2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
merhabalar bayanlar 2016 mayıs annesiyken 2022 mayıs annesi olmaya hazırlanıyorum. bat 14 eylül hayırlısı olsun hepimizin hakkında
Merhabalar daha gebe olduğunuzu öğrenmediğiz için 2021 Ağustos hamilelik planlayanlar ya da 2021 Eylül hamilelik planlar topiğine yazmanız sizin için daha iyi olur. Daha gebeliği planlıyorsunuz çünkü, orda sizin gibi planlayanlardan destek almış olursunuz , sevgiler

Yo iki kat çıkmış değerlerin iyi bence boşuna endişelenme. Ama iğneye ne zaman başlamayı planlıyor

Benimde 04.09 da 14 tü . Bugün 06.09 iki gün geçti 36 ya çıkmış betam :) kese görmeye de çok var insan hep heyecanlı oluyor

Kızlar selam Doktorum beta değerini takip etmem için kan vermemi söyledi bugün değerim 918 çıktı geçen perşembe en son baktırmıştım 157 çıkmıştı sizce artış nasıl?

Yo iki kat çıkmış değerlerin iyi bence boşuna endişelenme. Ama iğneye ne zaman başlamayı planlıyor
Bilmiyorum keseyi görünce galiba dış gebelik falan olursa zararlı oluyormuş iğne ama bu şekilde de düşük falan olursa diye evhamlanıyor insan

Bilmiyorum keseyi görünce galiba dış gebelik falan olursa zararlı oluyormuş iğne ama bu şekilde de düşük falan olursa diye evhamlanıyor insan
Benim doktor 2 kat artıyor mu kontrol edelim dedi 2 gün sonra iğneye başladık hemen artış olunca ben üstüne 2 kez daha tahlil verdim düzenli artıyordu ama inşallah öyle bir sorun olmaz. B4nim bi kaybım öğrenir öğrenmez oldu çünkü o yüzden riske atmak istemedim

Kızlar bugün kontrole gittim karından ultrasonla kese göründü 6 mm dedi boyutuna inşallah böyle devam eder bir sıkıntı olmadan

Benimde beta 14 ve 36 çıktı. Oksapar ve ecopirin verdi bugün. 1 hafta sonra kan verip değerine bakalım dedi

Benden de test istemediler canım bir kimyasal bir de gelişme durması nedeniyle kurtaj olunca testleri özel hastanede kendim yaptırdım. Ama özel sağlık sigortam olduğu için ücret ödemeden rahatlıkla yaptırdım. Doktorum testte sıkıntı olmasa bile önlem amaçlı iğne kullanacakti zaten ama ben bedava olunca yaptırdım ve 4 gende heterozigot çıktı. Doktor kimyasal ve kürtaj sebebinin bu genler olabileceğini söyledi. İnşallah bu sefer sağlıklı doğum olur.

Merhabalar evet test yaptırdım. Mthfr1298A, FXlll genimde heterozigot çıktı ben de de. Öncesinde kendim corasprin başlamıştım. Doktor onu kes dedi iğne kullanıyorum şu an ama.henuz ilk kontrole gitmedim
Mthfr genlerinin pıhtılaşma ile ilgisi yok diyorlar zaten. Ama folat formda folik asit ve metilkobalamin formda b12 kullanmam gerektiğini okudum birçok makalede. Faktör13 ve faktör 5 önemli diye biliyorum Rabbim korusun mesleklerimizi. İgnen kaç mg lik? Coraspin de sor canım gidince. İğneler 12 saat etkili oluyor bildiğim kadariyla

Benim dört kaybım var ikisi kimyasal öğrenir öğrenmez ikisi kalp atımı olmadı gelişimi durdu yarın tekrar kan vereceğim artışa göre başlatır diye düşünüyorum inş artış düzenli devam ettiyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…