2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Öncekini sabah 8de vermiştim bunu öğlen 2 de verdim sanırım ondan. Ayy insan her şeyde telaş yapıyor 🙈
Yapma yapma 😁 benimde bugun cok agrim var agriniz oluyor mu kizlar sizinde. Boyle adet olacak misim gibi . Gerci ara ara oluyodu zaten de. Bugun boyle siskinlikle beraber agrimda var. usuttum mu acaba:KK43:

Beta sonucum geldi 148 olmuş sizce normal mi 😕 2 gün önce sabah baktırdım 36 idi 😕
Bence gayet güzell
Ne güzel bir heyecan🧿 Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin...Darısı isteyen herkesin başına 🙏
çok teşekkür ederim hepimiz inşallahh güzel haberlerini bekliyorum benim de ptesi betam 244 tü çok yakınız :) eğer başkasıyla karıştırmadıysam
Kiz bu + lar ne yaa ben hic anlamiyorum🤦🏼‍♀️ 4 hafta + 2 gun mu demek😀
ay ben de anlamıyorum inanki uygulama indirdim öyle yazıyo +7 ye tamamlamadan bi sonraki haftaya yuvarlıyoruz 😂 aynen hafta + gün demek

Merhabalar herkese, henüz doktora gitmedim ama 5+2 olmasi lazim sat a göre, kan vermedim henüz , direkt doktora giderim diye düşündüm.

Yapma yapma 😁 benimde bugun cok agrim var agriniz oluyor mu kizlar sizinde. Boyle adet olacak misim gibi . Gerci ara ara oluyodu zaten de. Bugun boyle siskinlikle beraber agrimda var. usuttum mu acaba:KK43:
Dün ve ondan önce ki akşam felaketti hem kasık ağrısı hemde kasıktan bele vuran bir ağrı lekelenme falan da olunca korktum tabi dedim herhalde erken adet olacağım. gazımda çok oluyor. Bugün göbek bağımda eğilip kalkarken ağrı oluyor

Bekleyen arkadaşlar var ama ben 5. Haftada gidilmesi taraftariyim fis gebelik vs bir çok neden oluyor sonuçta
Evet haklisiniz bu konuda şuanda doktor bulamadım, dün test yaptim. Hafta başında gideceğim. Ağrısı olanlar normal , benim ilk hamileliğimde de böyle olmuştu kasıklarda batma,çekme gibi şuanda da var. Artı akşamları uykudan gözümü açamıyorum

Dün ve ondan önce ki akşam felaketti hem kasık ağrısı hemde kasıktan bele vuran bir ağrı lekelenme falan da olunca korktum tabi dedim herhalde erken adet olacağım. gazımda çok oluyor. Bugün göbek bağımda eğilip kalkarken ağrı oluyor
Suan kasiklarim patlicak gibi sorma 😒 kan falan yok ama korkuyor insan. Gerci okudum ilk haftalar cok normalmis boyle agrilar.

Evet haklisiniz bu konuda şuanda doktor bulamadım, dün test yaptim. Hafta başında gideceğim. Ağrısı olanlar normal , benim ilk hamileliğimde de böyle olmuştu kasıklarda batma,çekme gibi şuanda da var. Artı akşamları uykudan gözümü açamıyorum
Ayyy bende cat diye uykum geliyo esim cok guluyo bana. Savas veriyorum uyumamak icin ama yok elimde degil😁

Ben de kaşık değilde bel ağrısı var sürekli çok.uogun değil ama sızı şeklinde. Normal mi bilmem

Kızlar betam 2417 çıktı. Yani bu değerle 4+2 de vajinal göründü kese. Merak edenler vardı. En son pazartesi baktırmıştım 244 dü. 4 günde böyle artış olmuş 😊

Ayyy bende cat diye uykum geliyo esim cok guluyo bana. Savas veriyorum uyumamak icin ama yok elimde degil😁
Bende de acayip uyku var ya. Eşim geçen akşam dışarı çıkardı beni, oturduğumuz yerde diyoki uykudan kalkıp gelmiş gibisin 😂😂 uyku gözlerimden akıyo resmenn. Ama şöyle öğlen akşam uykum geliyo ama sabah çok erken uyanıyorum kahvaltı yaptıktan sonra geri uykum geliyo hemen :KK70:

Kizlar moralim cok bozuk 379 cikti kan testim , doktora yazdim simdi belki acile falan gidicem . Ama cok uzgunum neden boyle oldu acaba:KK43:

X