2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kızlar cinsiyetleri kaçıncı hafta da öğrendiniz ben 13 +6 günlük hamileyim doktor çok erken dedi 16-18'ci haftalar arası gel dedi
11. Haftada yanlış tahminle birlikte 15+1 de öğrendim hepimiz bu civarlarda öğrendik aslında doktorunuz biraz garantici davranıyor heralde siz biraz daha erken gidin bi şey olmaz

Ne kadar güzel bir düşünce. Nasıl güzel nasip olmuş. Çok şükür. Ağzınızın tadı hic bozulmasin insallah. Bebisle dâha da tatlansın

Dün ilk doz aşımı vuruldum kızlar. Şimdilik bir sorun yok. Umarım böyle gider. Endişeli de olsam yaptım sonunda :)
Ben de olcam haftasonunu geçirip gezmelerden geri kalmim diye diye diye covid olmimda allahımm
İlk doz sadece kol ağrısı yapıyodu kuzuu benimki 2. Doz olcak ondan tırsıyorum biraz
Ne kadar güzel bir düşünce. Nasıl güzel nasip olmuş. Çok şükür. Ağzınızın tadı hic bozulmasin insallah. Bebisle dâha da tatlansın
inşallah canım benim çok sağol hiçbirimizin bozulmasın

Canıım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahhh bizim de 9 aralıkta bi kontrol daha var sonra detaylıı. Sen tecrübe ediceksin önce

Canıım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahhh bizim de 9 aralıkta bi kontrol daha var sonra detaylıı. Sen tecrübe ediceksin önce
Teşekkür ederim canımm amin inşallah sen daha önce görmüş olcaksın biz yine 1 ay bekleyeceğizz

Gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin inşallah Pipi kaybolmamış mııı ayy detaylı da çok heyecanlı

Bizim de Şafak 4

Gözünüz aydın canım sağlıkla gelsin inşallah Pipi kaybolmamış mııı ayy detaylı da çok heyecanlı

Bizim de Şafak 4
Sağol canım amin inşallah ay yok yerinde duruyordu
Bizim ilk ya herşeyi çok heyecanlı
Şafaklar bir bitiyor bir başlıyor artık saya saya bir hal olacağız doğurana kadar

Kızlar hamilelikte hurma yemek yasak ya, cennet hurması yemek yasak mı ya bazıları trabzon hurması da diyor. Şöyle bi tahin cevizle yesem diye geçiyo gözümün önünden ama yanlış bi şey yapmış olmiyim diye yemiyorum. Doktora gidicek olan da sorabilir mi acaba? Benim kızın sevincinden aklım gitti o gün her şeyi unuttum

Bence bi parçadan bişey olmaz ya kızın canı çekmiş hele

Ben doymuyorum ya bezdim açlıktan mutfaktan çıkamıyorum niye böyle
Ben artık kendimi kaybettim sanırım sabahtan beri yiyorum ve doymuyorum doyma hissimi kaybettim. Soğan sarımsaksız kısır yaptım şaka gibi oturdum onu yiyorum hadi sende yap ye üşenme
Bence bi parçadan bişey olmaz ya kızın canı çekmiş hele
Ay dimi kızımın canı istemiş hemen yiyim yemek yemeye yer arıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…