- 4 Aralık 2020
- 99
- 51
- 34
-
- Konu Sahibi Dilan byhn
Hadi bakalım inşallah hamile kalırız2021 Ağustos ayında gebelik düşünen annelerin muhtemel doğum tarihi 2022 Mayıs olacaktır. Bilgi alışverişinin yapılabileceği, tatlı heyecanlarin paylaşıldığı, meraklarin giderildiği güzel bir alan olmasını diliyorum hanimlar.
#annebebek #pregnancy #saglik
İnşallah sağlıklaHadi bakalım inşallah hamile kalırız
27 nisan kuzum doktor oyle dedimayısta degil mi dogum tahmini
Merhaba 23 Ağustos da tüp bebek transferi oldu. 2 Eylülde de test yapılacak.Hesaplarıma göre Mayısta doğum var.2021 Ağustos ayında gebelik düşünen annelerin muhtemel doğum tarihi 2022 Mayıs olacaktır. Bilgi alışverişinin yapılabileceği, tatlı heyecanlarin paylaşıldığı, meraklarin giderildiği güzel bir alan olmasını diliyorum hanimlar.
#annebebek #pregnancy #saglik
İki gunde bir iki katına cıkmısmı die beta hcg bakılıyı genelde , ama kese ve kalbi duyarsan sıkıntı yok zaten, degerın baya gusel gibiMerhababenim de regl günüm 25 ağustostu gecikmesi üzerine test yaptım ve kan verdim 27sinde, beta hcg 1816 çıktı. Testi tekrarlanmadım, Perşembe günü doktora gideceğim. Tekrarlamam gerekir myidi acaba? Değer nasıl sizce?
Siz keseyi ve bebeği gördünüz mü kaçıncı haftada görülüyor?İki gunde bir iki katına cıkmısmı die beta hcg bakılıyı genelde , ama kese ve kalbi duyarsan sıkıntı yok zaten, degerın baya gusel gibihayırlı olsun
Yok gormedım beta hcg 6000 lerdeyken kalp duyuluyo sanırım, cumartesi gitcem benSiz keseyi ve bebeği gördünüz mü kaçıncı haftada görülüyor?
Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişiYok gormedım beta hcg 6000 lerdeyken kalp duyuluyo sanırım, cumartesi gitcem ben
İnsallah hepımız canımSağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah bebişi