- 18 Nisan 2021
- 14.884
- 46.341
-
- Konu Sahibi Dilan byhn
Ay bu ben, sürekli fabrika gibiyim ve sol tarafımı sıkıştırıyor gaz. Tek tarafta var sanki dün iyiydim bugün yine başladıKizlar gaz sancısı,gaz sıkıntısı ceken var mı ne tüketmek gerekiyor,kimyon diyorlar ama ilk haftalarda uygun olur mu 1 çay kaşığı ucuyla kimyon zeytinyagina koyup diyorlar duydunuz mu bilen var mı?
Canm sakın kimyon kullanma benm gebelik şüphem vardı test yaptım negatif çıktı gaz agrim da vardı eczaneye sordum bitkisel ne olabilir diye belki dedi testi erken yaptın kimyon kullanma dedi kimyon dusuge sebep olurmuşKizlar gaz sancısı,gaz sıkıntısı ceken var mı ne tüketmek gerekiyor,kimyon diyorlar ama ilk haftalarda uygun olur mu 1 çay kaşığı ucuyla kimyon zeytinyagina koyup diyorlar duydunuz mu bilen var mı?
Söylediğiniz iyi oldu teşekkürlerCanm sakın kimyon kullanma benm gebelik şüphem vardı test yaptım negatif çıktı gaz agrim da vardı eczaneye sordum bitkisel ne olabilir diye belki dedi testi erken yaptın kimyon kullanma dedi kimyon dusuge sebep olurmuş
her gebelik ayrı oluyor tatlım benim ilk gebeliğimde karnımda oynayana kadar birşey hissetmedim. bunda bulantı baş dönmesi akıntı hepsi oldu. çok takılma belirtiye benceKızlar merhaba hamile olanlara sorum olacak belirti olarak akıntınız var mıydı yani illa akıntı mı olması gerekiyor
tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah.Kızlar bende bugün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sanırım Mayıs Haziran başı gibi inşallah sağlıklı bı gebelik gecirirsem doğumum çok heyecanlıyım
sağlıkla gelsin inşallah.Bende sanırım mayısı sonundan yakaladım :)) Bugün adet günüm dün silik çizgiyi yakaladım , nisanda boş gebelikten kürtaj olmuştum kan vermek ve doktora gitmek için en az bir hafta bekleyeceğimm :) Umarım bu sefer hepimiz için herşey çok güzel olur :)
merak ettik sizi tatlım naaptın.Yeni katılan anne adaylarının hepsine hayırlı olsun inş sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de yazarız buralara inş
Benim de kanamam oldu bugün öğlene doğru başta kahverengi gibiydi şimdilerde kırmızıya döndü.. Tedirginim pazartesi gidicez dr a kanama anormal şekilde çoğalmazsa inş..
baharatların tümü yasaktı bana kullanma bence doktoruna söyle ilaç yazsın, onun bilgisi olsun.Kizlar gaz sancısı,gaz sıkıntısı ceken var mı ne tüketmek gerekiyor,kimyon diyorlar ama ilk haftalarda uygun olur mu 1 çay kaşığı ucuyla kimyon zeytinyagina koyup diyorlar duydunuz mu bilen var mı?
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içintebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah.
Hayırlı olsunKızlar bende bugün erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sanırım Mayıs Haziran başı gibi inşallah sağlıklı bı gebelik gecirirsem doğumum çok heyecanlıyım
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun
evet çok şükür hamileyim.İnşallahhh bakalım ne zaman kısmet olcak şuan hamile misiniz
Canım bence bugün git bir doktora, pazartesiyi bekleme
Merhaba herkese, Selizay kendi dr ma bildirmişti durumu miktar az olduğu için sanırım pazartesi gel demişti.. Biz de ama dayanamadık acile gittik ne durumda bi görelim diye kalbini en azından.. Çok şükür kalp atışında sıkıntı yoktu ama us da bi sıkıntı göremiyorum dedi acildeki cihazlar çok kötü göstermiyor zaten dedi!merak ettik sizi tatlım naaptın.
Hayırlı olsun inş sağlıkla gelsin yuvanızaevet çok şükür hamileyim.
Kizlar gaz sancısı,gaz sıkıntısı ceken var mı ne tüketmek gerekiyor,kimyon diyorlar ama ilk haftalarda uygun olur mu 1 çay kaşığı ucuyla kimyon zeytinyagina koyup diyorlar duydunuz mu bilen var mı?
O durum hemen hepimizde var maalesefKizlar gaz sancısı,gaz sıkıntısı ceken var mı ne tüketmek gerekiyor,kimyon diyorlar ama ilk haftalarda uygun olur mu 1 çay kaşığı ucuyla kimyon zeytinyagina koyup diyorlar duydunuz mu bilen var mı?
çok geçmiş olsun rabbim evladını sana size bağışlasın.Merhaba herkese, Selizay kendi dr ma bildirmişti durumu miktar az olduğu için sanırım pazartesi gel demişti.. Biz de ama dayanamadık acile gittik ne durumda bi görelim diye kalbini en azından.. Çok şükür kalp atışında sıkıntı yoktu ama us da bi sıkıntı göremiyorum dedi acildeki cihazlar çok kötü göstermiyor zaten dedi!
Sonra dün kendi dr a gittim kese etrafında minik minik kanamalar var yerleşme kanaması bu dedi biraz daha devam edecekmiş, 1 hafta sonra durmadıysa yine görelim dedi.. Progestan verdiler onu kullanıyorum..
çok geçmiş olsun rabbim evladını sana size bağışlasın.