- 30 Mayıs 2021
- 680
- 573
- 29
Hiçte sevmem sürekli diken üstünde gibi yaşamayı Acilen toparlanmam lazımbütün hamilelik böyle geçiyor maalesef sürekli korku, bişi oldu mu? olacak mı? sağlıklı mı? annelik manyaklık zaten.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiçte sevmem sürekli diken üstünde gibi yaşamayı Acilen toparlanmam lazımbütün hamilelik böyle geçiyor maalesef sürekli korku, bişi oldu mu? olacak mı? sağlıklı mı? annelik manyaklık zaten.
Merhabalar daha gebe olduğunuzu öğrenmediğiz için 2021 Ağustos hamilelik planlayanlar ya da 2021 Eylül hamilelik planlar topiğine yazmanız sizin için daha iyi olur. Daha gebeliği planlıyorsunuz çünkü, orda sizin gibi planlayanlardan destek almış olursunuz , sevgilermerhabalar bayanlar 2016 mayıs annesiyken 2022 mayıs annesi olmaya hazırlanıyorum. bat 14 eylül hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Yo iki kat çıkmış değerlerin iyi bence boşuna endişelenme. Ama iğneye ne zaman başlamayı planlıyorBenimde faktör V Leiden heterozigot taşıyıcı çıkt düşüklerim var benimde bu ay tüp bebek yapıldı coraspirin kullanıyorum iğneye başlamadı dr henüz 9. gün beta 58 11. gün 116 çıktı değerlerim de düşük gibi geldi biraz kimyasal olmaz inş
Bilmiyorum keseyi görünce galiba dış gebelik falan olursa zararlı oluyormuş iğne ama bu şekilde de düşük falan olursa diye evhamlanıyor insanYo iki kat çıkmış değerlerin iyi bence boşuna endişelenme. Ama iğneye ne zaman başlamayı planlıyor
Gayet iyi artmış canımKızlar selam Doktorum beta değerini takip etmem için kan vermemi söyledi bugün değerim 918 çıktı geçen perşembe en son baktırmıştım 157 çıkmıştı sizce artış nasıl?
Benim doktor 2 kat artıyor mu kontrol edelim dedi 2 gün sonra iğneye başladık hemen artış olunca ben üstüne 2 kez daha tahlil verdim düzenli artıyordu ama inşallah öyle bir sorun olmaz. B4nim bi kaybım öğrenir öğrenmez oldu çünkü o yüzden riske atmak istemedimBilmiyorum keseyi görünce galiba dış gebelik falan olursa zararlı oluyormuş iğne ama bu şekilde de düşük falan olursa diye evhamlanıyor insan
Benimde beta 14 ve 36 çıktı. Oksapar ve ecopirin verdi bugün. 1 hafta sonra kan verip değerine bakalım dediBenim doktor 2 kat artıyor mu kontrol edelim dedi 2 gün sonra iğneye başladık hemen artış olunca ben üstüne 2 kez daha tahlil verdim düzenli artıyordu ama inşallah öyle bir sorun olmaz. B4nim bi kaybım öğrenir öğrenmez oldu çünkü o yüzden riske atmak istemedim
Gözün aydın canım darısı bizlere:) kaçıncı haftaydı beta durumun neydiiKızlar bugün kontrole gittim karından ultrasonla kese göründü 6 mm dedi boyutuna inşallah böyle devam eder bir sıkıntı olmadan
Beta en son 31inde 376ydı doktor tekrar baktırmana gerek yok dedi üstünden 6 gün geçti işte ultrasonla gördü direkt 4.5, 5 hafta arası gibi duruyor dediGözün aydın canım darısı bizlere:) kaçıncı haftaydı beta durumun neydii
Benden de test istemediler canım bir kimyasal bir de gelişme durması nedeniyle kurtaj olunca testleri özel hastanede kendim yaptırdım. Ama özel sağlık sigortam olduğu için ücret ödemeden rahatlıkla yaptırdım. Doktorum testte sıkıntı olmasa bile önlem amaçlı iğne kullanacakti zaten ama ben bedava olunca yaptırdım ve 4 gende heterozigot çıktı. Doktor kimyasal ve kürtaj sebebinin bu genler olabileceğini söyledi. İnşallah bu sefer sağlıklı doğum olur.Merhaba benim de ikinci gebeliğim dokuzuncu haftada Nisan ayında düşük ile sonuçlandı 4 ay bekle demişti doktorum ve şimdi yeniden hamileyim. henüz dr gitmedim.düşük sonrası kontrolde test falan yapmamı önermemişti. Sizden neden test istediler düşük sonrası patoloji sonuçlarına göre mi istediler yoksa farklı bir durum mu vardı
Mthfr genlerinin pıhtılaşma ile ilgisi yok diyorlar zaten. Ama folat formda folik asit ve metilkobalamin formda b12 kullanmam gerektiğini okudum birçok makalede. Faktör13 ve faktör 5 önemli diye biliyorum Rabbim korusun mesleklerimizi. İgnen kaç mg lik? Coraspin de sor canım gidince. İğneler 12 saat etkili oluyor bildiğim kadariylaMerhabalar evet test yaptırdım. Mthfr1298A, FXlll genimde heterozigot çıktı ben de de. Öncesinde kendim corasprin başlamıştım. Doktor onu kes dedi iğne kullanıyorum şu an ama.henuz ilk kontrole gitmedim
Benim dört kaybım var ikisi kimyasal öğrenir öğrenmez ikisi kalp atımı olmadı gelişimi durdu yarın tekrar kan vereceğim artışa göre başlatır diye düşünüyorum inş artış düzenli devam ettiyseBenim doktor 2 kat artıyor mu kontrol edelim dedi 2 gün sonra iğneye başladık hemen artış olunca ben üstüne 2 kez daha tahlil verdim düzenli artıyordu ama inşallah öyle bir sorun olmaz. B4nim bi kaybım öğrenir öğrenmez oldu çünkü o yüzden riske atmak istemedim
Ben geçen çarşamba hcg baktırdım, bir de bugün verdim kan bakalım Çarşamba gibi de doktora gidicem :)Yok mu bugün kontrole gidenn
Darısı bebişe ve kalbe :)Beta en son 31inde 376ydı doktor tekrar baktırmana gerek yok dedi üstünden 6 gün geçti işte ultrasonla gördü direkt 4.5, 5 hafta arası gibi duruyor dedi
Ben de çarşamba gidiyorum. Heyecan dorukta :))Ben geçen çarşamba hcg baktırdım, bir de bugün verdim kan bakalım Çarşamba gibi de doktora gidicem :)