2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Aa bunu bilmiyordum.. ben de o kadar su delisiyim ki gece uyanıp uyanıp kana kana su içerim gündüz zatn elimden düşmez wc den çıkamıyorum😒 bulantılar bitti de şükür su düzenime geri döndüm fazla içince de acıktırıp bulandırıyor işte..
İçsek bir dert içmesek başka dert💆🏻‍♀️

havuç ya da havuç suyu✌️ su az içenler için kesenin suyunu arttırdığını okumuştum✌️😍 tabii su içmek çok önemli ama ben fırsat buldukça havuç da yiyorum fresh fresh iyi de geliyor✌️😇
Suyu az içenler için değil de bebeğin suyu azalanlara öneriliyor genelde😅 suyunun fazla olması da iyi değil çünkü ama arada yenebilir tabii☺️

Benim bulantım hiç geçmedi ki🥲 hala 2 tane prilam içiyorum. 2 defa 1e düşürmeyi denedim mümkün olmadı. Başka topiklerde denk geldim yeniden başlayanlar oldukça fazla.
Benim 14 de bitmişti hiç yoktu. 3 4 gündür yine fenalar:KK43: ay allah yardımcınız olsun vallahi zor iş bu bulantı

Suyu az içenler için değil de bebeğin suyu azalanlara öneriliyor genelde😅 suyunun fazla olması da iyi değil çünkü ama arada yenebilir tabii☺️
rollercoaster rollercoaster kızlar bebeğin suyu için havuç suyu şehit efsanesiymiş 😅 Ali Ekiz’in videosuna denk geldim hatta direk paylaşayım zararı bile olabilirmiş şekerden dolayı dikkatli olalım✋🏼

Kızlar 2 gündür bana yeni bir güncelleme geldi uyurken sol bacağıma kramp girer gibi oluyor hemen düzeltiyorum kendimi😅 farkettim sadece uyurken oluyor🤷🏻‍♀️ sanırım bebemle bana magnezyum yetmemeye başladı🥲 2 gündür soda tüketmeye başladım. Randevuma kadar idare edecek mi bakalım beni💆🏻‍♀️
Benim de magnezyum içmeme rağmen eklem ağrılarım çok oluyordu D vitamini eksikliğindenmiş dvitamini kullanınca azaldı siz de eğer almıyorsanız bir doktorunuza sorun isterseniz ben de çok tuvalete gidiyorum geceleri özellikle üç dört kere artık bir gariplik olduğunu düşünmeye başlamıştım herkes benzer bir durumda sanırım ☺️

rollercoaster rollercoaster kızlar bebeğin suyu için havuç suyu şehit efsanesiymiş 😅 Ali Ekiz’in videosuna denk geldim hatta direk paylaşayım zararı bile olabilirmiş şekerden dolayı dikkatli olalım✋🏼
ben de her yediğime bakıyorum normalde hep internetten aratıyorum önce🙈 havuca da bakmıştım çünkü gebe kalmak için tüketiyordum acaba hamilelikte zararlı olur mu diye, orada yararlı demişti amniyon sıvısını çoğaltıyo demişti
ben de başlarda hiiiç su içemiyodum en fazla 1 bardak falan🙄 havuç tükettiğimden mi bilmiyorum hiç kese suyum azalmamıştı çok az su içmeme rağmen🚀
amaa tabii şehir efsanesi de olabilir✌️😂
ender saraçoğlu da faydalı demiş ama tabii bence de L Larissa sana katılıyorum meyve yiyince şeker tavan yapabilir✌️

her şeyin fazlası zarar kesinlikle katılıyorum🧡
ama ben yine de arada yemeye devam✌️😂

ben de her yediğime bakıyorum normalde hep internetten aratıyorum önce🙈 havuca da bakmıştım çünkü gebe kalmak için tüketiyordum acaba hamilelikte zararlı olur mu diye, orada yararlı demişti amniyon sıvısını çoğaltıyo demişti
ben de başlarda hiiiç su içemiyodum en fazla 1 bardak falan🙄 havuç tükettiğimden mi bilmiyorum hiç kese suyum azalmamıştı çok az su içmeme rağmen🚀
amaa tabii şehir efsanesi de olabilir✌️😂 ender saraçoğlu da faydalı demiş ama tabii bence de L Larissa sana katılıyorum meyve yiyince şeker tavan yapabilir✌️ her şeyin fazlası zarar kesinlikle katılıyorum🧡
ana ben yine de arada yemeye devam✌️😂
İçindeki vitaminlerden dolayı hergün 1 tane faydalı olur bencede ama 1 bardak suyu için en az 3 tane falan sıkmak lazım diyo mantıklı 😅 o da işte şekerden dolayı fenalarrr 😅
Ben de içtiğim suyu arttırmak istiyorum ama gerçekten çok zor bi de wc kısmı var dertler bitmiyordu 😂

Valla deneyenler bebeğin suyunun arttığından bahsetmişti hep😅 aman neyse bizimkilerin suyu normal zaten çok şükür, hep normal kalır da böyle şeylere gerek kalmaz inşallah🙏🏻😌

Benim de magnezyum içmeme rağmen eklem ağrılarım çok oluyordu D vitamini eksikliğindenmiş dvitamini kullanınca azaldı siz de eğer almıyorsanız bir doktorunuza sorun isterseniz ben de çok tuvalete gidiyorum geceleri özellikle üç dört kere artık bir gariplik olduğunu düşünmeye başlamıştım herkes benzer bir durumda sanırım ☺️
Ben henüz magnezyum kullanmıyorum☺️ D vitaminine de covid olduğumda başlamıştım yeni başladım sayılır 1 ay olcak. Tuvalet konusunda sıkıntım yok çok şükür 1 kere kalkıyorum sadece😅 hepimizin illa bir kaç sıkıntısı oluyor işte bu kadarla kalsa keşke sıkıntılar ilerleyen haftalar beni korkutmuyor değil💆🏻‍♀️😅

Valla deneyenler bebeğin suyunun arttığından bahsetmişti hep😅 aman neyse bizimkilerin suyu normal zaten çok şükür, hep normal kalır da böyle şeylere gerek kalmaz inşallah🙏🏻😌
Valla ben de bi kaç kişiye tavsiye etmiştim öyle okuduğum için 😅 ama şimdi bunu izleyip söylememek de olmazdı 😅
Ay evet ya inşallah azı da dertt fazlası da dertt orta karar devam etsin bizim minnoşlar 😂

Benim bulantım hiç geçmedi ki🥲 hala 2 tane prilam içiyorum. 2 defa 1e düşürmeyi denedim mümkün olmadı. Başka topiklerde denk geldim yeniden başlayanlar oldukça fazla.
Bir ben hala prilam kullanıyorum sanıyordum öyle değilmiş demek ki ben de gece 2 tane atıyorum diğer türlü sabahları bulantılı uyanıyorum şiddetli olmasa da hayat kalitemi düşürmeye yetiyor 🥺

Bir ben hala prilam kullanıyorum sanıyordum öyle değilmiş demek ki ben de gece 2 tane atıyorum diğer türlü sabahları bulantılı uyanıyorum şiddetli olmasa da hayat kalitemi düşürmeye yetiyor 🥺
Bende kullanıyorum canım iyi ki prilam var da rahat ediyoruz çok şükür☺️ 1e düşürdüğüm de 3 gün mahvoldum böyle rahat etmişken bulantı çekilcek gibi değil gerçekten🥲

günaydın canım hatunlar.
bendede idrar yolu enfeksiyonu çıktı bol su diyorlar ama zaten ben çok su içiyorum biraz daha arttırayım dedm wcden çıkamıyorum.
mide bulantısı bende de hala var ama hergün olmuyor. bende gebelik reflüsüne bağlı bir bulantu var ağır şeyler yiyemiyorum midem mahvoluyor. ağırdan kastım dün sigara böreğini bile çıkardım mesela aşırıda yağlı değildi.
hafif şeyler yemeye çalışıyorum ama bazen cnm çekiyor :KK70: sonra mide pert.

Bende kullanıyorum canım iyi ki prilam var da rahat ediyoruz çok şükür☺️ 1e düşürdüğüm de 3 gün mahvoldum böyle rahat etmişken bulantı çekilcek gibi değil gerçekten🥲
Öyle canım prilamı kesince kıymetini anladım ben de 😥 2 gündür prilama rağmen hafif bulantılı uyanıyorum gerçi ama inşallah geçer bu da🙆‍♀️

Öyle canım prilamı kesince kıymetini anladım ben de 😥 2 gündür prilama rağmen hafif bulantılı uyanıyorum gerçi ama inşallah geçer bu da🙆‍♀️
Sabahtan akşam yatana kadar süren bulantıdansa, sabah uyanınca olup geçiyorsa buna şükür canım🥰 bende de oluyor zaman zaman ama o 16-17.haftaya kadar ilaca rağmen yaşadığım gibi değil. 20li haftalarda tekrarlayanlar ya da artanlar oluyormuş. Hepimiz bundan sonra bulantısız tamamlayalım kalan sürecimizi inşallah🙏🏻☺️

günaydın canım hatunlar.
bendede idrar yolu enfeksiyonu çıktı bol su diyorlar ama zaten ben çok su içiyorum biraz daha arttırayım dedm wcden çıkamıyorum.
mide bulantısı bende de hala var ama hergün olmuyor. bende gebelik reflüsüne bağlı bir bulantu var ağır şeyler yiyemiyorum midem mahvoluyor. ağırdan kastım dün sigara böreğini bile çıkardım mesela aşırıda yağlı değildi.
hafif şeyler yemeye çalışıyorum ama bazen cnm çekiyor :KK70: sonra mide pert.
Günaydın canım🌸
30. Haftalara kadar su ile idare edeceğiz daha sonra hala devam ediyorsa doktorlar ilaç vercek sanırım. Diğer topiklerde hep öyle denk geldim.
Kızartılan şeyleri bir de fırında dene bakalım canım belki o zaman çıkarmazsın. Canının istediği şeyleri yiyememek ya da çıkarmak çok zor bence. Mideni destekleyeceğin bir şey yok mu acaba dokunmaması için🤷🏻‍♀️

X