2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim 2 sağlıklı doğumum var 3.kürtaj ve bu 4.de kalp atışını duyduk hiçbir sorun yok ama 1 ay ilişki yasağı verdi. Doktorunuza danışabilirsiniz.
Teşekkür ederim. Emin olamadım her yerde sorun yok falan yazmışlar ama öğrendiğimden beri doktoru bekliyoruz nolur nolmaz diye. İyi yapmışız demek ki...

Merhaba kızlar herkese hayırlı olsun umarım hepimiz sağlıklı olarak kucağımıza alırız. Ben ovulasyon testinde 18-19 pik gördüm. 31 lekelenmem oldu. 4 eylülde bhcg 14 çıktı sizce değer düşük mü ?

Kızlar bulantılar için erken mi 4+4 üm ama geceden beri midem bi tuhaf. Üşüttüm belki de bilemiyorum 🤔

Merhaba kızlar herkese hayırlı olsun umarım hepimiz sağlıklı olarak kucağımıza alırız. Ben ovulasyon testinde 18-19 pik gördüm. 31 lekelenmem oldu. 4 eylülde bhcg 14 çıktı sizce değer düşük mü ?
Belki 2. Yumurtlama olmuştur o tutmuşturr önemli olan 2 kat artması, yarın bi daha ver bakalım ne olucak durum 😊

Belki 2. Yumurtlama olmuştur o tutmuşturr önemli olan 2 kat artması, yarın bi daha ver bakalım ne olucak durum 😊
4+3 üm şuan sata göre düşük geldi. Umarım gebelik vardır. yarın kan verip doktora görüneceğim inş olumlu çıkar

Merhaba kızlar
Mayis anneleri topigini görememiştim burda nisan anneleri topigine yazdım bi kaç defa
21 ağustosta 5.gun 2tane a kalite embriyo transferim oldu
30 ağustos testim 248
1eylul ıkinci testim 559 cıktı
Doktorum 8eylul çarşamba günü kese için cagirdi

merhaba SAT 4 Ağustos idi, bikaç gün önce hamle olduğumu öğrendim. bir aksilik yaşanmazsa, mayıs başında 2. kez anne olacağım. BAT günü HCG 1180 geldi. beni de ekleyin listeye lütfen :)

2016 da Mart anneleri topiğini açmak nasip olmuştu. Binlerce mesaj yazmak okumak çok heyecanlıydı. Ben Nisan annelerindeyim bu yıl ama Mayıs topiğini açmak geldi içimden. Sanırım mutluluklarınıza şahit olmak istedim :) Hadi ya Allah Bismillah diyelim hanımlar. Ben 1 ay önden gideceğim için sanırım size de tecrübe olmuş olurum. Güzel bir tablo yapmak düşüncesindeyim. Haberleri alan bana yazsın özelden 👍Bol bebişli bir topic olsun 🤗

HAMİŞYAŞBEKLENEN DOĞUMKAÇINCI ÇOCUKKESE GÖRMEKALP ATIŞICİNSİYET
Fatos3458 Fatos3458 3726.04.20223.4+36+6
@shtc2901.05.20221.5+1
@LARİSSA1232912.05.20221.4+2
@Dh1209102910.05.20221.
@Pinky932808.05.20221.
psikolojikdelipdr psikolojikdelipdr 2513.05.20221.
@Portakalimsi2502.05.20221.5+1
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
@
Canım listeye benide ekler misin lütfen. Yaş 27
Beklenen doğum 01.05.22
İlk çocuğum olacak Rabbim nasip ederse
Keseyi 4+0 da gördüm
10 Eylül'de kalp atışı için randevum var

Teşekkürler

Bence değil ama iki günde bir değerleri tekrar baktır canım düzenli artış olacaktır muhtemel geç döllenme

Merhaba kızlar
Mayis anneleri topigini görememiştim burda nisan anneleri topigine yazdım bi kaç defa
21 ağustosta 5.gun 2tane a kalite embriyo transferim oldu
30 ağustos testim 248
1eylul ıkinci testim 559 cıktı
Doktorum 8eylul çarşamba günü kese için cagirdi
Bence artış gayet sağlıklı hergün iki katı artış olmalı diyor drlar

Benim 2 sağlıklı doğumum var 3.kürtaj ve bu 4.de kalp atışını duyduk hiçbir sorun yok ama 1 ay ilişki yasağı verdi. Doktorunuza danışabilirsiniz.
Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de bir sağlıklı doğum sonrası bir kimyasal gebelik ve bir de sekiz haftalikken gelişimin durması nedeniyle kürtaj oldum. Şimdi tekrar hamileyim beş hafta bitti. Nasıl bir tedavi uyguluyorsun? Ben kan sulandırıcı iğne coraspin folik asit ve progestan kullanıyorum. 2 genimde heterozigot mutasyon saptandı. İnşallah bu sefer sağlıkla doğum yaparız

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de bir sağlıklı doğum sonrası bir kimyasal gebelik ve bir de sekiz haftalikken gelişimin durması nedeniyle kürtaj oldum. Şimdi tekrar hamileyim beş hafta bitti. Nasıl bir tedavi uyguluyorsun? Ben kan sulandırıcı iğne coraspin folik asit ve progestan kullanıyorum. 2 genimde heterozigot mutasyon saptandı. İnşallah bu sefer sağlıkla doğum yaparız
Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun. Bende sabah coraspirinle kahvaltıya başlıyorum magnezyum ile bitiriyorum :) sabah akşam vajinadan progestan alıyorum. Gece yatmadan öncede ocean mumy adında bir Folikasit alıyorum içerisinde omega vs de var.

Teşekkür ederim sizinde hayırlı olsun. Bende sabah coraspirinle kahvaltıya başlıyorum magnezyum ile bitiriyorum :) sabah akşam vajinadan progestan alıyorum. Gece yatmadan öncede ocean mumy adında bir Folikasit alıyorum içerisinde omega vs de var.
Bende bu tarz takviyelerden almayı düşünüyorum. Çünkü ayrı ayrı OMEGA b12 folik asit zor oluyor:) Siz pıhtılaşma testi yaptırdınız mi? Aslında bana da coraspin yeterli gelebilir çünkü heterozigot sadece eğilim anlamına geliyor ama doktor önlem amaçlı iğne de kullanalım dedi. İnşallah zararı yoktur çok korkuyorum. Siz kalp atışını duydunuz mu ben daha duymadım geçen perşembe 4+6 da keseyi gördük inşallah bu cuma kalp atışını duyarız

Bende bu tarz takviyelerden almayı düşünüyorum. Çünkü ayrı ayrı OMEGA b12 folik asit zor oluyor:) Siz pıhtılaşma testi yaptırdınız mi? Aslında bana da coraspin yeterli gelebilir çünkü heterozigot sadece eğilim anlamına geliyor ama doktor önlem amaçlı iğne de kullanalım dedi. İnşallah zararı yoktur çok korkuyorum. Siz kalp atışını duydunuz mu ben daha duymadım geçen perşembe 4+6 da keseyi gördük inşallah bu cuma kalp atışını duyarız
Benim yaşım 37 sanırım yaşımda etken bu kadar takviye almam için :) kalp atışını duyduk şükür 6+6da. Darısı size inşallah.

X