• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Kızlar 40 nız çıkma kadar yanınızda biri olacak mı?Yani eşiniz işe gittiğinde sizle kalacak biri var mı .40 gün yanlız kalmaz diyorlar ya
Benim kayınvalidem yanımda yardım için ama dün biraz işleri vardı sabah üstü evine gitti aksam iftara yakın eşim getirdi ben evde tektim 🙂ben de tek kalınmadoğını duymuştum ama aklıma getirmedim açıkçası, bebekle tek basıma bir gün geçmiş oldu deneyim oldu 🙂

Siz bebeden bende ç*şten uyuyamıyorum 😄 saat başı kalk yap yat ben alıştım böyle zaten kalkmalara şimdiden 😄
O çise kalkmalar daha makul olacak ama gözünü korkutmak gibi olmasın😅 yap cisi yat..bebikle olunca emzir gaz çıkar kaka al tekrar emzir uyumaya ikna et 😂😂 biraz uzun oluyo ama çok tatlıliiiiii o ayrı el kadar bebiki isirasim var

Merhaba arkadaşlar..
Çok şükür kızımı sağlıkla kucağıma aldım biz iyiz çok şükür.. haber vermek istedim..
Darısı tüm arkadaşların başına yakında yaşadıklarımı yazarım.. nişanım gelmişi ve Sancim başladı.. sezeryana girene kadar sancı çektim.. dogum hikayemi vakit bulunca paylaşacağım ins.
Şuan süt savaşı veriyoruz herkes gibi..
Damla damla geliyor ve göğüs ucum yok çok canım yanıyor..
Inşallah zamanla herşey yoluna girer..
Dua eder dua beklerim allaha emanet olun..🤲

Merhaba arkadaşlar..
Çok şükür kızımı sağlıkla kucağıma aldım biz iyiz çok şükür.. haber vermek istedim..
Darısı tüm arkadaşların başına yakında yaşadıklarımı yazarım.. nişanım gelmişi ve Sancim başladı.. sezeryana girene kadar sancı çektim.. dogum hikayemi vakit bulunca paylaşacağım ins.
Ahh ne guzell , saglikla buyusun bebis gozunuz aydın 🥰

Bende firsat bulup yazamadim hic dün bebisimin 6 gunluk kontrolu vardi 150 gr kaybetnsti dogumdan sonra 3 gunde onu geri almis mama hic vermedik henuz yetiyormus sütüm cok sevindim dogdugunda üfürüm duyulmustu ama neredeyse hepsinde duyuluyormus söylerlerse korkmayin oda baya gerilemis ama biz garanti olsun diye cocuk kardiyologuna gosterecgiz 2 haftalik kontrolunde esim annem ben herkes pert durumda onlar nobetlese uyuyor ben herkesle nobetteyim gelen kalk giden kalk diyor 🙈 gaz priblemim hala gecmedi inanin ameliyat acisindan beter aglatiyor insani 6 gunde 12 kilo gitti acliktan bizde durumlar boyle 😊

Kızllar selamınaleykümm
Sat: 8 nisan
Bat: 3 mayıs
Dün bi kaç belirtiyle test yaptım ve böyle birşeyle karşılaştım. Adetime 6 gün var acaba hamilemiyim Eşimde çalışıyor hastane çok uzak malum oruçluyuzda . Bilgisi olan yardımcı olabilir mi kuruduğu için olabilirmi bu ikinci çizgi?

Eklentiler

• 0B74FBD8-3D84-4059-93EC-80DD9A649AF0.jpeg
    0B74FBD8-3D84-4059-93EC-80DD9A649AF0.jpeg
    63,8 KB · Görüntüleme: 48
  • F4B4E65C-E80C-4A12-8773-1B81C0807FF0.jpeg
    F4B4E65C-E80C-4A12-8773-1B81C0807FF0.jpeg
    87,8 KB · Görüntüleme: 50
  • C3DF06F7-A041-4C33-8539-1236144FDEBB.jpeg
    C3DF06F7-A041-4C33-8539-1236144FDEBB.jpeg
    65,2 KB · Görüntüleme: 51
Birden gelir canım merak etmeee😍😍benim de hiçbir şey yoktu zaman bile vardı hatırlıyorsan her şey bir anda oldu🤣🤣en güzeli akışa bırakmak🥰
Umarım lawyer. Sen çatı muayenesi olmuştun ondan sonra suyun gelmişti sanki. Benim doktorum çatı muayenesi yapmıyor biliyorsun 🤷 2 günde bir gelmemi söyledi artık bakalım. Yaa kzın 5 günlük olmuş bile. Maşallah :nazar:
Asso Asso yanımızda 40 gün kalacak birisini bulmak oldukça zor :) benim annem 7 gün kalacak. Doğumum ilk günü de 1 gün KV ben kalırım dedi. Annem doğumdan sonra gelecek çünkü. Bu kadar. Eşim 6 da işe gidip 6 da geliyor. Akşam tek olmuycam ama.
Al benden de o kadar. Doktor hic ise karışmıyor. Bende de en ufak bi belirti yok. Napicam boyle bilmiyorum

Ben bugun hic hareket hissetmedim. Doktorumu aradim, gel dedi. Ama doktorum 1 bucuk saat mesafede. Ilcedeki hastaneye acilden gittim. Nst cektiler , sorun yok hareket eder diyip gonderdiler bakalim 🤷‍♀️
Bebiş kaç kg oldu senin. Bende hareketleri akşam hissediyorum sadece. Sabah yok. Ntsye bağlıkende hiç hissetmiyorum.

Son düzenleme:
Kızllar selamınaleykümm
Dün bi kaç belirtiyle test yaptım ve böyle birşeyle karşılaştım. Adetime 6 gün var acaba hamilemiyim Eşimde çalışıyor hastane çok uzak malum oruçluyuzda . Bilgisi olan yardımcı olabilir mi kuruduğu için olabilirmi bu ikinci çizgi?
Hayir kurudugu icin degil hamilesiniz 😊 bende 6 gun kala ogrenmstm silik cizgiyle hayirli olsn saglikla ilerlesin ins. 😊

Merhaba arkadaşlar..
Maşallah, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤲
Grupta herkesin ilk günler süt problemi var canım. En kısa sürede senin sütünde gelecektir inşallah.

Kızllar selamınaleykümm
Kuruma çizgisi değil gayet net bence gebelik var. İstiyor muydunuz, hayırlı olsun.

Siz bebeden bende ç*şten uyuyamıyorum 😄 saat başı kalk yap yat ben alıştım böyle zaten kalkmalara şimdiden 😄
Hemen hemen aynı günlerde doğumumuz bekleniyor 🤗 nasıl hissediyorsunuz, var mı bir değişiklik. Benim pazartesi kasıklarıma ağrı girdi tüm gün, oturtamadım bile ama dünden beri iyiyim. Hatta bugün bir enerji geldi. Zaten bu da doğuma yakın emarelerden biriymiş. Cuma günü doktor kontrolü var. Sizi doktor kaç günde bir çağırdı. Ben en son geçen salı gitmiştim, bir sinyal olmayınca on gün sonra gel demişti.

Umarım lawyer. Sen çatı muayenesi olmuştun ondan sonra suyun gelmişti sanki. Benim doktorum çatı muayenesi yapmıyor biliyorsun 🤷 2 günde bir gelmemi söyledi artık bakalım. Yaa kzın 5 günlük olmuş bile. Maşallah :nazar:
Asso Asso yanımızda 40 gün kalacak birisini bulmak oldukça zor :) benim annem 7 gün kalacak. Doğumum ilk günü de 1 gün KV ben kalırım dedi. Annem doğumdan sonra gelecek çünkü. Bu kadar. Eşim 6 da işe gidip 6 da geliyor. Akşam tek olmuycam ama.

Bebiş kaç kg oldu senin. Bende hareketleri akşam hissediyorum sadece. Sabah yok. Ntsye bağlıkende hiç hissetmiyorum.
Benim bebis 3450 gr demislerdi en son. 1 hafta olmak uzere

Bize de ilk başta 30 dediler ama taburcu olduğumuz gün az geldiğini fark ettik saat başı uyanıp istemeye basladı, çocuk doktoruna sordum fazla vermemizin bir sakıncası var mı diye 60 yapın ne kadsr içerse içsin saat başı acıkıp kalkmaz 2 3 saat kesintisiz uyur siz de uyumuş olursunuz dedi. O yüzden ölçü olarak 60 lık yapıyprum ama 40 veya 50 sini içiyor.2 bucuk saat yok tutuyor, 2 bucuk saat geçince kendisi uyanıyor 😁
Anne sütü içiyor mu Peki arada

O çise kalkmalar daha makul olacak ama gözünü korkutmak gibi olmasın😅 yap cisi yat..bebikle olunca emzir gaz çıkar kaka al tekrar emzir uyumaya ikna et 😂😂 biraz uzun oluyo ama çok tatlıliiiiii o ayrı el kadar bebiki isirasim var
Ahahahha😄 benimde şimdiden ısırasım var valla çıksada yumursam yumuk yumuk 😄

Hemen hemen aynı günlerde doğumumuz bekleniyor 🤗 nasıl hissediyorsunuz, var mı bir değişiklik. Benim pazartesi kasıklarıma ağrı girdi tüm gün, oturtamadım bile ama dünden beri iyiyim. Hatta bugün bir enerji geldi. Zaten bu da doğuma yakın emarelerden biriymiş. Cuma günü doktor kontrolü var. Sizi doktor kaç günde bir çağırdı. Ben en son geçen salı gitmiştim, bir sinyal olmayınca on gün sonra gel demişti.
Bir kaç gündür aşağıda daha fazla baskı hissediyorum geceleri hiç uyuyamıyorum sürekli kıpırdama halinde gündüzleri çok sakin mide yanmam hat safhada şimdi ona uyandım aç karına şurup içtim🤢 dün banada geldi o enerji bakalım hayırlısı 😄 2 hafta önce gittim en son doktora yarın tekrar gideceğim sabahtan, çatı falan yapılacak inşallah hadi doğuma demez 😄

Back