- 30 Mayıs 2021
- 680
- 573
- 53
- 29
O sızı kalır derler arada sırada gelip gidiyor. Sizin ki dediğiniz gibi emzirme pozisyonundan kaynaklı olabilir. Ben artık çoğunlukla yatarak emziriyorum hem dinleniyorum hemde öyle uyuyakalıyor. Oturarak emzirdiğimde mutlaka arkama yaslanıyorum bebeğe doğru eğilmeyin arkanızda destek olsun öyle öyle geçer inşallahNe zamana kadar sürecek doktora gitmeyi düşünüyorum. Ortopediciye başka bir şey için gitmiştim emzirmeden kaynaklı bel düzleşmesi olduğnu söylemişti.
Bi gözüm yarı açık bi gözüm kapalı emziriyorum bendeBen hiç çıkarmıyorum valla genelde uyuyor çünkü kımıldatsam uyanıyor zaten aynen gece 10-15 dk emiyor o bile zor geliyor
7 gibi benim ki huysuzlanmaya başlıyor tabi gündüz hiç doğru dürüst uyumadığından 8de sızıp kalıyor her gün banyo emzirme rutinini oturttum dışarda olmadığımız sürece böyle ilerliyoruz artıkKiz bebekleriniz gece uykusuna kacta geciyor ? Kacta uyutuyorsunuz
Canim peki gece kac defa uyanıyor ve sabah kaçta kalkıyor?7 gibi benim ki huysuzlanmaya başlıyor tabi gündüz hiç doğru dürüst uyumadığından 8de sızıp kalıyor her gün banyo emzirme rutinini oturttum dışarda olmadığımız sürece böyle ilerliyoruz artık
Ben de geceleri yatarak emziriyorym harika oluyor yerine koyarken uyanma skntisi da olmuyorBi gözüm yarı açık bi gözüm kapalı emziriyorum bendezaten artık oturarak da pek emzirmiyorum yatarak çok rahat oluyor
Yatarak emzirmekte kendime güvenemiyorum ben kendisinden önce uyurum diyeBi gözüm yarı açık bi gözüm kapalı emziriyorum bendezaten artık oturarak da pek emzirmiyorum yatarak çok rahat oluyor
Bizimki akşam 6 dan sonra nadir uyuyor 11-12 gibi gece uykusuna geçiyor 3-4 gibi uyanıyor şaşmaz sonrasında bazen saatte 1 uyanır ama genel olarak tam 7 de uyanır beslenir oyun ister 9 gibi de uyur 11-12 gibi uyuyup uyanmalar başlarKiz bebekleriniz gece uykusuna kacta geciyor ? Kacta uyutuyorsunuz
Gece 2 kere falan uyanıyor. Dün mesela annemgilCanim peki gece kac defa uyanıyor ve sabah kaçta kalkıyor?
7-8 gibi uyuyor 9 da uyanıp beslenme aktivite oyun isitor sonra 11-12 de uyuyor gece 4 gibi kalkıyor emiyor tekrar uyuyor . 7 de tekrar kalkıp emip uyuyor 10 a kadar . Oglen uykusuna da 12.30 da geçiş yapiyor .
Ben 7-8 de gece uykusuna başlasın istiyorum yani o aradaki uyanıp oyun istemesini nasil engel olabilirim onu yapmaya çalışıyorum
Canım Allah korusun ama nefessiz kalmaya tepki veriyorlar artık yenidoğan döneminde çok tehlikeli biz geçen gün ağzında meme uyuyakalmışız bazende kendi çıkartıyor ağzındanYatarak emzirmekte kendime güvenemiyorum ben kendisinden önce uyurum diye
Bebem düzenli olarak hafta içi 6 hafta sonu 8-9 gibi uyanıyor. Hafta sonu neden 8 9 çünkü babacığı izinli çünkü hafta içi annesine garezi varGunaydin kızlar. Uyanık olan var mı bebekleriniz saat kacta kalkıyor :)
Ben geçen gün titreşimli olanı makineye attım hiç bişey olmadı çıngıraklı topunu düdüklü oyuncaklarını da hep attım bozulma olmadı müzikli olanlar bozulabilir amaKızlar, peluş çıngıraklar, peluş top falan aldım kızıma. Temizliği nasıl olacak. Çamaşır Mak yıkasam bazıları titreşimli ve müzikli bozulur muhtemelen. Yıkamadan da veremem herşeyi ağzına alıyor. Islak bezle silsemde içim rahat etmez. Nasıl dezenfekte edebilirim. Özel bir temizleme sıvısı falan var mıdır.
Bebem düzenli olarak hafta içi 6 hafta sonu 8-9 gibi uyanıyor. Hafta sonu neden 8 9 çünkü babacığı izinli çünkü hafta içi annesine garezi var
Düdüklüleri bende atıyordum da. Titreşimi müziği bozulmasın diye atmayayım dedi. Yazık, ama atmadan nasıl vericem. Hemen ağzına alıp yemeye başlar çünkü.Ben geçen gün titreşimli olanı makineye attım hiç bişey olmadı çıngıraklı topunu düdüklü oyuncaklarını da hep attım bozulma olmadı müzikli olanlar bozulabilir ama
Ben aksam 7.15te yıkıyorum 7.30 da emzirmeye basliyorum dalması 8 bucuk. Ama gece 4 bazen 5 te uykusu cok hafifliyor ondan sonra bize uyku yok emzir koy uyaniyor tekrar kucagima aliyorum tekrar koy derken sabah 6 bucuk 7 oluyor. Gunduz uykusu yok gibi bisey. 10 dk max.20 dk.Kiz bebekleriniz gece uykusuna kacta geciyor ? Kacta uyutuyorsunuz
Evet bende tercih etmem yıkamadan ama müzikli olanlara naparız bilmemDüdüklüleri bende atıyordum da. Titreşimi müziği bozulmasın diye atmayayım dedi. Yazık, ama atmadan nasıl vericem. Hemen ağzına alıp yemeye başlar çünkü.
Saat yediden sonra yatır beni diye mızlıyor emzirme duş derken 8 den sonra yatış 8 buçuk gibi tamamen uykuda oluyor genelde. 1 de ve 4 te kalkıyor. Sabahta 07:30-08:00 arası kalkışı.Kiz bebekleriniz gece uykusuna kacta geciyor ? Kacta uyutuyorsunuz
Beyaz sabunlu nemli bezle silip sonra suyla durulayabilirsin yine nemli bezleEvet bende tercih etmem yıkamadan ama müzikli olanlara naparız bilmemPlastik olanlarıda kaynattım bi güzel sonra biberon emzik temizleyicisiyle tekrar yıkadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?