2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Sizde normalde kasılma varmıydı ? Kendi doktorunz söylüyormuydu peki? Tedavisi yokmu? Kanamanız oldu mu hiç bu zmna kadar, geçmiş olsun A Atalanteda
Olmaz mi ya nerdeyse basindan beri var kasilma. Kendi drumda soylemisti zaten. Kanamam veya herhangi baska bir durum olmadi. Sadece kasik bolgemde agrim oluyo hissediyorum o kasilmayi. Tedavisi baska var mi bilmiyorum magnezyum veriyo gunde 3 defa. Bide istirahat

Çok geçmiş olsun zor bi durum , cok dikkat edin yediklerinizede.. insülin kullandırıyolar demekki hamile olsanda ilk kez duyuyorum cok kilo aldınız mı?
Tsk ederim
Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım tedavi suresincede kilo aldım hamile oldugumu öğrendiğimde 91kiloydum şimdi 92kiloyum

Yaaa o kontrol olayida kafami karistiriyo. Normalde hep kontrolum vardi. Simdi bugun gittigim muaynehaneye disardan perinatalog geldi o yapti ayrintiliyi. Normalde muayne ucreti 450. Bugun ayrintili icin 800 aldilar. Neyse iste kendi drumla gorustum ayrintilidan sonra. Bana 1 ay sonra gelirsin artik dedi. Tabi ben şok 😅😅 cunku en son zaten 1 ay sonra gelmiştim. Simdi kontrol hakkim var diye dusundum. Ben 10 gun sonra geleyim ya merak ediyorum falan dedim ben oyle diyince tamam gel dedi. Sonra sekreterde randevumu ayarlarken her zaman randevunun yanina kontrolse kontrol yazardi. Bu sefer 10 gun sonrakine kontrol yazmadi. Ama o an bunu sormak aklima gelmedi 😅😅 simdi 10 gun sonra gittigimizde bizden yeniden muayne ucreti almazlar ins. Az degil sonucta bizde parayi agactan toplamiyoruz degil mi 😅 acaip merak ediyorum bu durumu. Sizce ne olacak?? 😅😅
Valla yasal olarak almamaları gerekiyo, benim 1 kez doktorum izindeydi kontrol günü içinde başka doktora muayene bile olmuştum 😅 ama şimdi o gün gidip bi sürpriz olmasın bence ara sekreterine sor ne olur ne olmaz 😅

Tsk ederim
Tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım tedavi suresincede kilo aldım hamile oldugumu öğrendiğimde 91kiloydum şimdi 92kiloyum
Ee hiç kilo almamışssınız yani bu haftaya kdr nasıl 1 kilo ile geldini bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım malesf, bende tedavi sürecinde ztn direk kilo aldım 4-5 almışımdır ılaclardan ondan sonra hamile kaldım ama bu haftaya kadar 6-7 kilo aldım yani diyetisyene mi gidiyorsunuz

Ee hiç kilo almamışssınız yani bu haftaya kdr nasıl 1 kilo ile geldini bende tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım malesf, bende tedavi sürecinde ztn direk kilo aldım 4-5 almışımdır ılaclardan ondan sonra hamile kaldım ama bu haftaya kadar 6-7 kilo aldım yani diyetisyene mi gidiyorsunuz
4.aya kadar yedigimi çıkardım bisey yiyemedim
Evet diyetisyene gidiyorum 10haftalik hamileydim gittigimde 1aydan fazladir gitmiyorum verdiği listeyi uygulamaya çalışıyorum
İlk hamileligimde de 5kilo almıştım sadece gebelik şekerim çıktığı için diyet yapmıştım

maşallah sana sağlıkla al kucağıuna inşallah:KK51:

ben 0.21 le 3.ye hamile kaldm
0.01 le kimyasal geçirdim sonra 5.ye kaldm

ama hep gelişmleri durdu ilerleyemedim :KK43:
Rabbim yardımcın olsun inşallah zor bir süreç seni çok iyi anlıyorum ama hepimizin payına düşen şeyler var hayatta bizi rabbim bununla sınamış yine ona sığınıp bolca dua edip umutla devam etmek inşallah daha iyi bir doktora git gelişimleri neden duruyor doktorla konuşursun gerekli testler yapılır bir de ondan sonra denersin

1.30 Du benim yumurta rezervim, çocuk düşünmüyordum şu an tesadüfen öğrenmiştim değerimi. Kötü şeyler duyunca denedik denediğimiz ay kendiliğinden hamile kaldım çok şükür
Çok düşük değilmiş aslonda
Sağlıkla al kucağına inşallah ♥️
Rabbim yardımcın olsun inşallah zor bir süreç seni çok iyi anlıyorum ama hepimizin payına düşen şeyler var hayatta bizi rabbim bununla sınamış yine ona sığınıp bolca dua edip umutla devam etmek inşallah daha iyi bir doktora git gelişimleri neden duruyor doktorla konuşursun gerekli testler yapılır bir de ondan sonra denersin
Hayırlısı
Gittiğimiz kapılardan hep boş dönüyoruz..

Kızlar 2 gündür bana yeni bir güncelleme geldi uyurken sol bacağıma kramp girer gibi oluyor hemen düzeltiyorum kendimi😅 farkettim sadece uyurken oluyor🤷🏻‍♀️ sanırım bebemle bana magnezyum yetmemeye başladı🥲 2 gündür soda tüketmeye başladım. Randevuma kadar idare edecek mi bakalım beni💆🏻‍♀️

Kızlar 2 gündür bana yeni bir güncelleme geldi uyurken sol bacağıma kramp girer gibi oluyor hemen düzeltiyorum kendimi😅 farkettim sadece uyurken oluyor🤷🏻‍♀️ sanırım bebemle bana magnezyum yetmemeye başladı🥲 2 gündür soda tüketmeye başladım. Randevuma kadar idare edecek mi bakalım beni💆🏻‍♀️
Muz da ye 😍 bana da bi kaç kez oldu ama ilaçlık değil sanırım valla onu da içmek istemiyorum artık gına geldi ilaç içmekten 😐 idrar tahlili ve kültürü vermiştim bende kültürü bekliyorum birlikte göndereyim sonucu diye. Sanırım biraz enfeksiyon var lökosit 10-12 çıkmış

Muz da ye 😍 bana da bi kaç kez oldu ama ilaçlık değil sanırım valla onu da içmek istemiyorum artık gına geldi ilaç içmekten 😐 idrar tahlili ve kültürü vermiştim bende kültürü bekliyorum birlikte göndereyim sonucu diye. Sanırım biraz enfeksiyon var lökosit 10-12 çıkmış
Muzda yiyorum canım düzenli her gün mutlaka 1 tane🥲 fazla yemekte istemiyorum bir de kabızlık çıkmasın diye😅 belki benimde geçicidir bakalım.
0-5 arası normalmiş ama genelde gebelikte herkesin artıyormuş minicik artmış seninde bakalım doktorun ne diyecek. Benim ki bana 168le ilaç vermedi🤷🏻‍♀️ Bende bir tahlili tekrarlamak istiyorum bir gelişme oldu mu diye.

Muzda yiyorum canım düzenli her gün mutlaka 1 tane🥲 fazla yemekte istemiyorum bir de kabızlık çıkmasın diye😅 belki benimde geçicidir bakalım.
0-5 arası normalmiş ama genelde gebelikte herkesin artıyormuş minicik artmış seninde bakalım doktorun ne diyecek. Benim ki bana 168le ilaç vermedi🤷🏻‍♀️ Bende bir tahlili tekrarlamak istiyorum bir gelişme oldu mu diye.
Aynen çok rahatsız edici değilse kasılma da olmuyosa idare edilirr doktorlar da çok ilaç vermek istemiyor bence.
Zaten idrar yolu enf olmasak şaşardım vücudumuzda her şey değişiyorr dün de uygulamada bunla ilgili bi şey yazıyodu hatta. Bol su içmek lazım ama ben en fazla 1 lt içiyorumdur 🥺

Aynen çok rahatsız edici değilse kasılma da olmuyosa idare edilirr doktorlar da çok ilaç vermek istemiyor bence.
Zaten idrar yolu enf olmasak şaşardım vücudumuzda her şey değişiyorr dün de uygulamada bunla ilgili bi şey yazıyodu hatta. Bol su içmek lazım ama ben en fazla 1 lt içiyorumdur 🥺
Yazın neyse de kışın bol su içmek gerçekten çok zor😢 benim her gün değişiyor genelde 2 lt. içebiliyorum en fazla. Bebelerin suyu 3 saatte bir yenileniyormuş o yüzden de su çok önemli💆🏻‍♀️

Kızlarrr . Mide bulantıları yeniden başlayan var mı bu haftalarda:KK43: bir de sol kasığımda çok dyaabilmaz olmayan ama sık sık orda bir şey varmış da batıyormuş gibi bir batma hissi var. Bebek aşağıda diye düşünüyorum ama o sırada göbeğinin üstünden de vuruyor bazen. Var mı yaşayan

Kızlarrr . Mide bulantıları yeniden başlayan var mı bu haftalarda:KK43: bir de sol kasığımda çok dyaabilmaz olmayan ama sık sık orda bir şey varmış da batıyormuş gibi bir batma hissi var. Bebek aşağıda diye düşünüyorum ama o sırada göbeğinin üstünden de vuruyor bazen. Var mı yaşayan
Benim bulantım hiç geçmedi ki🥲 hala 2 tane prilam içiyorum. 2 defa 1e düşürmeyi denedim mümkün olmadı. Başka topiklerde denk geldim yeniden başlayanlar oldukça fazla.

Yazın neyse de kışın bol su içmek gerçekten çok zor😢 benim her gün değişiyor genelde 2 lt. içebiliyorum en fazla. Bebelerin suyu 3 saatte bir yenileniyormuş o yüzden de su çok önemli💆🏻‍♀️

Aa bunu bilmiyordum.. ben de o kadar su delisiyim ki gece uyanıp uyanıp kana kana su içerim gündüz zatn elimden düşmez wc den çıkamıyorum😒 bulantılar bitti de şükür su düzenime geri döndüm fazla içince de acıktırıp bulandırıyor işte..

havuç ya da havuç suyu✌️ su az içenler için kesenin suyunu arttırdığını okumuştum✌️😍 tabii su içmek çok önemli ama ben fırsat buldukça havuç da yiyorum fresh fresh iyi de geliyor✌️😇

X