2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Hadi kızlar bekliyorum belli olan vardır mayıs annelerinden...
4+0. Inşallah sağlıkla gelir, daha önce kaybım var. Kan pıhtılaşması ignesine başladım heyecanla bekliyorum. Burdan takip etmek iyi olacak
Beklenen doğum 10 mayıs
Ilk çocuk. 4+0

Tekrar merhaba herkese benim iki günde bir yaptirdigim HCG sonucumda 2 önceki testim yüzde yetmiş artmıştı,son testim ise yüzde 55 artmış...Doktora cuma gününe ancak randevu bulabildim...Bu şekilde olan var mı acaba

Beni de ekleyin beklenen doğum tarihi 28 nisan 2022 yaş 31

Değerlerini yazar mısın kuzu böyle biraz havada kaldı. Ama 2 katına geldiyse sorun yok diye biliyorum ben

Tarih ve beta değerlerini yazarsan daha çok yardımcı olunabilir

Kızlar tablo başlıkları bunlar. Beni etiketlemeyi unutmayın lütfen yoksa geri sayfalarda kalır yazdıklarınız.

HAMİŞ ADI
KAÇINCI ÇOCUK(Gebelik değil çocuk arkadaşlar)
KESE GÖRME
KALP ATIŞI
Fatos3458 derya, 29, 10 mayıs 2022, 1.Çocuk, diğerleri belli değil

Hayırlı olsun. Benim de 10 mayıs görünüyor:) siz ne aşamadasınızz
Sizin de hayırlı olsuun :) ben en son 2 gün önce kan verdim 244dü değerim doktorum kana gerek yok daha dedi. Bat aslında bugün ama değer kaç oldu bilemiyorum cuma kontrol için çağırdı, ilk kontrol aşırı bi heyecan var. Sizde durum ne

Benim daha önce kaybım olduğu için sürekli kan veriyorum adete 5 gün kala başka bir rahatsızlık için hastaneye gittim 14le öğrendim. 2 gün sonra 40 oldu. Pazartesi tekrar kan verdim 247di. Bugün de iğneme rapor çıkarabilmek için tekrar hastaneye gittim. Ultrasonda zaten görünmedi hicbir şey tekrar kan istedi sonuç bekliyorum 3 gibi çıkacak kese 2000in altında olunca görünmüyor diyorlar ya kendi doktoruma randevu almadım o yüzden daha ama zaman geçmiyor

Doktorum bana verme demese ben sapık gibi vermeye devam ederdim ya bende doktorun bu kadar erken çağıracağını düşünmedim ama şöyle de olabilir 10 günlük kontrol süresinde görünür en azından kesin, belki önden bi muayene etmek istemiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…