- 20 Şubat 2021
- 135
- 77
- 25
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım..hissedersin var daha..amin hepimizinkini bağışlasın inşallahYaa maşallah Allah bağışlasın canım. İlkinde 20. Haftalarda hissettin demek benim de ilk inşallah daha erken hissederim sabırsızlanıyorum
14.haftada öğrendim..belki göstermemistir ondan söylememis olabilirKızlar cinsiyetleri kaçıncı hafta da öğrendiniz ben 13 +6 günlük hamileyim doktor çok erken dedi 16-18'ci haftalar arası gel dedi
Bende hissediyorum ikinci gebelik ama haraketler zayif herzmn olmuyor biseyler yiyip uzaninca hissediyorum hergun olmasadaKızlar bebeği hisseden var mı aranızda :)
11. Haftada yanlış tahminle birlikte 15+1 de öğrendim hepimiz bu civarlarda öğrendik aslında doktorunuz biraz garantici davranıyor heralde siz biraz daha erken gidin bi şey olmazKızlar cinsiyetleri kaçıncı hafta da öğrendiniz ben 13 +6 günlük hamileyim doktor çok erken dedi 16-18'ci haftalar arası gel dedi
Ne kadar güzel bir düşünce. Nasıl güzel nasip olmuş. Çok şükür. Ağzınızın tadı hic bozulmasin insallah. Bebisle dâha da tatlansınKızlar eşim ilk doğum günümde böyle hediyelerin olduğu bi kutu hazırlamıştı. İlk yaş günümden itibaren hediyeler var içinde tabi o zaman çıtırım daha 22 yaşındayım 22 hediye vardı neyse içinden ilk yaş günlerimin hediyelerini aldım işte bunlar bana bi duygulanma geldi Şimdi bizim kızımız kullancak, çerçevede de benim bebeklik fotom var artık içine bizimkinin fotosu olcak ay yazarken ağlıyorum
11+5 de yüzde 90 dedi. 14. De kesinleştiKızlar cinsiyetleri kaçıncı hafta da öğrendiniz ben 13 +6 günlük hamileyim doktor çok erken dedi 16-18'ci haftalar arası gel dedi
Bize 13+2 de %80 ihtimalle erkek diye söyledi canım. Bizim doktorda 16-18. haftalarda netleşir dedi.Kızlar cinsiyetleri kaçıncı hafta da öğrendiniz ben 13 +6 günlük hamileyim doktor çok erken dedi 16-18'ci haftalar arası gel dedi
Bende hissediyorum ikinci gebelik ama haraketler zayif herzmn olmuyor biseyler yiyip uzaninca hissediyorum hergun olmasada
Ben de olcam haftasonunu geçirip gezmelerden geri kalmim diye diye diye covid olmimda allahımmDün ilk doz aşımı vuruldum kızlar. Şimdilik bir sorun yok. Umarım böyle gider. Endişeli de olsam yaptım sonunda :)
inşallah canım benim çok sağol hiçbirimizin bozulmasınNe kadar güzel bir düşünce. Nasıl güzel nasip olmuş. Çok şükür. Ağzınızın tadı hic bozulmasin insallah. Bebisle dâha da tatlansın
Canıım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahhh bizim de 9 aralıkta bi kontrol daha var sonra detaylıı. Sen tecrübe ediceksin önceKızlaarr biz geldiikk bugün yoğundu ilk defa haftasonu gittik 1 saat geç girdik ancak fırsat bulup geldik bizim pipi kaybolmamışş oğluşumuz geliyor çok şükür herşey yolunda. 23 aralıkta detaylı ultrason randevumuz var o zaman gideceğizz
Teşekkür ederim canımm amin inşallah sen daha önce görmüş olcaksın biz yine 1 ay bekleyeceğizzCanıım hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahhh bizim de 9 aralıkta bi kontrol daha var sonra detaylıı. Sen tecrübe ediceksin önce
Kızlaarr biz geldiikk bugün yoğundu ilk defa haftasonu gittik 1 saat geç girdik ancak fırsat bulup geldik bizim pipi kaybolmamışş oğluşumuz geliyor çok şükür herşey yolunda. 23 aralıkta detaylı ultrason randevumuz var o zaman gideceğizz
Sağol canım amin inşallah ay yok yerinde duruyorduGözünüz aydın canım sağlıkla gelsin inşallah Pipi kaybolmamış mııı ayy detaylı da çok heyecanlı
Bizim de Şafak 4
Kızlar hamilelikte hurma yemek yasak ya, cennet hurması yemek yasak mı ya bazıları trabzon hurması da diyor. Şöyle bi tahin cevizle yesem diye geçiyo gözümün önünden ama yanlış bi şey yapmış olmiyim diye yemiyorum. Doktora gidicek olan da sorabilir mi acaba? Benim kızın sevincinden aklım gitti o gün her şeyi unuttum
Ben artık kendimi kaybettim sanırım sabahtan beri yiyorum ve doymuyorum doyma hissimi kaybettim. Soğan sarımsaksız kısır yaptım şaka gibi oturdum onu yiyorum hadi sende yap ye üşenmeBen doymuyorum ya bezdim açlıktan mutfaktan çıkamıyorum niye böyle
Ay dimi kızımın canı istemiş hemen yiyim yemek yemeye yer arıyorumBence bi parçadan bişey olmaz ya kızın canı çekmiş hele