Hırıltı akıntıdan dolayı genizden geliyo kızımında öyleydi oğlum hep havalarla büyüdüğü için ciğerden gelen hırıltıyı çok net ayırabiliyorum hırıltı olur öksürdüğünde veya burnunu temizlediğinde geçer ozaman ciğerde olmuyor ciğerdeki hiç kesilmez hışıltılı olur ve nefes alıp vermesi daha derin olur ama tecrübe istiyor ikisini ayırabilmek görmüş olman lazım ufak oldukları için boğazdaki akıntı hırıltısı elini koyduğunda cigerden geliyor gbi zannedebilirsin ama dedigim gibi ayaga kalktiginda öksürdüğü zaman veya burnunu temizlediginde kesilir digerinde o hırıltı hıç kesilmez çok daha fazla hissedersin elinin altında hırıltıyı kafanda şüphe varsa gösterirsin olmadı bi doktora ama bronşiolit veya bronşit olsa o çocuk 12 günde farkederdin durumu ağırlaşırdı normal seyrinde kalmazdı takviyesiz gececek bi hastalık degil oglumla hala ugrastigim icin artik uzmanı oldum bu hastalıkların alerjik bir cocugum var hala suan 2 aylık tedavisi devam ediyor havayla bizde makina vardı şimdi aerochamber diye alet yapmislar süper bi bulus astim havasini pislatiosun bebek icinden cekiyor nefesini sayan bi gostergesi de var 5 6 kere nefes alip veriyo tamam digeri 15 dk bitmiyor tam bi eziyet oglum icin aldik resimde birakayim ihtiyac olan olursa alir bu bendeki 5 yasa kadar kullaniliyor grup grup yetiskinler icin bile var arkasina takip pislatiliyor