Gebeliğe Hazırlık 2022 Mayıs anneleri :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim merhaba , sana da hayırlı uğurlu olsun cok sevindim 😍😍.

Sukurler olsun bu mutluluğa 🍀 nasil gidiyor belirtin var mi ?
Benim ikinci gebeliğim ilkinde hiç belirtim yoktu ama bu sefer yaştan mı bilmiyorum midemde gaz oluyor akşam iş çıkışı başım dönüyor. Yorgunluktan sanırım. Meme hassasiyeti var birde kasık ağrısı. Ama kasık ağrısı çikolata kistinden diye tahmin ediyorum

Kızlar hcg değerlerinizi merak ediyorum benim 10. Gün 57 12. Gün 243 14. Gün 655 . İlk gebeliğinde buna göre ayağı düşüktü 4 kat da değilki ikiz diyeyim. Bir yerde kızsa hcg yüksek olur diye bişey okudum sizde durum nedir
Canım benim sat 12 Ağustos - bat 9 eylül
Beta HCG değerlerim
3 Eylül 20
6 Eylül 146
10 Eylül 460
14 Eylül 3840

Kızlar merhaba hamile olanlara sorum olacak belirti olarak akıntınız var mıydı yani illa akıntı mı olması gerekiyor

Kızlar merhaba hamile olanlara sorum olacak belirti olarak akıntınız var mıydı yani illa akıntı mı olması gerekiyor
Herkeste belirtiler farklılık gösteriyo canım. Benim ilk günlerde inanılmaz akıntım vardı birde sürekli idrara çıkıyodum. Ama bu belirtiler olmayan hamile arkadaşlarım da var

Bende sanırım mayısı sonundan yakaladım :)) Bugün adet günüm dün silik çizgiyi yakaladım , nisanda boş gebelikten kürtaj olmuştum kan vermek ve doktora gitmek için en az bir hafta bekleyeceğimm :) Umarım bu sefer hepimiz için herşey çok güzel olur :)

Selam kızlar, ben de mayısı ucundan yakalayanlardanım 😊 sat 23 ağustos. 4 eylülde ovulasyonda çatlamayı, 14 Eylülde testte çift çizgiyi gördüm. 15 eylülde Battan 4 gün önce 60 çıktı değerim, 17 eylülde 123 çıktı. Belirti olarak sadece ilk test yaptığım günden önce peçeteye gelen kahve akıntım oldu. Şuan kasık ağrılarım var zaman zaman tek taraflı. Başka da bir belirtim yok henüz 😊

Yeni katılan anne adaylarının hepsine hayırlı olsun inş sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de yazarız buralara inş 🙏❤️
Benim de kanamam oldu bugün öğlene doğru başta kahverengi gibiydi şimdilerde kırmızıya döndü.. Tedirginim pazartesi gidicez dr a kanama anormal şekilde çoğalmazsa inş..

Kizlar gaz sancısı,gaz sıkıntısı ceken var mı ne tüketmek gerekiyor,kimyon diyorlar ama ilk haftalarda uygun olur mu 1 çay kaşığı ucuyla kimyon zeytinyagina koyup diyorlar duydunuz mu bilen var mı?

Yeni katılan anne adaylarının hepsine hayırlı olsun inş sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de yazarız buralara inş 🙏❤️
Benim de kanamam oldu bugün öğlene doğru başta kahverengi gibiydi şimdilerde kırmızıya döndü.. Tedirginim pazartesi gidicez dr a kanama anormal şekilde çoğalmazsa inş..
Canım bence bugün git bir doktora, pazartesiyi bekleme

X