- 20 Ağustos 2021
- 642
- 708
Teşekkür ederim. Emin olamadım her yerde sorun yok falan yazmışlar ama öğrendiğimden beri doktoru bekliyoruz nolur nolmaz diye. İyi yapmışız demek ki...Benim 2 sağlıklı doğumum var 3.kürtaj ve bu 4.de kalp atışını duyduk hiçbir sorun yok ama 1 ay ilişki yasağı verdi. Doktorunuza danışabilirsiniz.
Belki 2. Yumurtlama olmuştur o tutmuşturr önemli olan 2 kat artması, yarın bi daha ver bakalım ne olucak durumMerhaba kızlar herkese hayırlı olsun umarım hepimiz sağlıklı olarak kucağımıza alırız. Ben ovulasyon testinde 18-19 pik gördüm. 31 lekelenmem oldu. 4 eylülde bhcg 14 çıktı sizce değer düşük mü ?
4+3 üm şuan sata göre düşük geldi. Umarım gebelik vardır. yarın kan verip doktora görüneceğim inş olumlu çıkarBelki 2. Yumurtlama olmuştur o tutmuşturr önemli olan 2 kat artması, yarın bi daha ver bakalım ne olucak durum
Canım listeye benide ekler misin lütfen. Yaş 272016 da Mart anneleri topiğini açmak nasip olmuştu. Binlerce mesaj yazmak okumak çok heyecanlıydı. Ben Nisan annelerindeyim bu yıl ama Mayıs topiğini açmak geldi içimden. Sanırım mutluluklarınıza şahit olmak istedim :) Hadi ya Allah Bismillah diyelim hanımlar. Ben 1 ay önden gideceğim için sanırım size de tecrübe olmuş olurum. Güzel bir tablo yapmak düşüncesindeyim. Haberleri alan bana yazsın özeldenBol bebişli bir topic olsun
HAMİŞ YAŞ BEKLENEN DOĞUM KAÇINCI ÇOCUK KESE GÖRME KALP ATIŞI CİNSİYET Fatos3458 37 26.04.2022 3. 4+3 6+6 @shtc 29 01.05.2022 1. 5+1 @LARİSSA123 29 12.05.2022 1. 4+2 @Dh120910 29 10.05.2022 1. @Pinky93 28 08.05.2022 1. psikolojikdelipdr 25 13.05.2022 1. @Portakalimsi 25 02.05.2022 1. 5+1 @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @ @
Bence değil ama iki günde bir değerleri tekrar baktır canım düzenli artış olacaktır muhtemel geç döllenmeMerhaba kızlar herkese hayırlı olsun umarım hepimiz sağlıklı olarak kucağımıza alırız. Ben ovulasyon testinde 18-19 pik gördüm. 31 lekelenmem oldu. 4 eylülde bhcg 14 çıktı sizce değer düşük mü ?
Bence artış gayet sağlıklı hergün iki katı artış olmalı diyor drlarMerhaba kızlar
Mayis anneleri topigini görememiştim burda nisan anneleri topigine yazdım bi kaç defa
21 ağustosta 5.gun 2tane a kalite embriyo transferim oldu
30 ağustos testim 248
1eylul ıkinci testim 559 cıktı
Doktorum 8eylul çarşamba günü kese için cagirdi
Hayır erken değil canım ilk bulantı belirtisi ile öğrenenler de var gebeliğini.Kızlar bulantılar için erken mi 4+4 üm ama geceden beri midem bi tuhaf. Üşüttüm belki de bilemiyorum
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de bir sağlıklı doğum sonrası bir kimyasal gebelik ve bir de sekiz haftalikken gelişimin durması nedeniyle kürtaj oldum. Şimdi tekrar hamileyim beş hafta bitti. Nasıl bir tedavi uyguluyorsun? Ben kan sulandırıcı iğne coraspin folik asit ve progestan kullanıyorum. 2 genimde heterozigot mutasyon saptandı. İnşallah bu sefer sağlıkla doğum yaparızBenim 2 sağlıklı doğumum var 3.kürtaj ve bu 4.de kalp atışını duyduk hiçbir sorun yok ama 1 ay ilişki yasağı verdi. Doktorunuza danışabilirsiniz.
Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun. Bende sabah coraspirinle kahvaltıya başlıyorum magnezyum ile bitiriyorum :) sabah akşam vajinadan progestan alıyorum. Gece yatmadan öncede ocean mumy adında bir Folikasit alıyorum içerisinde omega vs de var.Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de bir sağlıklı doğum sonrası bir kimyasal gebelik ve bir de sekiz haftalikken gelişimin durması nedeniyle kürtaj oldum. Şimdi tekrar hamileyim beş hafta bitti. Nasıl bir tedavi uyguluyorsun? Ben kan sulandırıcı iğne coraspin folik asit ve progestan kullanıyorum. 2 genimde heterozigot mutasyon saptandı. İnşallah bu sefer sağlıkla doğum yaparız
Bende bu tarz takviyelerden almayı düşünüyorum. Çünkü ayrı ayrı OMEGA b12 folik asit zor oluyor:) Siz pıhtılaşma testi yaptırdınız mi? Aslında bana da coraspin yeterli gelebilir çünkü heterozigot sadece eğilim anlamına geliyor ama doktor önlem amaçlı iğne de kullanalım dedi. İnşallah zararı yoktur çok korkuyorum. Siz kalp atışını duydunuz mu ben daha duymadım geçen perşembe 4+6 da keseyi gördük inşallah bu cuma kalp atışını duyarızTeşekkür ederim sizinde hayırlı olsun. Bende sabah coraspirinle kahvaltıya başlıyorum magnezyum ile bitiriyorum :) sabah akşam vajinadan progestan alıyorum. Gece yatmadan öncede ocean mumy adında bir Folikasit alıyorum içerisinde omega vs de var.
Benim yaşım 37 sanırım yaşımda etken bu kadar takviye almam için :) kalp atışını duyduk şükür 6+6da. Darısı size inşallah.Bende bu tarz takviyelerden almayı düşünüyorum. Çünkü ayrı ayrı OMEGA b12 folik asit zor oluyor:) Siz pıhtılaşma testi yaptırdınız mi? Aslında bana da coraspin yeterli gelebilir çünkü heterozigot sadece eğilim anlamına geliyor ama doktor önlem amaçlı iğne de kullanalım dedi. İnşallah zararı yoktur çok korkuyorum. Siz kalp atışını duydunuz mu ben daha duymadım geçen perşembe 4+6 da keseyi gördük inşallah bu cuma kalp atışını duyarız
Maşallah canım amin inşallah sağol. Peki düşükler için ne dediler sebep belli miBenim yaşım 37 sanırım yaşımda etken bu kadar takviye almam için :) kalp atışını duyduk şükür 6+6da. Darısı size inşallah.
Pardon canım tek düşük varmis zaten senin kusura bakmaBenim yaşım 37 sanırım yaşımda etken bu kadar takviye almam için :) kalp atışını duyduk şükür 6+6da. Darısı size inşallah.
Sağlıksız embriyo muhtemelen dediler.Maşallah canım amin inşallah sağol. Peki düşükler için ne dediler sebep belli mi