Merhabalar saglikla kucaginiza alın insallah. Bizim 2.bebegimiz planlı bir gebelikti. Istedigim zamanlarda oldu cok sukur. Benim icin mayıs ayının su avantaji vardi. Kızım okula gidiyor , okullarin kapanmasina yakin dogum yapayim ki 40mız falan okullar kapanmadan cıksın ,kızım okuldayken o stresli zamanları gecirelim. Okullar kapaninca da tası taragı toplayip ananeye gidelim
istedigim gibi de oldu cok sukur. Annemde gecirdim yaz tatilini yemek camasir bulasik derdim olmadi,buyuk cocugumda orda arkadaslariyla guzel vakit gecirdi. Babasi haftasonlari gelip denize goturdu falan. Ben tatil yapamadim bu sene ama annemde olmak bile benim icin buyuk bir tatildi , sagolsun hepimize baktı. Bunun dısında bebek kucukken usueyecej hasta olucak derdi yok. Aksam rutinimizde hep duş/uyku seklinde oldu. Cok sicaklarda gun icinde de bir suyu sokup cikardim. Soguklarda bebeleri korumak daha zor oluyor. Kaloriferi aciyosun, oda kuruyor bu sefer burnu tikaniyor. Kucuck burun tikaninca ememiyor falan. Bence cok guzel zamanda dogum yapacaksiniz. Aaa bi de kizim agustos dogumlu son 3 ayı full yazdi , ayy o sicaklarda kocaman gobek, ödem ,.. yaz hamileligi cok beter. Ama baharda hem bebek hem anne icin cok iyi.