- Konu Sahibi Dilan byhn
Benim Dr ilk 3 Ay dikkatli olunmasını istiyoruz genelde önermiyoruz dedi, benim durumum kanamalı olunca zaten sormadık bile ama dr yasak dedi 3 - 4 aya kadar..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar kaçın ci haftada kalp atışı dinlediniz? Şuan 5+6 yım kese ve bebeği gördük çok şükür doktora 10_12 gün sonra gel dedi kaçıncı haftada kalp atışı duydunuz?? Sabırsızlanıyoruzdaa
Bende 22 mayıs inşallah hadi inşallah sağlıkla21 Mayıs ben geldim
büyük ihtimal daha erken olacak doğumun ama olsun 40 haftanın dolduğu tarih bu.Bende 22 mayıs inşallah hadi inşallah sağlıkla
Ayy 6+6 da mı gitsem biranevvel kalp atışı mi duysakkk nasıl gecicek 10_12 gün ya neden o kdr geç çağırdı bizi inşallah duyalimda gtsem doktor kizarmi 10 gün olmadı daha diye
6+3 te duymuştuk , hayırlı uğurlu olsun inşallah sağlıkla gelsin :)Arkadaşlar kaçın ci haftada kalp atışı dinlediniz? Şuan 5+6 yım kese ve bebeği gördük çok şükür doktora 10_12 gün sonra gel dedi kaçıncı haftada kalp atışı duydunuz?? Sabırsızlanıyoruzdaa
Merhaba, korkmayın bence hemen stres olmayın çoğu zaman ben de farkında olmadan yapıyorum . Bir kol uzatmakla çocuk düşmez, zaten düşecek çocuk ta sürekli yatıp uzansanız bile her türlü düşer :) içinizi ferah tutun stres olmayınarkadaşlar sabah epey serindi hava hafıf yukarda asılı olan montumu çeke çeke hafıfte uzandırdım kolumu aldım ama sonra yaparken aklıma geldi inanın cok kendimi üzülmüş hisettim bişey olmaz di mi yanı ayaklarımın üstünde yükselmeye gerek kalmadı ama yinede epey bı uzattım kolumu ayy nasil unuttum o anlık içim içimi yedi sonrada sorun olur mu bu kadarcık birşey? uzanmaktan kasıt nedir uzanmayın diyor ya doktorlar
ya kuzeni flnda epey temkinlidir asla yukarı uzatıpta kolunu bişey alma öyle bir daha fln deyince ben dedim napıyorum aldıktan sonra farkettım hayır herseye dıkkat eden ben..valla sabah işe yetişme telaşı ile unutuverdim anlık..çeke çeke aldım montu ama kaldırdım mecbur kolu..neyse bir daha yapmam kafamda takılı kalmaz ..yediklerinize içtiklerinize dikkat ediyormusunuz?? neler yemiyorsunuz diye sorayımMerhaba, korkmayın bence hemen stres olmayın çoğu zaman ben de farkında olmadan yapıyorum . Bir kol uzatmakla çocuk düşmez, zaten düşecek çocuk ta sürekli yatıp uzansanız bile her türlü düşer :) içinizi ferah tutun stres olmayın
Ben 8+3 üm hiçbir şey yiyemiyorum dolayısıyla dikkat te edemiyorum henüz her şeyden tiksiniyorum o yüzden zayıfladım. İnsallah düzelir. Ben de bir şey sorayım, bende kansızlık falan da yok tüm değerlerim çok normal ama aşırı derecede üşüyorum elim ayağım buz gibi sizde de üşüme var mı? Hamilelik öncesi böyle bir şey yoktuya kuzeni flnda epey temkinlidir asla yukarı uzatıpta kolunu bişey alma öyle bir daha fln deyince ben dedim napıyorum aldıktan sonra farkettım hayır herseye dıkkat eden ben..valla sabah işe yetişme telaşı ile unutuverdim anlık..çeke çeke aldım montu ama kaldırdım mecbur kolu..neyse bir daha yapmam kafamda takılı kalmaz ..yediklerinize içtiklerinize dikkat ediyormusunuz?? neler yemiyorsunuz diye sorayım
Ah canım.. Çok üzüldüm. Rabbim en kısa sürede sağlıklı evlatlar versin inşallahIyi akşamlar kızlar kanamam biraz çoğalmıştı 4 gündür progestan kullanmama rağmen bugün bi kontrol olsun diye gidelim dedik, kalbi durmuş küretaj oldum akşam üzeri maalesef kaybettim, işlem yapılana kadar çok serinkanlıydım inanmamıştım sanırım.. Sonrasında çok kötü oldum Allah herşeyin hayırlsını versin ama çok zormuş gerçekten.. Dualarınızla...
Hepinize sağlıklı güzel huzurlu gebelik ve doğum dilerim..
bişey olmaz korkma yersiz germe kendini.arkadaşlar sabah epey serindi hava hafıf yukarda asılı olan montumu çeke çeke hafıfte uzandırdım kolumu aldım ama sonra yaparken aklıma geldi inanın cok kendimi üzülmüş hisettim bişey olmaz di mi yanı ayaklarımın üstünde yükselmeye gerek kalmadı ama yinede epey bı uzattım kolumu ayy nasil unuttum o anlık içim içimi yedi sonrada sorun olur mu bu kadarcık birşey? uzanmaktan kasıt nedir uzanmayın diyor ya doktorlar
sağlık olsun bunda da vardır bir hayır. sen dinlen güzelce kendini toparla rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin.Iyi akşamlar kızlar kanamam biraz çoğalmıştı 4 gündür progestan kullanmama rağmen bugün bi kontrol olsun diye gidelim dedik, kalbi durmuş küretaj oldum akşam üzeri maalesef kaybettim, işlem yapılana kadar çok serinkanlıydım inanmamıştım sanırım.. Sonrasında çok kötü oldum Allah herşeyin hayırlsını versin ama çok zormuş gerçekten.. Dualarınızla...
Hepinize sağlıklı güzel huzurlu gebelik ve doğum dilerim..
ben de çok üşüyorum ama ferritinim düşükmüş benim.Ben 8+3 üm hiçbir şey yiyemiyorum dolayısıyla dikkat te edemiyorum henüz her şeyden tiksiniyorum o yüzden zayıfladım. İnsallah düzelir. Ben de bir şey sorayım, bende kansızlık falan da yok tüm değerlerim çok normal ama aşırı derecede üşüyorum elim ayağım buz gibi sizde de üşüme var mı? Hamilelik öncesi böyle bir şey yoktu
Benimde karnım aşırı şiş içime çekemiyorum o derece artıkkızlar pantolonları olmayan var mı??:)) valla cok yemiyorum hatta şuana kdr sadece turşu aşerdim:) çok aman aman yememe rapmen bn kilo aldım ama progesteron ve kortizon ilacı bırde kan sulandırıcı devam edıyorum simit bölgem ve karnımda şişlik var epey gözle görülür:) siz de de varmı bu durumlar?işe giderkn giydiiğim pantolon ilk kez sıktığını farkettım yok giyemıyorum