kızlar yaa😂😂 her şeyden bir haberler hayat onlara güzel valla😂😂 L Larissa
Vallahi hayat onlara güzel ya 😂 geçen şunu mu alsak şunu mu diyorum ne biliyim sen araştırmışsındır en iyisini bilirsin diyo sıyrılıyo içinden 😂😂
Canım sende mağazaya gitmeden onlinedan o mağaza için stok var mı diye bak bakalım ona göre gidersin yoksa boşa gitmiş olursun
kuzu baktım zaten ben ahşap renkli olandan alıcaktım hiç göstermiyo bile onu 😑 eşim gelsinde bi başının etini yiyim biz alana kadar bitti işte diye :işsiz:😂
Sorma ya online üzerinden stok tükenmiş görünüyor bakalım artık son karar ne olacak 😄
Gidiyim bakiyim artık ne varsa alıcam mecbur stok sıkıntısı varsa 😒

Benim porsiyonlarımda aynı hiç öyle abartı yemiyorum sadece meyve, süt, yumurta ve muz her gün tüketiyorum bide ceviz, fındık, badem vs. Ben saydıklarımın çoğunu akşam yemeğinden sonra yatana kadar yiyorum🥲 heralde o yüzden kilo oluyor. Gün içine yayarsam olmaz belki diyorum ama bilmiyorum🙃

Hamilelikte vücut işleyiş olarak kilo almaya daha müsait oluyormuş o yüzden kilo alınıyor büyük ihtimal bizim suçumuz yok🙆🏻‍♀️😅 Kadindiyorki Kadindiyorki Z Zynpada hakkim hakkim
İnan yemekten sonra o kadar dikkat ediyorum ki belki arada meyveyi akşama bırakıyorum ama sonuç ortada kesinlikle gebelik dönemiyle alakalı bir şekilde alınıyor 😄😄

Vallahi hayat onlara güzel ya 😂 geçen şunu mu alsak şunu mu diyorum ne biliyim sen araştırmışsındır en iyisini bilirsin diyo sıyrılıyo içinden 😂😂

kuzu baktım zaten ben ahşap renkli olandan alıcaktım hiç göstermiyo bile onu 😑 eşim gelsinde bi başının etini yiyim biz alana kadar bitti işte diye :işsiz:😂

Gidiyim bakiyim artık ne varsa alıcam mecbur stok sıkıntısı varsa 😒
Ben de o şoku yaşadım kuzu inşallah gidince bulursun sen 🙆‍♀️🙆‍♀️

Ah canım benim senin şansına hangi beşiği istesen stok yok😅😅 bir an önce stoklar yenilensin beşikte çıksın aradan inşallah🥲

Ben de o şoku yaşadım kuzu inşallah gidince bulursun sen 🙆‍♀️🙆‍♀️
Yaşadığım diğer hayal kırıklığı da ikea'nın ahşap oyuncak ünitesi vardı ondan alacaktım eşim alırız acele etmeyelim dedi şimdi onun da stoğu yok bu beylerin tavrı beni gerçekten çıldırtıyor bazen L Larissa

Eklentiler

• Screenshot_20220113_193814.jpg
    Screenshot_20220113_193814.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 28
X