2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Şampuan ,deterjan,pişik kremi,bebe yağı bunları hangi markalardan aldınzı

Çokk fazla marka var yaa
Ben ilk bebeğimde mustela kullanmıştım herşeyini çok memnun kaldım ne konak olduk ne pişik
Şimdi naparım bilmiyorum ya o yada alternatif bişey araştırmadım.. fikirlere açığımmm

Ay çok sevindim rapor işinizin hallolmasına bu ara kanamalar lekenlenmeler asla dinlenmeden geçmiyo ben cok yattım emin olun 1.5 aydır yatıyorum anca iyileştim.. lekelenmem var demiştiniz mutlaka dinlenerek gecırın bir süre..cok geçmiş olsun🙏🏻
Çok teşekkür ederim 🤗💗

Şampuan ,deterjan,pişik kremi,bebe yağı bunları hangi markalardan aldınzı
Şampuan sebamed bebeyağı sebamed sabun sebamed aldim oglumdada cok memnun kalarak kullanmistim deterjani e bebekten abc ninkileri aldim oglumda hep uni baby kullanmistim sonra abcye gecmistim 2 yasindayken falan pisman olmstm okdr para verdgme o sebeple bunda direk abc aldim hem harika kokuyor hemde cok guzl leke cikariyor icinde zararli kimyasallar yok pisik kremide bepanthol baby den asla vazgecmem ciddi pisik olursa da emovate ve throsyd ikilisi tek sürmede keser onlar eczaneden aliniyor ama bepantholu her bezde surunce pisikde olmuyor 😊

Bebitolar yarın detaylı ultrasonum var saat 11'de hem heyecan hem endişe karışık duygulardayım 🙆‍♀️
Yaaaa gerçekten mi allahımm güzel haberlerle gell saat 11 süper bi saat bebito uyanık olabilir 😂 inşallahh güzel güzel yüzünü de gösterir annesii 💓

Çokk fazla marka var yaa
Ben ilk bebeğimde mustela kullanmıştım herşeyini çok memnun kaldım ne konak olduk ne pişik
Şimdi naparım bilmiyorum ya o yada alternatif bişey araştırmadım.. fikirlere açığımmm
Ben heralde mustela direk 🙄
Deterjan da green clean güzelmiş heralde set olarak almayı düşündüm onu da emzik biberon temizleyicisine kadar var ya hani 😅

Ayy ne güzel bi kalemde vermişsiniz hayırlı olsun güle güle kullanınn. bende mi öyle yapsam acaba yavaş yavaş alınca bana gına geliyo sanki hiç bitmicekmiş gibi. Eşim de ben sana bütçe ayarlarım sen ordan ister bi anda al ister parça parça al dedi ama bi anda almak daha mantıklı gibi 💆🏻‍♀️ En zevkli kısım kıyafet işi bence. Kendi kıyafet ve bebişin kıyafeti en son alır bi güzel yıkar kaldırırım diye düşünüyorum 😅
Aldıklarınızı da bizimle paylaşırsanız fikir olur bize de
Tabi aklimda kalanlari yazayim malum zamlar bunlar fena artar diye dusunup hemen aldim
Prima Premium care bez 1 no ve 2 no stokladim
24 adet sleepy bio natural saf su islak mendil
Küvet (oglum kendininkini kirmisti 🙈)
Ana kucagi ev tipi olanlardan e bebekten aldim
Tarak takimi
Hastane cikisi 10 lu 1 adet ve 5 li 3 adet
Zıbın ve 4 5 tane yenidogan takim
Agiz mendili
9 10 adet çorap
Mochi pompa bide lansinoh var elimde
Süt samlama poseti
Göğüs pedi
Bip emzik
Yoyko bear ses dinleme cihazi
Puset örtüsü takımı 3 lü
Sebamed sampuan
Sebamed bebe yagi
Sebamed sabun
Bepanthol baby pisik kremi
Küvet içi sünger ve yikama süngeri
Abc deterjan 2 kutu bebek icin olani
Abc yumusatici 2 kutu bebek icin olani
Kendime 1 adet lohusa pijama takimi

Diger ihtiyaclar elimde fazlasiyla var kundak carsaf battaniye vs sdce kendime gecelik ve bebek icin biraz dha kiyafet kaldi onlarida en kisa surede halledicem insallah hastane icin hasta bezi mutlaka oneririm benim elimde kaldigi icin almayacagim cok rahat oluyor külot bez seklinde guzel tutuyor kanamayi benim aldiklarim bunlardi umarim fikir olur sizlerede 😊 3100 civarı tuttu bunlar

Son düzenleme:
Yaaaa gerçekten mi allahımm güzel haberlerle gell saat 11 süper bi saat bebito uyanık olabilir 😂 inşallahh güzel güzel yüzünü de gösterir annesii 💓
İnşallah kuzuu benim minik tekme atınca video açıyorum duruyor her defasında yakalayamıyorum bir türlü😂yarın da yüzünü göstermemezlik yapar gibi geliyor inşallah şaşırtır annesini 🙆‍♀️

İnşallah kuzuu benim minik tekme atınca video açıyorum duruyor her defasında yakalayamıyorum bir türlü😂yarın da yüzünü göstermemezlik yapar gibi geliyor inşallah şaşırtır annesini 🙆‍♀️
Minicik canlarıyla sanki hissediyormuş gibi değil mi😅 başlar başlamaz tekmeler kesiliyor kapatınca devam minnoşların hepsi aynı demek ki😂😂 sen hazırlıklı git canım hiçç belli olmuyor😅çikolata ve meyve suyu iyi ki var🥲

Bende de aynısıydı bugün yakaladım sonunda gerçekten telefonu alır almaz duruyordu komik bebeler ya 😂
Yarına hazırlıklı gitt polo şekerr çikolata bi de vişne suyu 😂 ekip sağlam hadi göster gücünüü

Minicik canlarıyla sanki hissediyormuş gibi değil mi😅 başlar başlamaz tekmeler kesiliyor kapatınca devam minnoşların hepsi aynı demek ki😂😂 sen hazırlıklı git canım hiçç belli olmuyor😅çikolata ve meyve suyu iyi ki var🥲
Sorma ya bizimle oynamaya daha karnımızdayken başladılar yerim onlarııı 😂😍😍 mutlaka çikolata ve vişne suyu deneyeceğim 😂👀

Bende de aynısıydı bugün yakaladım sonunda gerçekten telefonu alır almaz duruyordu komik bebeler ya 😂
Yarına hazırlıklı gitt polo şekerr çikolata bi de vişne suyu 😂 ekip sağlam hadi göster gücünüü
Yaa ne güzel yakalamışsın darısı başımıza😂 tamamdır ekipmanı hazırlayıp gideceğim bu çabalarıma ses verir miniğim inşallah 😭😂

Ben heralde mustela direk 🙄
Deterjan da green clean güzelmiş heralde set olarak almayı düşündüm onu da emzik biberon temizleyicisine kadar var ya hani 😅
Ayy green clean guzel bitkisel mis gibi ama hic bir lekeyi cikarmiyo 😅😅 ben kizimda onu kullandim. Ama atletleri gorsen attim onlari hep kullanilmaz hale geldiler. Resmen beyaz atletler grimsi degisik cirkin bi renk aldilar 😅😅 simdi kizim 3 yasinda dalin kullaniyorum o temizliyo ama green clean kadar bitkisel degil o zaten o yuzden temizliyo 😅 off zor isler. Bitkiseli temizlemiyo digerleri kimyasal buyuyunce rahatliyo insan bi nebze ama 😅😅 he duru granulde guzeldi ama ben kokusunu sevmedim cok agir kokuyo cocugumun kokusunu alamiyodum kokusundan. Kullanmayi biraktim onu 😅

İyi geceler kızlar
Uzun zaman oldu yazmayali ..
Arada okuyup çıkıyorum yarın detaylı ultrasonumuz var 10da çok heyecanlı ve stresliyim gebelik şekerim olduğu için Dr bi minik kare cikolata ve meyve suyu içebilirsin dedi ikiz oldugu için Uzun sürer büyük ihtimalle

Mustela ve green clean da zararlı içerikler varmış.Bunlara takılınca gerçi ne alacağını bilemiyor insan😒

Ayy green clean guzel bitkisel mis gibi ama hic bir lekeyi cikarmiyo 😅😅 ben kizimda onu kullandim. Ama atletleri gorsen attim onlari hep kullanilmaz hale geldiler. Resmen beyaz atletler grimsi degisik cirkin bi renk aldilar 😅😅 simdi kizim 3 yasinda dalin kullaniyorum o temizliyo ama green clean kadar bitkisel degil o zaten o yuzden temizliyo 😅 off zor isler. Bitkiseli temizlemiyo digerleri kimyasal buyuyunce rahatliyo insan bi nebze ama 😅😅 he duru granulde guzeldi ama ben kokusunu sevmedim cok agir kokuyo cocugumun kokusunu alamiyodum kokusundan. Kullanmayi biraktim onu 😅
Hofff napcaz 😂 şuan ek gıdaya başlayana kadar en azından bizi idare etmez mi ya sonra bakıcaz artık duruma göre 😂 yılıp ariel kullanıyomuşum :KK70:
Mustela ve green clean da zararlı içerikler varmış.Bunlara takılınca gerçi ne alacağını bilemiyor insan😒
benim baktığımda en temiz içerik bunlardı 🙄 sebamed de falan baya zararlı içerik vardı. Napsak komple şampuansız mı yıkıyalım 😂 zaten haftada 1-2 kez kullncakmışız şampuanı heralde dimii

Hofff napcaz 😂 şuan ek gıdaya başlayana kadar en azından bizi idare etmez mi ya sonra bakıcaz artık duruma göre 😂 yılıp ariel kullanıyomuşum :KK70:

benim baktığımda en temiz içerik bunlardı 🙄 sebamed de falan baya zararlı içerik vardı. Napsak komple şampuansız mı yıkıyalım 😂 zaten haftada 1-2 kez kullncakmışız şampuanı heralde dimii

Arap sabunu forever🤣🤣

X