- 21 Mart 2015
- 238
- 512
- 30
-
- Konu Sahibi Dilan byhn
Aminnn inşaAllahÖyle mi ne güzel sizin de hayırlı olsun, bebeklerimiz sağlıkla gelsinler
Merhaba benim de ilk baktırdığımda 20 çıkmıştı. 3 gün sonra tekrar baktırdık 145 çıktı. Sen tekrar baktırdın mı canım merak ettimMerhaba kızlar bat günüm bugün 2 gün önce beta 26 çıktı şuan kan vermeye korkuyorum düşük gibi geldibenim gibi olan var mı aranızda
Hayırlı olsun ne güzel bir haberrabbime şükürler olsun ben de Mayıs annesi oluyorum galibaBugün pozitif haberi aldık rabbim sağlıkla kalp atışını duymayı nasip etsin
Kimyasal oldu benim nalesefMerhaba benim de ilk baktırdığımda 20 çıkmıştı. 3 gün sonra tekrar baktırdık 145 çıktı. Sen tekrar baktırdın mı canım merak ettim
Çok üzüldüm canım ama sakın canını sıkma hayırlısıyla en yakın zamanda sağlıklı gebelik geçirirsin inşallahKimyasal oldu benim nalesef
İnşallah çok teşekkür ederimÇok üzüldüm canım ama sakın canını sıkma hayırlısıyla en yakın zamanda sağlıklı gebelik geçirirsin inşallah
Sağlık olsun ben kimyasal gebelik geçirdikten sonra doktor bu iyi bişey üzülme olacak demişti. Peşine oldu çok şükür inşallah senin de öyle olurKimyasal oldu benim nalesef
Değer iyi bence katlanması da iyi haftaya kese görmeye gidersin benceKizlar selamlar;
Beta hcg testlerine 26.79 ile basladim. İki gun sonra 105, iki gun sonra bugun de 285. Sizce iyi mi? Reglim 2 gun gecikti, deger dusuk mu? Sizce cuma gunu keseyi gorebilir miyiz?
İnşallah adet oldum bugün de bakalım hayırlısıSağlık olsun ben kimyasal gebelik geçirdikten sonra doktor bu iyi bişey üzülme olacak demişti. Peşine oldu çok şükür inşallah senin de öyle olur
mayıs ayında bir denemem olmuştu çok üzülmüştüm bende inşallah senin de bir dahaki adetine başlar hayırlı haberler verirsin bizlereİnşallah adet oldum bugün de bakalım hayırlısı
rabbim sağlıkla kucağımıza almak nasip etsinMerhaba 23 Ağustos da tüp bebek transferi oldu. 2 Eylülde de test yapılacak.Hesaplarıma göre Mayısta doğum var.İlk tecrübem olduğu için çok heyecanlıyım ve merakla sonucu bekliyorum. Umarım burda da tecrübelerimizi ve yaşadıklarımızı paylaşarak güzel dostluklar yaşarız. Sevgiler...
seninle aramızda 1 gün var tatlım :)Yarın kısmetse transferim olacak , rabbim bu topiğe gelip ben de Mayıs annesi oluyorum demeyi nasip etsin amiin
Canim merhaba , sana da hayırlı uğurlu olsun cok sevindimseninle aramızda 1 gün var tatlım :)
Evet canim ayni günler olmuş mucizelerimiz
Amin hepimize inşallahEvet canim ayni günler olmuş mucizelerimiz
Hayirli olsun canim
Canim benim tup bebek ile oldu test gununde yani regl gününden diyeyim 1 gün önce baktırdım 203 du 2 gün sonrasında 479 olmuştu şükürler olsun doktorum kan testine gerek yok dedi bundan sonrası için. 3 hafta sonra kalp atışı için çağırdılarAmin hepimize inşallahDoktora gittiniz mi kontrole ya da beta baktırdınız mı bu yakınlarda
Kızlar hcg değerlerinizi merak ediyorum benim 10. Gün 57 12. Gün 243 14. Gün 655 . İlk gebeliğinde buna göre ayağı düşüktü 4 kat da değilki ikiz diyeyim. Bir yerde kızsa hcg yüksek olur diye bişey okudum sizde durum nedirEvet canim ayni günler olmuş mucizelerimiz
Hayirli olsun canim