- 23 Şubat 2017
- 1.275
- 1.037
-
- Konu Sahibi Dilan byhn
Benim ikinci gebeliğim ilkinde hiç belirtim yoktu ama bu sefer yaştan mı bilmiyorum midemde gaz oluyor akşam iş çıkışı başım dönüyor. Yorgunluktan sanırım. Meme hassasiyeti var birde kasık ağrısı. Ama kasık ağrısı çikolata kistinden diye tahmin ediyorumCanim merhaba , sana da hayırlı uğurlu olsun cok sevindim.
Sukurler olsun bu mutluluğanasil gidiyor belirtin var mi ?
Canım benim sat 12 Ağustos - bat 9 eylülKızlar hcg değerlerinizi merak ediyorum benim 10. Gün 57 12. Gün 243 14. Gün 655 . İlk gebeliğinde buna göre ayağı düşüktü 4 kat da değilki ikiz diyeyim. Bir yerde kızsa hcg yüksek olur diye bişey okudum sizde durum nedir
Maşallah sağlıkla kucağına al inşallahCanım benim sat 12 Ağustos - bat 9 eylül
Beta HCG değerlerim
3 Eylül 20
6 Eylül 146
10 Eylül 460
14 Eylül 3840
Amin canım hepimiz inşallahMaşallah sağlıkla kucağına al inşallah
İnşallahhh bakalım ne zaman kısmet olcak şuan hamile misinizmayıs ayında bir denemem olmuştu çok üzülmüştüm bende inşallah senin de bir dahaki adetine başlar hayırlı haberler verirsin bizlere
Canım merhaba ikizlermiCanım benim sat 12 Ağustos - bat 9 eylül
Beta HCG değerlerim
3 Eylül 20
6 Eylül 146
10 Eylül 460
14 Eylül 3840
Merhaba, bende akıntı vs. olmadı.Kızlar merhaba hamile olanlara sorum olacak belirti olarak akıntınız var mıydı yani illa akıntı mı olması gerekiyor
Henüz bilmiyorum canım normal yolla oldu gebeliğim. Benim akrabalarımda hiç ikiz yok kısmet artıkCanım merhaba ikizlermi
Herkeste belirtiler farklılık gösteriyo canım. Benim ilk günlerde inanılmaz akıntım vardı birde sürekli idrara çıkıyodum. Ama bu belirtiler olmayan hamile arkadaşlarım da varKızlar merhaba hamile olanlara sorum olacak belirti olarak akıntınız var mıydı yani illa akıntı mı olması gerekiyor
Anladım canım teşekkür ederim bende hayıt tohumu kullandım bu ay umarım hamileyimdirHerkeste belirtiler farklılık gösteriyo canım. Benim ilk günlerde inanılmaz akıntım vardı birde sürekli idrara çıkıyodum. Ama bu belirtiler olmayan hamile arkadaşlarım da var
İnşallah canım Allah hayırlısıyla gönlüne göre versinAnladım canım teşekkür ederim bende hayıt tohumu kullandım bu ay umarım hamileyimdir
Hayırlısıyla inşallahİnşallah canım Allah hayırlısıyla gönlüne göre versin
Canım bence bugün git bir doktora, pazartesiyi beklemeYeni katılan anne adaylarının hepsine hayırlı olsun inş sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de yazarız buralara inş
Benim de kanamam oldu bugün öğlene doğru başta kahverengi gibiydi şimdilerde kırmızıya döndü.. Tedirginim pazartesi gidicez dr a kanama anormal şekilde çoğalmazsa inş..