Inşallah canım. Allah sağlıkla nasip etsin hepimize. Kaygımız çok büyük böyle oluncaBenim dört kaybım var ikisi kimyasal öğrenir öğrenmez ikisi kalp atımı olmadı gelişimi durdu yarın tekrar kan vereceğim artışa göre başlatır diye düşünüyorum inş artış düzenli devam ettiyse
çok heyecanlı evet, ilk gebelik mi? :)Ben de çarşamba gidiyorum. Heyecan dorukta :))
Sen bu konuda baya bilginisin sanırım benim hicbir bilgim yok açıkçası. Bu iki gende hetero yazıyor sadece. Doktora sorduğumda da küçük bir pıhtılaşma çok ciddi değil dedi ama. Sence benim genlerime göre ne gerekiyor. Ekstra b12 ya da folik bilgin var mı. Ben şu an enoc 4000 kullanıyorum sadece. Çarşamba da randevu varMthfr genlerinin pıhtılaşma ile ilgisi yok diyorlar zaten. Ama folat formda folik asit ve metilkobalamin formda b12 kullanmam gerektiğini okudum birçok makalede. Faktör13 ve faktör 5 önemli diye biliyorum Rabbim korusun mesleklerimizi. İgnen kaç mg lik? Coraspin de sor canım gidince. İğneler 12 saat etkili oluyor bildiğim kadariyla
3. Gebelik ama ilk i 9. Haftada kaybettim. Ikinci kimyasaldı öğrendikten hemen sonra bitti. Bu olursa tamamlanirsa insallah ilk olacak. O yüzden daha endişeliyimçok heyecanlı evet, ilk gebelik mi? :)
diğer şanssızlıkları unut :) içini ferah tut, benim 4 yaşında bir kızım var, bakalım bu arkadaş kalacak mı bizimle. yeniden bu heyecanlar güzel tabii. :)3. Gebelik ama ilk i 9. Haftada kaybettim. Ikinci kimyasaldı öğrendikten hemen sonra bitti. Bu olursa tamamlanirsa insallah ilk olacak. O yüzden daha endişeliyim
İnşallahDarısı bebişe ve kalbe :)
Allah bağışlasın:) inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza aldık diye paylaşırız burada:)diğer şanssızlıkları unut :) içini ferah tut, benim 4 yaşında bir kızım var, bakalım bu arkadaş kalacak mı bizimle. yeniden bu heyecanlar güzel tabii. :)
Evet öyle gerçektenInşallah canım. Allah sağlıkla nasip etsin hepimize. Kaygımız çok büyük böyle olunca
Ben bat 1-2 gün geçince 14 ile öğrendim. İki gün geçti bugün kan sonucum 36 çıktı.Merhaba arkadaşlar. Hamile olan arkadaşlarım sağlıkla kucaklarına alsın bekleyenlere bir an önce yine sağlıkla nasip etsin . Bende bugün adetime 2-3 gün kala beta 30 ile öğrendim çok tedirginim değerimle ilgili çok mu düşük arkadaşlar sizler nasıl öğrendiniz acaba
Cevap yazdığınız için çok teşekkürler. Umarım sağlıkla ilerler hepimizin.Ben bat 1-2 gün geçince 14 ile öğrendim. İki gün geçti bugün kan sonucum 36 çıktı.
Merhaba, değerler herkeste farklılık gösterebiliyor. Benim bat günü 1180 geldi, bugün bir daha kan verdim sabaha öğreneceğim değeri. Önemli olan 2 günde bir 2 ye katlaması :)Merhaba arkadaşlar. Hamile olan arkadaşlarım sağlıkla kucaklarına alsın bekleyenlere bir an önce yine sağlıkla nasip etsin . Bende bugün adetime 2-3 gün kala beta 30 ile öğrendim çok tedirginim değerimle ilgili çok mu düşük arkadaşlar sizler nasıl öğrendiniz acaba
Maşallah ne güzelMerhaba, değerler herkeste farklılık gösterebiliyor. Benim bat günü 1180 geldi, bugün bir daha kan verdim sabaha öğreneceğim değeri. Önemli olan 2 günde bir 2 ye katlaması :)
Bende enox 4000 kullanıyorum canım ignelerimiz aynı. Folik asit olarak folic1 b12 olarak da osende b12 kullanıyorum canım ama bu ikisini birlikte içeren osede2m diye bir ürün var onu alabilirsin yada daha kapsamlı olan imom veya oceanmummy alabilirsin. Bunlara bak aklına yatanı doktora da danışarak kullanmaya başlarsın. Mthfr genlerinde takviyeler önemli. Mesela normalde ilk üç ay folik asit yeterli ama bizim doğuma kadar kullanmamız daha iyi. Endişe etme inşallah güzel bir hamilelik ve sağlıklı dogumlar nasip etsin RabbimSen bu konuda baya bilginisin sanırım benim hicbir bilgim yok açıkçası. Bu iki gende hetero yazıyor sadece. Doktora sorduğumda da küçük bir pıhtılaşma çok ciddi değil dedi ama. Sence benim genlerime göre ne gerekiyor. Ekstra b12 ya da folik bilgin var mı. Ben şu an enoc 4000 kullanıyorum sadece. Çarşamba da randevu var
Sağlıklı, keyifli, huzurlu hamilelikler ve bebekler olur umarım. Bizimki plansızdı ama öğrendiğim andan itibaren meğer yine hamile kalmayı özlemişim onu farkettim :)Maşallah ne güzelumarım böyle katlana katlana sağlıkla gelir bebişler
Aaa ne güzel 2. Bebiş heyecanı sizinkiSağlıklı, keyifli, huzurlu hamilelikler ve bebekler olur umarım. Bizimki plansızdı ama öğrendiğim andan itibaren meğer yine hamile kalmayı özlemişim onu farkettim :)
Değerin düşük olması önemli değil 2 gün sonra tekrar aynı yerden test yapın 2.kat arttıysa en az sağlıklı demek. Hayırlı olsun :)Merhaba arkadaşlar. Hamile olan arkadaşlarım sağlıkla kucaklarına alsın bekleyenlere bir an önce yine sağlıkla nasip etsin . Bende bugün adetime 2-3 gün kala beta 30 ile öğrendim çok tedirginim değerimle ilgili çok mu düşük arkadaşlar sizler nasıl öğrendiniz acaba
Ayyy sizin için ne çok sevindimAaa ne güzel 2. Bebiş heyecanı sizinkiya ben 40 yaşındayım 15 yıllık evliyim o kadar tedaviler oldum hiç hamile kalamamıştım. Sonra kendiliğimden kalmışım maalesef Mayıs ayında düşük yaşadım. Bu seferki de kendiliğinden oldu o yüzden ayrıca tedirginim ama umarım dediğiniz gb sağlıklı keyifli hamileliklerimiz olur
Çok teşekkür ederim bilgiler için canım. Inşallah sağlıkla gelsinler :)Bende enox 4000 kullanıyorum canım ignelerimiz aynı. Folik asit olarak folic1 b12 olarak da osende b12 kullanıyorum canım ama bu ikisini birlikte içeren osede2m diye bir ürün var onu alabilirsin yada daha kapsamlı olan imom veya oceanmummy alabilirsin. Bunlara bak aklına yatanı doktora da danışarak kullanmaya başlarsın. Mthfr genlerinde takviyeler önemli. Mesela normalde ilk üç ay folik asit yeterli ama bizim doğuma kadar kullanmamız daha iyi. Endişe etme inşallah güzel bir hamilelik ve sağlıklı dogumlar nasip etsin Rabbim