Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bugün 4 gün oldu şişi indi artık gün geçtikçe iyileşiyor Bi kaç gün geçsin başlayalım o zaman masajaBizimde fucidin vermişti muhtemelen aynı iceriktir onu sünnet olduğu bölgeye oval şekilde sürüyordum alt kısmına da mutlaka sürün korkma arkadaşım çabuk iyileşecek zor günleri atlatmissiniz Allah'a şükür
Ben yarın havuçla başlaycağım. Havucu pişirip blenderdan geçirip zyağı mı koyuyorsunuz. İlk tadımlar için soruyorum.Merhabalar hanımlar ek gıda nasıl gidiyor sizlerin? Biz tadımlara başladık patates, havuç, yoğurt, pirinç unu muhallebi falan yiyor gece tok tutsun diye. Kaynanam bu bebek şimdi kahvaltıya bile geçmeliydi diyor deli ediyor beni. Kahvaltıda ne verecektik diyorum yumurta diyor ee yumurta alerjik bir besin her şeyi yesin istiyor başa çıkamıyorum bu kadınla
Blenderdan geçirmene gerek yok bence canım çatalla ezsen de olur annemlerde kalıyorum zorla ek gıdaya başlattılar 3 gün elma verdim kaşıkla kazıyarak verdim herkes cam rende kullanıyor bende e bebekten aldım da evde kaldı mecbur devam ederim artıkBen yarın havuçla başlaycağım. Havucu pişirip blenderdan geçirip zyağı mı koyuyorsunuz. İlk tadımlar için soruyorum.
Oy daha ne istiyorsun bzmki 6-7 arası kalkmaya başladı önceden 7-8 arası kalkardı. ezandan sonra ayaktyız.Kızlar bebekleriniz kaçta kalkıyo ? İlla 7-7.30 da kalkmak zorunda mı ya kafam çok karışıyor uyku eğitimcileri bu konunun onemli oldugunu söylüyor ama ben kendim uyanamıyorum bebeğimle bıraksak 9.930 kadar uyuyoruz en fazla alarm kurup 8 -8.30 kalkabiliyorum.
7-7.30 da kalkamıyorum siz nasıl yapıyorsunuz ?
Bu arada akşamlarıda 8.40 9 da uyuyor
Merhabalar hanımlar ek gıda nasıl gidiyor sizlerin? Biz tadımlara başladık patates, havuç, yoğurt, pirinç unu muhallebi falan yiyor gece tok tutsun diye. Kaynanam bu bebek şimdi kahvaltıya bile geçmeliydi diyor deli ediyor beni. Kahvaltıda ne verecektik diyorum yumurta diyor ee yumurta alerjik bir besin her şeyi yesin istiyor başa çıkamıyorum bu kadınla
Bizim ay grubu icin gece uykusu 10-12 saat araliginda olmalı diye biliyorum. Sizinki ort. 12 saat gibi . Bizim gibi uyuyamayanların hatrina da uyuyun gitsin vallahi uyuyan bir bebegim olsa hayatta dokunmam , 6 aydır resmen uyku haram. Esim nasıl ayakta durabiliyorsun sasiriyorum diyor ilk bebegim olsa sanırım dagılmıstım. Ikinci bebegim oldugu icin bu gunlerin gecici oldugunu ve cook hizli buyuduklerini cok iyi biliyorum. Sadece o buyurken keyif almaya calisiyorum. Ama umudumu da hic yitirmiyorum bir gun benim bebem de uyuyacak valla bir sordun hemen kendi derdimi de araya sıkıstırmıs gibi oldum ama Bu uyku isine cozum bulan arkadaslar yada onerisi olan paylasabilirse sevinirim.Kızlar bebekleriniz kaçta kalkıyo ? İlla 7-7.30 da kalkmak zorunda mı ya kafam çok karışıyor uyku eğitimcileri bu konunun onemli oldugunu söylüyor ama ben kendim uyanamıyorum bebeğimle bıraksak 9.930 kadar uyuyoruz en fazla alarm kurup 8 -8.30 kalkabiliyorum.
Öyle mi diyorsunuz ya aslımda ben çok memnunum ama desteksiz uyku için uyku eğitmenindrn yardım aldım ağlatmadan eğitim 10 saniye bile ağlamadı kızım bu sureçte ama tabi desteksiz uykuda öğrenmedi eğitimcinin söylediği şey sabah uyanma saatinin çok yanlış olduğu bende kalkamıyorum kalkınca da uyuyan çocuğu resmen zorla uyandırıyorum hangisi doğru bir türlü karar veremedimOy daha ne istiyorsun bzmki 6-7 arası kalkmaya başladı önceden 7-8 arası kalkardı. ezandan sonra ayaktyız.
Canım aynen uyuduktan sonra gece 11 e kadar 2-3 kez uyanıyor gidiyorum yatarak emziriyorum uykuya devam ediyo 12 den sonra bende yanına yatınca uzun uyuyo uyandığı an göğsümü veriyorum o geri bırakıyo 5 dk sonra falan yani beşiğindr kendi yatsa asla uyumazdı böyle yanyana yattığımız için böyle oluyo sanırım. Erken kalkması ve kucakta işi gerçekten çok zormuş ya Allahım güç kuvvet versin canım az kaldı geçicek bu günler inşallahBizim ay grubu icin gece uykusu 10-12 saat araliginda olmalı diye biliyorum. Sizinki ort. 12 saat gibi . Bizim gibi uyuyamayanların hatrina da uyuyun gitsin vallahi uyuyan bir bebegim olsa hayatta dokunmam , 6 aydır resmen uyku haram. Esim nasıl ayakta durabiliyorsun sasiriyorum diyor ilk bebegim olsa sanırım dagılmıstım. Ikinci bebegim oldugu icin bu gunlerin gecici oldugunu ve cook hizli buyuduklerini cok iyi biliyorum. Sadece o buyurken keyif almaya calisiyorum. Ama umudumu da hic yitirmiyorum bir gun benim bebem de uyuyacak valla bir sordun hemen kendi derdimi de araya sıkıstırmıs gibi oldum ama Bu uyku isine cozum bulan arkadaslar yada onerisi olan paylasabilirse sevinirim.
Benim bebegim ort. aksam saat 8-8 bucuk gibi uykuya dalmis oluyor, bazen 1 saat sonra uyanmaya basliyor ve devaminda her saat basi uyaniyor ve sabaha karsi 4 ten sonra artik sadece kucagimda uyuyor. Tabi 6 bucukta komple uyaniyoruz. Bazen sansim yaver giderse ilk uyku 3 saat oluyor. Ve devaminda yine saat bası
Çiğden verdin demi. Biz ilk kez deniycez. Bakalım. Pişirip çatalla ezicem. Azda zyağı ve sütümden koyup vericem. Geçen kp kızıma turp vermiş elinde oynasın diye. Değdiği yerler kırmızı kızarık kızarık sivilce çıkmış. 2 gündür de geçmiyor. Allah'tan hemen gördüm.Blenderdan geçirmene gerek yok bence canım çatalla ezsen de olur annemlerde kalıyorum zorla ek gıdaya başlattılar 3 gün elma verdim kaşıkla kazıyarak verdim herkes cam rende kullanıyor bende e bebekten aldım da evde kaldı mecbur devam ederim artık
Aynen canım çiğden verdim kaşıkla kazıdım zaten ezildi direkt kepek elma olduğu için benim babamda limon vermiş eline yalamış bugün de mandalina vermiş deneme tahtası ettiler çocuğu her ağlamasında bu aç yemek ver diyorlar şimdi de zaten burda uykusunu da şaştı sabaha kadar uyu uyan yapıyoruzÇiğden verdin demi. Biz ilk kez deniycez. Bakalım. Pişirip çatalla ezicem. Azda zyağı ve sütümden koyup vericem. Geçen kp kızıma turp vermiş elinde oynasın diye. Değdiği yerler kırmızı kızarık kızarık sivilce çıkmış. 2 gündür de geçmiyor. Allah'tan hemen gördüm.
Et için çok erken 8. Ayda öneriyorlar diye biliyorm etten önce et suyu çorbayla fln başlanabilir die düşünüyorm yedinci ayda. Sekizdede et verilir.Kızlar bu ayki kontröl de doktorumuz ek gıda ya sebzenin içine balık tavuk vs kat dedi..
Et yediren var mı bebislere?
Bugün deneyeceğim somon balık katacağım patates püresine bakalım sevecek mi?
Et için çok erken 8. Ayda öneriyorlar diye biliyorm etten önce et suyu çorbayla fln başlanabilir die düşünüyorm yedinci ayda. Sekizdede et verilir.
Havuç haşlanınca yumuşuyor çatalla eziyorum biraz zeytinyağı ekliyorum. Ama benim bebeğim sevmedi havucu böyle zeytinyağı kokusundan olabilirBen yarın havuçla başlaycağım. Havucu pişirip blenderdan geçirip zyağı mı koyuyorsunuz. İlk tadımlar için soruyorum.
Benim bebeğim 6 aydır gece 2-3 kere kalktığı için sabah ne kadar uyursa o kadar hoşuma gidiyor. Öyle stabil bir saat yok. Keşke gece hiç uyanmasa da sabah 7de kalksa. Bence alarm kurup kalkmaya gerek yokKızlar bebekleriniz kaçta kalkıyo ? İlla 7-7.30 da kalkmak zorunda mı ya kafam çok karışıyor uyku eğitimcileri bu konunun onemli oldugunu söylüyor ama ben kendim uyanamıyorum bebeğimle bıraksak 9.930 kadar uyuyoruz en fazla alarm kurup 8 -8.30 kalkabiliyorum.
Kızlar bebekleriniz kaçta kalkıyo ? İlla 7-7.30 da kalkmak zorunda mı ya kafam çok karışıyor uyku eğitimcileri bu konunun onemli oldugunu söylüyor ama ben kendim uyanamıyorum bebeğimle bıraksak 9.930 kadar uyuyoruz en fazla alarm kurup 8 -8.30 kalkabiliyorum.
Canim 5. Ay atagi nasıldı peki ? Buarada kanamaları nasil oldu hala devam mı? Bana test yaptılar bakterial vajinit cikti 3 defa antibiyotik aldim surekli tekrarlıyor daha önce hiç olmamisti neden oluyo anlamadim kanama.ondan olabilirmişAyyy çok şanslısın valla ya canım..
Keşke benim kızım da uyusa öyle..
Sabah 6 da dikiyor bizi ayağı ve komşuları bile uyandırıyor sabahın köründe şımarıp duruyo çığlık çığlığa eğleniyor gülüyor..
Cadı yaaa çok yaramaz..
Gece de en az 3 kez kalkar emer ve zor uyur geri..
Valla icim rahatladi esim diyordu bu ne saçmalık cocugu ise gider gibi alarmla kaldırıyorsun o kadar çok bilgi varki gercekten şaşırıyorum artikBenim bebeğim 6 aydır gece 2-3 kere kalktığı için sabah ne kadar uyursa o kadar hoşuma gidiyor. Öyle stabil bir saat yok. Keşke gece hiç uyanmasa da sabah 7de kalksa. Bence alarm kurup kalkmaya gerek yok
Vallahi dediginiz el kadr bebege yapilcak is degil uyuyan cocuk uyandirilmaz uykuda gelisimleri icin cok cok onemli huzuru kacar cocugun kacta kalkiyosa ozaman kalksin ellemeyin bebisiValla icim rahatladi esim diyordu bu ne saçmalık cocugu ise gider gibi alarmla kaldırıyorsun o kadar çok bilgi varki gercekten şaşırıyorum artik