4+0. Inşallah sağlıkla gelir, daha önce kaybım var. Kan pıhtılaşması ignesine başladım heyecanla bekliyorum. Burdan takip etmek iyi olacak :)Hadi kızlar bekliyorum belli olan vardır mayıs annelerinden...
4+0. Inşallah sağlıkla gelir, daha önce kaybım var. Kan pıhtılaşması ignesine başladım heyecanla bekliyorum. Burdan takip etmek iyi olacakHadi kızlar bekliyorum belli olan vardır mayıs annelerinden...
Beklenen doğum 10 mayıs2016 da Mart anneleri topiğini açmak nasip olmuştu. Binlerce mesaj yazmak okumak çok heyecanlıydı. Ben Nisan annelerindeyim bu yıl ama Mayıs topiğini açmak geldi içimden. Sanırım mutluluklarınıza şahit olmak istedim :) Hadi ya Allah Bismillah diyelim hanımlar. Ben 1 ay önden gideceğim için sanırım size de tecrübe olmuş olurum. Güzel bir tablo yapmak düşüncesindeyim. Haberleri alan bana yazsın özeldenBol bebişli bir topic olsun
Beni de ekleyin beklenen doğum tarihi 28 nisan 20222016 da Mart anneleri topiğini açmak nasip olmuştu. Binlerce mesaj yazmak okumak çok heyecanlıydı. Ben Nisan annelerindeyim bu yıl ama Mayıs topiğini açmak geldi içimden. Sanırım mutluluklarınıza şahit olmak istedim :) Hadi ya Allah Bismillah diyelim hanımlar. Ben 1 ay önden gideceğim için sanırım size de tecrübe olmuş olurum. Güzel bir tablo yapmak düşüncesindeyim. Haberleri alan bana yazsın özeldenBol bebişli bir topic olsun
Değerlerini yazar mısın kuzu böyle biraz havada kaldı. Ama 2 katına geldiyse sorun yok diye biliyorum benTekrar merhaba herkese benim iki günde bir yaptirdigim HCG sonucumda 2 önceki testim yüzde yetmiş artmıştı,son testim ise yüzde 55 artmış...Doktora cuma gününe ancak randevu bulabildim...Bu şekilde olan var mı acaba
Hayırlı olsun. Benim de 10 mayıs görünüyor:) siz ne aşamadasınızzBunu söyleseydiniz zaten şimdiye herkes yazmıştı. Herkes şuan ilk sevincini paylaşıyor. Neyse yaş 29 ilk bebek tahmini tarih 12 mayıs gözüküyor şimdilik
Tarih ve beta değerlerini yazarsan daha çok yardımcı olunabilirTekrar merhaba herkese benim iki günde bir yaptirdigim HCG sonucumda 2 önceki testim yüzde yetmiş artmıştı,son testim ise yüzde 55 artmış...Doktora cuma gününe ancak randevu bulabildim...Bu şekilde olan var mı acaba
Kızlar tablo başlıkları bunlar. Beni etiketlemeyi unutmayın lütfen yoksa geri sayfalarda kalır yazdıklarınız.
HAMİŞ ADI
KAÇINCI ÇOCUK(Gebelik değil çocuk arkadaşlar)
KESE GÖRME
KALP ATIŞI
Sizin de hayırlı olsuun :) ben en son 2 gün önce kan verdim 244dü değerim doktorum kana gerek yok daha dedi. Bat aslında bugün ama değer kaç oldu bilemiyorumHayırlı olsun. Benim de 10 mayıs görünüyor:) siz ne aşamadasınızz
Benim daha önce kaybım olduğu için sürekli kan veriyorumSizin de hayırlı olsuun :) ben en son 2 gün önce kan verdim 244dü değerim doktorum kana gerek yok daha dedi. Bat aslında bugün ama değer kaç oldu bilemiyorumcuma kontrol için çağırdı, ilk kontrol aşırı bi heyecan var. Sizde durum ne
Ben göremedim başkaaMayıs anneleri niye böyle bölündük 2 3 ayrı topik var
2 3 gündür başka topik takip ediyorum burayı yeni gördüm bende.Ben göremedim başkaa
Doktorum bana verme demese ben sapık gibi vermeye devam ederdimBenim daha önce kaybım olduğu için sürekli kan veriyorumadete 5 gün kala başka bir rahatsızlık için hastaneye gittim 14le öğrendim. 2 gün sonra 40 oldu. Pazartesi tekrar kan verdim 247di. Bugün de iğneme rapor çıkarabilmek için tekrar hastaneye gittim. Ultrasonda zaten görünmedi hicbir şey tekrar kan istedi sonuç bekliyorum 3 gibi çıkacak kese 2000in altında olunca görünmüyor diyorlar ya kendi doktoruma randevu almadım o yüzden daha ama zaman geçmiyor
Ben burayı gördüm kuzu ya diğerleri nasıl aktif miMayıs anneleri niye böyle bölündük 2 3 ayrı topik var