- 2 Ağustos 2021
- 354
- 283
- 32
-
- Konu Sahibi Dilan byhn
Ben normalde regl olcağımda bile aşırı şişlik yaşardım pantolonun düğmesi patlayacak gibi olurdu hatta hamile olsam kim bilir nasıl olur diyr düşünüyordum:)) ama çok garip bi şekilde hiç şişlik ödem yok aksine karnım düzleşti bakalım artık nolcak görcez herkeste farklı etki yapıyor belli ki:)kızlar pantolonları olmayan var mı??:)) valla cok yemiyorum hatta şuana kdr sadece turşu aşerdim:) çok aman aman yememe rapmen bn kilo aldım ama progesteron ve kortizon ilacı bırde kan sulandırıcı devam edıyorum simit bölgem ve karnımda şişlik var epey gözle görülür:) siz de de varmı bu durumlar?işe giderkn giydiiğim pantolon ilk kez sıktığını farkettım yok giyemıyorum
Bence 4-5 hafta arayla kontrollere gitmek gayet normal , o arada kanama v.s olmasa tabikiKızlar merhaba, doktor sizi kontroller için kaçıncı haftalarda çağırdı acaba? Ben suan 9+2 yim, 6 +3 te kalp atışını duyduk direkt 12 hafta kontrole gel dedi,siz ne sıklıkta gittiniz veya gidiyorsunuz merak ediyorum da
Teşekkür ederim :)Bence 4-5 hafta arayla kontrollere gitmek gayet normal , o arada kanama v.s olmasa tabiki
8 haftalık olunca gidicem bende ama ayda bir gibi düşün ek tetkik bişey yoksa...Kızlar merhaba, doktor sizi kontroller için kaçıncı haftalarda çağırdı acaba? Ben suan 9+2 yim, 6 +3 te kalp atışını duyduk direkt 12 hafta kontrole gel dedi,siz ne sıklıkta gittiniz veya gidiyorsunuz merak ediyorum da
Ezogelin canım nick değişmiş sanırım.Ay stalklamış beni ya yerimyarın dr a gitcem inş gusel haberler verırırım, cok korkuyorum, gecmıste dıs gebelık öyküm var
İnsallah canım ,yazarım detayları, inş gusel seyler yazarım
Biz bugün 11. haftaya girdik haftaya pazartesi kontrolümüz var tarama testleri vs. yapılacak, ilk gebeliğim.Bu süreçte birkaç gündür yavaş yavaş birkaç şey yiyebilmeye başladım buna da şükür çünkü her şeyden tiksiniyordum , henüz karnım hiç yok, yine de çatlak kremine ve bebek yağına başladım.Uyku hali ve yorgunluk ta hala tam gaz devam ediyor:) Bende durumlar böyle, inşallah sizde de her şey yolundadır .Selam kızlar
Bugün 7+2 deyım ama karnım aşırı şış gören 6 aylık sanar . İkinçi hamileliğım bu arada. Sizde durumlar nasil?
Bende çarşamba tekrar gidicem kontrolle. Bi gün kendimi çok iyi , bi gün çok kötü hiss ediyorum bulantı , uyku , baş dönmesi. DeğişiyorBiz bugün 11. haftaya girdik haftaya pazartesi kontrolümüz var tarama testleri vs. yapılacak, ilk gebeliğim.Bu süreçte birkaç gündür yavaş yavaş birkaç şey yiyebilmeye başladım buna da şükür çünkü her şeyden tiksiniyordum , henüz karnım hiç yok, yine de çatlak kremine ve bebek yağına başladım.Uyku hali ve yorgunluk ta hala tam gaz devam ediyor:) Bende durumlar böyle, inşallah sizde de her şey yolundadır .
Aynen aynen :)Bende çarşamba tekrar gidicem kontrolle. Bi gün kendimi çok iyi , bi gün çok kötü hiss ediyorum bulantı , uyku , baş dönmesi. Değişiyorbunada çok şükür sağlıklı olsunlarda
ben de çok kötüyüm bazen şişiyorum, bazen yanıyorum bazen deüşüyorum. baş ayrım hiç kesilmiyor, mide bulantısı da cabası...Selam kızlar
Bugün 7+2 deyım ama karnım aşırı şış gören 6 aylık sanar . İkinçi hamileliğım bu arada. Sizde durumlar nasil?
umarım fazla sürmez 8-5 çalışmak çok güç bu halde...Biz bugün 11. haftaya girdik haftaya pazartesi kontrolümüz var tarama testleri vs. yapılacak, ilk gebeliğim.Bu süreçte birkaç gündür yavaş yavaş birkaç şey yiyebilmeye başladım buna da şükür çünkü her şeyden tiksiniyordum , henüz karnım hiç yok, yine de çatlak kremine ve bebek yağına başladım.Uyku hali ve yorgunluk ta hala tam gaz devam ediyor:) Bende durumlar böyle, inşallah sizde de her şey yolundadır .
Iyi akşamlar kızlar kanamam biraz çoğalmıştı 4 gündür progestan kullanmama rağmen bugün bi kontrol olsun diye gidelim dedik, kalbi durmuş küretaj oldum akşam üzeri maalesef kaybettim, işlem yapılana kadar çok serinkanlıydım inanmamıştım sanırım.. Sonrasında çok kötü oldum Allah herşeyin hayırlsını versin ama çok zormuş gerçekten.. Dualarınızla...
Hepinize sağlıklı güzel huzurlu gebelik ve doğum dilerim..
9+1 kahverengi aktıntım oldu panikledım acil e gittim çok şükür herşey yollunda umarım böyle devam eder iki düşük geçmişim var çok korkuyorum . Umarım herkes iyidir sağlıkla gelsin inşallahKızlar nasılsınız, durumlar
Sağolun, size de geçmiş olsun çok..Öncelikle çok geçmiş olsun.cuma günü küretaj olacağım. Doktora uyutur musunuz yaparken dedim olur dedi. Sizde uyutuldunuz mu yapılırken? Ve ne kadar sürüyor sizce
Çok geçmiş olsunSağolun, size de geçmiş olsun çok..
Benim de evet uyutularak oldu, sedasyon dedikleri kısa süreli bir uyutma oluyor demişti dr. İşlemin de15 dk falan süreceğini söyledi öyle de oldu yaklaşık, basit bi işlem tekrar geçmiş olsun..
Çok sevindim, Allah korusun insallah9+1 kahverengi aktıntım oldu panikledım acil e gittim çok şükür herşey yollunda umarım böyle devam eder iki düşük geçmişim var çok korkuyorum . Umarım herkes iyidir sağlıkla gelsin inşallah