Ben 12. Haftadan beri alıyorum demiri, tahlillerde yerlerde değildi ama sanırım çok ihtiyaç oluyormuş demire mg bile önemliymiş. İşte o yüzden dökülmenin sebebini anlamadım valla.benmde demir düşmüş muhtemelen demir ilacı başlayacağız artık. haftaya gittiğimde soracağım. bir de benm kan şekerm çok düşük çıkıyor ya 70 fln çıkıyor normalde 90 ın altına düşmezdi onuda soracağım. geçen bi aç kaldım elim ayağım titredi.
70 tam sınır he hamilelikte bende açlığa 0 tahammül ya resmen erzakla çıkıyorum dışarı
Üzülmeyinn benim de vajinal kistim oluştu hamilelikte. Baştan beri normal istememe rağmen onu tehlikeye atabilir büyürse falan. O yüzden bebeğime kavuşayımda nasıl olursa olsun diye düşünüyorum napalım elden bi şey gelmiyor. Bebekler nasıl isterseKızlar dün okumuştum bu aralar herkesin detaylı randevuları var umarım herkes güzel haberlerle gelir
bizim de bugündü randevumuz çok şükür sağlığı yerinde fotoğraflarını da aldık ama plasenta rahim ağzını kapatmasa da oraya yakın dedi doktor, yukarı çıkma ihtimali varmış ilerleyen safhalarda ama eğer rahim ağzına 2 cm bile yakın olsa sezaryen olur dedi, aksi halde yakın olması halinde bile kanamalar oluyormuş, hep normal doğum istemiştim ama sezaryene kayıyor sanki (