Gebeliğe Hazırlık 2022 Mayıs anneleri :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Dilan byhn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2020
99
51
34
2021 Ağustos ayında gebelik düşünen annelerin muhtemel doğum tarihi 2022 Mayıs olacaktır. Bilgi alışverişinin yapılabileceği, tatlı heyecanlarin paylaşıldığı, meraklarin giderildiği güzel bir alan olmasını diliyorum hanimlar.
#annebebek #pregnancy #saglik

Hadi bakalım inşallah hamile kalırız

Merhaba 23 Ağustos da tüp bebek transferi oldu. 2 Eylülde de test yapılacak.Hesaplarıma göre Mayısta doğum var. İlk tecrübem olduğu için çok heyecanlıyım ve merakla sonucu bekliyorum. Umarım burda da tecrübelerimizi ve yaşadıklarımızı paylaşarak güzel dostluklar yaşarız. Sevgiler...

Ben de döllenmenin üstünden 11 gün geçince erken gebelik testi yaptım pozitif geldi beta hcg de 32ydi, üç gün sonra tekrar baktırdım kan tahliliyle beta hcg 106 olmuş Rabbim nasip ederse ben de mayıs annesi olacağım

Merhabalar benim de 24 Agustos’da transferim gerçekleşti, 4 Eylül’de kan testi yaptiracagim. Umarim güzel haberi paylaşirim ben de

Merhaba benim de regl günüm 25 ağustostu gecikmesi üzerine test yaptım ve kan verdim 27sinde, beta hcg 1816 çıktı. Testi tekrarlanmadım, Perşembe günü doktora gideceğim. Tekrarlamam gerekir myidi acaba? Değer nasıl sizce?

İki gunde bir iki katına cıkmısmı die beta hcg bakılıyı genelde , ama kese ve kalbi duyarsan sıkıntı yok zaten, degerın baya gusel gibi hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…