2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Merhaba yeni topiğimiz hayırlı olsun bende yeni öğrendim ilk kan testimde değerim 502 olmuştu dr gittiğimde ertesi gün tekrarladık kandaki değer 1162 ydi. Doktor keseyi göremedi henüz. Kanda diğer tahlilleri istedi..Ne zaman gitmeliyim bilmiyorum . Tahlillerden sonra pazartesi soracağım tekrar

Sağlıcakla bebeğinizi kucaginiza alırsınız inş
Ikinci testten bi hafta sonra kese için cagiriyor doktor
Benimde carsamba kanda 2.test yapıldı bu çarşambada kese için çağırdı dr

Hayırlı olsun bebiş
Bende solgar markalı folik asit kullanıyorum yeterli olurmu bilmiyorum tüp bebek dr tedavi öncesi suda eriyen multivitamin önermişti alip içtim ama çok zorlandım bitti çok şükür

Msj attım baska bi vitamin kullanabilirmiyim içemiyorum dedim oda solgar markalı folik asit kullanabilirsin yazmış aldigimin resminide atmadım başladım kullanmaya

Bi önceki hamileliğimden bu yana çok şey değişmiş sanırım. Ben geçen sefer elevit ve folik asit kullandım diye hamile olduğumu farkeder fark etmez gidip yine onlardan aldım :) bu hafta doktora gidicem bakalım neymiş durumlar.

Coraspirine gebeliğinizi öğrenir öğrenmez mi başladınız. Bende iki genimde pıhtılaşma bir genimde koruyucu çıktı yarın doktora görüneceğim

4+0. Inşallah sağlıkla gelir, daha önce kaybım var. Kan pıhtılaşması ignesine başladım heyecanla bekliyorum. Burdan takip etmek iyi olacak :)

İğneye kaçıncı günde başladınız

4+0. Inşallah sağlıkla gelir, daha önce kaybım var. Kan pıhtılaşması ignesine başladım heyecanla bekliyorum. Burdan takip etmek iyi olacak

Beklenen doğum 10 mayıs
Ilk çocuk. 4+0
Merhaba canım benim de dördüncü gebelik. İlk gebelikten bir oğlum var dört yaşına yaklaştı çok şükür. Diğer ikisi düşükle sonlandı. İki genimde heterozigot çıktı ( pai ve mthfr677) iğne ve coraspin kullanıyorum. Sen test yaptırdın mi hangi genlerinde sıkıntı çıktı acaba?

Merhaba benim de ikinci gebeliğim dokuzuncu haftada Nisan ayında düşük ile sonuçlandı 4 ay bekle demişti doktorum ve şimdi yeniden hamileyim. henüz dr gitmedim.düşük sonrası kontrolde test falan yapmamı önermemişti. Sizden neden test istediler düşük sonrası patoloji sonuçlarına göre mi istediler yoksa farklı bir durum mu vardı

Merhabalar evet test yaptırdım. Mthfr1298A, FXlll genimde heterozigot çıktı ben de de. Öncesinde kendim corasprin başlamıştım. Doktor onu kes dedi iğne kullanıyorum şu an ama.henuz ilk kontrole gitmedim

T Teachr adete 3 gün kala başladık iğneye
Benimde faktör V Leiden heterozigot taşıyıcı çıkt düşüklerim var benimde bu ay tüp bebek yapıldı coraspirin kullanıyorum iğneye başlamadı dr henüz 9. gün beta 58 11. gün 116 çıktı değerlerim de düşük gibi geldi biraz kimyasal olmaz inş

Benimde paı 4g/4g ve MTHFR A1298C homozigot çıktı. Doktor ilaç verecek mi bilmiyorum bugün gideceğim.

Cumadan bu sabaha 148 den 522 olmuş betam halaa içimde bir korku bi olumsuzluk az mı artmış diye tedirgin olmalar.. anın tadını çıkaramıyorum resmen.. ne yapacağım böyle bilmiyorum nasıl atacağım bu korkuyu içimden..

bütün hamilelik böyle geçiyor maalesef sürekli korku, bişi oldu mu? olacak mı? sağlıklı mı? annelik manyaklık zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…