2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Aynen öyle de olabilir. Sen kontrolüne göre buraya yazarsan yine de iyi olur :)

Tabloda adı olmayıp ekletmek isteyenler beni etiketleyerek bilgilerini yazabilirler. L Larissa bu arada soruyoruz cevap yok yazmışsınız sorunuz banamıydı etiket göremedim. Mayıs anneleri daha anne adayı olduklarını bile bilmiyor olabilir acele etmeyin lütfen yavaş yavaş canlanacak topiğimiz. Ben bile henüz kalp atışı için gitmedim doktora henüz çok yeniyiz yani. Doktora gidip geldikçe burdan tecrübelerimizi paylaşıcaz.

Birde bir nisan annemiz tablo için bilgi yazmış mayıs topiği olduğu için kaydedemedim üzgünüm sizi nisan tablosuna yazdıralım olurmu :) ben mod olduğum için açılışı yapayım diye kendimi yazdım tabloya. Birde benim hamileliklerim 9ay 12 gün sürüyor belli olmaz belki mayısa kayarım

Yok yok size değildi daha grubumuz az olduğu için cevap vericek kimse de yok o manada söylemiştim :) daha kimse kontrole vs de gitmediği için elimizde sadece beta testleri var

yaş 25 13.05.2022 ilk çocuğum. kontrole gittikçe diğer kutuları da güncelleriz :)

Kızlar ilk gebelik çok heyecanlı oluyor insan biliyorum ama sabırlı olun. Kalp atışı için 7. 8. Haftalarda gitmeniz daha garanti olur. Eğer başka şikayetleriniz yoksa boş yere corona ortamında gidip kendinizi riske atmayın derim :)

Bu bira riskli bir durum ama kese oluşmaması dış gebelik gibi risklerde var sonuçta

Deniz
28
08.05.2022
İlk çocuk
Kese var gibi dendi ama henüz görünmedi
Kalp atışı duyulmadı henüz
Cinsiyet henüz belli değil

Kızlar kese 4.haftadan sonra görünüyor misal benim 4+3te görüldü. Kalp atışı da 6.haftadan 9.haftaya kadar duyulabiliyor. 9dan sonra duyulmuyor ise maalesef o zaman sorun olmuş oluyor. Benim bir önceki gebeliğimde 9 artılarda dinlemeye gitmiştim ve kalp atışı olmadığı için kürtaj oldum. Bu bebeğimde daha erken gitmeyi düşünüyorum kalp atışı için. Çünkü kalp atışı olupmu durdu yoksa hiç atmadımı bunu anlayamadık. Herkese sağlıklı gebelikler ve bebişler dilerim...

Herkesin farklı demek ki benim de ilk gebeliğimde 6. Haftada kese net görünmüştü (4 ten itibaren gitmeye başlamıştım bende ) şimdi bir aksilik olmadığı sürece 8-9 haftalık olana kadar gitmeyi düşünmüyorum. Cinsiyet de 11. Hafta da belli olmuştu

Benim de aynı şey oldu. 9. Haftada kürtaj oldum
Karından hiç duyamadık ama vajinal oluşmuştu sonra durdu. Bu fark eder miymiş ?

Benim de aynı şey oldu. 9. Haftada kürtaj oldum
Karından hiç duyamadık ama vajinal oluşmuştu sonra durdu. Bu fark eder miymiş ?
Ben gebeliğimin 6.haftasında büyük bir şok yaşamıştım eşim ölümden dönmüştü gözlerimin önünde. Bebeğimin gelişimi tam o haftada kalmış. O olay yüzünden mi oldu yoksa bozuk kromozommuydu onu anlayamadık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…