Canım cennet hurması normal hurmadan çok farklı o yüzden yemek yasak değil diye biliyorumKızlar hamilelikte hurma yemek yasak ya, cennet hurması yemek yasak mı ya bazıları trabzon hurması da diyor. Şöyle bi tahin cevizle yesem diye geçiyo gözümün önündenama yanlış bi şey yapmış olmiyim diye yemiyorum. Doktora gidicek olan da sorabilir mi acaba? Benim kızın sevincinden aklım gitti o gün her şeyi unuttum
Aynen aynen baya da faydalıymış bende baktım netten de ismi hurma olunca işte emin olamadım çok saçma amaCanım cennet hurması normal hurmadan çok farklı o yüzden yemek yasak değil diye biliyorumDaha öncede bakmıştım yararı bile var ben istediğimde yiyorum sende ye gitsin
Kuzum ben çok yiyorm cennet hurması yasak değil.Aynen aynen baya da faydalıymış bende baktım netten de ismi hurma olunca işte emin olamadım çok saçma amasen sade mi yiyosun belki senin tarzında hoşuma gider öyle denerim ben tahin ceviz döküp
Ben artık kendimi kaybettim sanırımsabahtan beri yiyorum ve doymuyorum doyma hissimi kaybettim. Soğan sarımsaksız kısır yaptım şaka gibi oturdum onu yiyorum hadi sende yap ye üşenme
Ay dimi kızımın canı istemiş hemen yiyimyemek yemeye yer arıyorum
Valla ben bu zamana kadar hiç yemiyordum faydalı diye yemeye başladım ya senin gibi ya da çok çok olmuşsa sade yiyorum canımAynen aynen baya da faydalıymış bende baktım netten de ismi hurma olunca işte emin olamadım çok saçma amasen sade mi yiyosun belki senin tarzında hoşuma gider öyle denerim ben tahin ceviz döküp
Çok iyi olmuş içlerinde bebişin olduğu günleride görürsünüz inşallahKızlar kızlar e bebekte baya indirm vardı. Bi gezelim diye gidip ana kucağı prk yatak ıvır zıvır aldıkçok güzelllllllller.
Nuna leaf aldık bizde bayadır takipteym hiç böyle inmemişti. Joie de park yatak aldık. Aslında biz çok erken bişey almayalım diyorduk ama snra indirimi kaçırmayalım dedik biraz da heveslendik sanırımÇok iyi olmuş içlerinde bebişin olduğu günleride görürsünüz inşallahbende online bakmıştım ana kucağı nuna leaf indirimdeydi sanki yarın fırsat olursa gidip bakarız demiştik siz hangilerini tercih ettiniz?
Ya gerçekten eli boş çıkmak mümkün değil ben de dayanamıyorumNuna leaf aldık bizde bayadır takipteym hiç böyle inmemişti. Joie de park yatak aldık. Aslında biz çok erken bişey almayalım diyorduk ama snra indirimi kaçırmayalım dedik biraz da heveslendik sanırımdiğerler ıvır zıvır aldıklarmn.
Bzde çocuk doğduktan birkaç ay snra kendi evimize geçeceğiz odasını oraya saklıyorumYa gerçekten eli boş çıkmak mümkün değil ben de dayanamıyorumtaşınma işi var büyük parçalar için onu bekliyorum aslında o durduruyo beni yoksa ohoooooo
Ayy isim tablosu da açayım gelmeye başlarsa isimlerKızlar bebeklerinin cinsiyeti belli olanlar isim düşünmeye başladı mı? Biz "Alp" koymaya karar verdik
Yaklaşık 10 gündür her gün yiyorum 1 taneKızlar hamilelikte hurma yemek yasak ya, cennet hurması yemek yasak mı ya bazıları trabzon hurması da diyor. Şöyle bi tahin cevizle yesem diye geçiyo gözümün önündenama yanlış bi şey yapmış olmiyim diye yemiyorum. Doktora gidicek olan da sorabilir mi acaba? Benim kızın sevincinden aklım gitti o gün her şeyi unuttum
Yaa bulantılar bitip iştah açlması dönemine girmişssin ne güzel maşallahBen artık kendimi kaybettim sanırımsabahtan beri yiyorum ve doymuyorum doyma hissimi kaybettim. Soğan sarımsaksız kısır yaptım şaka gibi oturdum onu yiyorum hadi sende yap ye üşenme
Ay dimi kızımın canı istemiş hemen yiyimyemek yemeye yer arıyorum
Adıyla yaşasın.bizim kocam bey de karan diye tutturdu bizimde erkekKızlar bebeklerinin cinsiyeti belli olanlar isim düşünmeye başladı mı? Biz "Alp" koymaya karar verdik
Şöyle bi yazı gördüm doktora sorana kadar yemicemYaklaşık 10 gündür her gün yiyorum 1 taneçok şükür bir şey yok iyiyim doktora sordum mu sormadım mı hatırlamıyorum
o iştah açılması bulantılar gibi bi anda geliyo ya gerçektenYaa bulantılar bitip iştah açlması dönemine girmişssin ne güzel maşallahboşver bulantn olmasn da sen kendni frenlersin çok aşrya kaçmazsın. Benmde buşantılar bitti şükür ama iştahım hamlelkten öncekyle aynj
Şöyle bi yazı gördüm doktora sorana kadar yemicem
o iştah açılması bulantılar gibi bi anda geliyo ya gerçektensana da gelmesi yakındır kuzu. Valla kilom şuanda olması gerekenden az olduğu için sıkıntı yapmıyorum ama çok hızlı kilo alırsam bi dur derim
Bizim minik de Mert Karan olacak inşallah:)Kızlar bebeklerinin cinsiyeti belli olanlar isim düşünmeye başladı mı? Biz "Alp" koymaya karar verdik
Amaaan bizimiiki de sadece karan olacak. Oğlumun ilk adaş iBizim minik de Mert Karan olacak inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?