2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Evde yapan bölgesel uyuşturarak yapıyor bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadı adam ama yani artık devlet hastanesi yapıyor dediğim gibi hastane dururken evde niye yaptırayım herkes aynı şeyi diyor bizlerden kim hastanede yaptırmış ben yaptırıyormuşum doktor iyi yapmazmış biri yaptırmış güzel olmamış bu adama tekrar yaptırmayı düşünmüş gibi gibi bir çok laf duyuyorum bana kalsa belediye toplu sünnet töreni yapacakmış orda yaptıracaktım 🤭 Allah İn izniyle Bi kaç saat sonra yaptıracağız İnş güzel geçer 🤲 bizi zorlu Bi kaç gün bekliyor
Hadi hayirlisiyla atlatin insallahh 🙏

Yarın sünnet yaptıracağım oğluşu nasıl geçecek acaba ya herkes neden hastanede yaptırıyorsun diye eziyet ediyor
Dogumun ertesi gunu hastaneden cikmadan yaptirdim, yine olsa yine ayni yaparim. Evde yaptirmak aklimin ucundan bile gecmedi , en iyisi hastane bence
Simdiden hayirli olsun , cabucak atlatın insallah 💕

Dogumun ertesi gunu hastaneden cikmadan yaptirdim, yine olsa yine ayni yaparim. Evde yaptirmak aklimin ucundan bile gecmedi , en iyisi hastane bence
Simdiden hayirli olsun , cabucak atlatın insallah 💕
İnşâAllâh canım ya zaten üroloji doktoru yapıyor pandemi dönemi olsa evde yapardım ama şuan hastaneler yapıyor herkes de laf söylemek için karışıyor işte

İnşâAllâh canım ya zaten üroloji doktoru yapıyor pandemi dönemi olsa evde yapardım ama şuan hastaneler yapıyor herkes de laf söylemek için karışıyor işte
Yaa zaten boylee seylerde her kafadan bir ses cikacak illa ki yani ben oyle karar vermisim o sekilde yapıcam iste , destek ol yada bisey deme. Illa tersi sekilde birileri yorum yapacak

Düzeldik arkadaşim cok tesekkur ederim sordugun icin bi parca kiyafeti bizimkilere karismis bisey olmaz giysin demistim ya deterjan yapti yada corbasina bikac parca semizotu koymustum o alerji yapti ama smdi iyiyiz sukur :)
Ahh cok sukur atlatmissiniz 💜 evett deterjan yapmis olabilir canim belki hassas tenliyse de

Yaa zaten boylee seylerde her kafadan bir ses cikacak illa ki yani ben oyle karar vermisim o sekilde yapıcam iste , destek ol yada bisey deme. Illa tersi sekilde birileri yorum yapacak
Aynen canım benim eşimde karşı çıkmayı bilmez ne derlerse TMM der bugün yaptırdık çok ağlıyor ya pipisi de çok küçükmüş saramıyoruz da

Kızıma erikli su içiyorum. 3 aylıktan bu yana veriyorum ben. Ama bayağı bir kaynatıyorum. Acaba kaynatmadan versem birşey olur mu kızlar. Yada kaç aya kadar kaynatmak lazım. 🤷‍♀️

Kızıma erikli su içiyorum. 3 aylıktan bu yana veriyorum ben. Ama bayağı bir kaynatıyorum. Acaba kaynatmadan versem birşey olur mu kızlar. Yada kaç aya kadar kaynatmak lazım. 🤷‍♀️
Bende geçen sormuştum kimse bişey demedi sırf çocuk var diye arıtma taktırdım bence kartonun üstünde de yazıyordu mamaya falan uygun diye ama kaynatmak lazım mı bilemedim ben bide unutuyorum su vermeyi

Sağol canım Aynen onu bende duydum da çok şişmiş ya çocuğun pipisi Bi de kök kısmı da yok nasıl edeceğimi bilmiyorum şuan
Canim karton bardagi kesip ufalt koy ustune bezin icine bezi öyle kapat ama acikda birak arada hava alsin benim arkadaslarim hep oyle yapti bardagi kesip ufalttilar onu koyup bez kapattilar yazin olanlarda bardaga bebe lastigi gecirip yanlarindan bele gecirerek sabitleyip bezsiz tutmuslardi

Son düzenleme:
Canım hazır suları kaynatmana gerek yok aksine kötü oluyor kaynayınca mineralleri falan gidiyor dibine cokuyor ama arıtma su veya cesme suyu verenler mecbur kaynatması lazim ben aritmayi yiyeceklerini yaparken kullaniyorum hazir su veriyorum hatta surekli degistiririm aldigim markayi farkli mineralleride alsin diye surekli aynisini icirmem

Canım hazır suları kaynatmana gerek yok aksine kötü oluyor kaynayınca mineralleri falan gidiyor dibine cokuyor ama arıtma su veya cesme suyu verenler mecbur kaynatması lazim ben aritmayi yiyeceklerini yaparken kullaniyorum hazir su veriyorum hatta surekli degistiririm aldigim markayi farkli mineralleride alsin diye surekli aynisini icirmem
3 aylıkken vermeye başladım sıcaktı kendide içmek istiyordu. 6 aydan önce vermeyin diyor ya doktorlar ondan korktum ne bileyim. 12'li küçük cam şişelerde erikli su aldım ona özel. Onuda cam kapta bayağı kaynatıp cam biberonda veriyorum. Hergün taze kaynatıyorum. Nedense sudan mikrop kapar diye çok korkuyorum neden bilinçaltımda böyle bir korku var acaba. 😂😂

3 aylıkken vermeye başladım sıcaktı kendide içmek istiyordu. 6 aydan önce vermeyin diyor ya doktorlar ondan korktum ne bileyim. 12'li küçük cam şişelerde erikli su aldım ona özel. Onuda cam kapta bayağı kaynatıp cam biberonda veriyorum. Hergün taze kaynatıyorum. Nedense sudan mikrop kapar diye çok korkuyorum neden bilinçaltımda böyle bir korku var acaba. 😂😂
Suyun mikrobuda pis olur hakkaten mafolur cocuk dikkat etmek lazim ama bunlar islem gormus su zaten birsey olmaz kaynatmana gerek yok .. eskiden de bebeklere su veriyolarmis hangimiz öldük sudan millet 3 aylik bebege tarhana corbasi yediriyo sen sudan korkuyosun😂 benim doktorum cok sicaklarda verebilirsin demisti ara ara bnde verdim vermeyin deme sebepleri zaten mideleri kucuk suyla dolarsa yeterli sütü alamaz diye yoksa zarar edeceginden degil

Canim karton bardagi kesip ufalt koy ustune bezin icine bezi öyle kapat ama acikda birak arada hava alsin benim arkadaslarim hep oyle yapti bardagi kesip ufalttilar onu koyup bez kapattilar yazin olanlarda bardaga bebe lastigi gecirip yanlarindan bele gecirerek sabitleyip bezsiz tutmuslardi
Şuan burası soğuk ya bezsiz de durduramam ki bizde öyle düşündük de ya hasta olursa diyoruz tam ters zamanda yaptırdık

C Carpediem4 canım bebişlerin fotolarını paylaşmıştık. Kepçe kulakla akalı hatırladın mı. Benim kızın sol kulak düzeldi sağ kulak aldı başını gitti. Keşke ikiside olaydı, yavrumun tek kulağı kepçe oldu. Bir yerde okudum. (Kk da yine) üye flaster bantla kulağı bantlamış. Düzelmiş, sence denemeli miyim. Kuzum bence dünyanın en güzel bebeği ama ne bilim ilerde üzülür mü falan diye aklıma takıldı. Birde tek kulak olunca 😔

C Carpediem4 canım bebişlerin fotolarını paylaşmıştık. Kepçe kulakla akalı hatırladın mı. Benim kızın sol kulak düzeldi sağ kulak aldı başını gitti. Keşke ikiside olaydı, yavrumun tek kulağı kepçe oldu. Bir yerde okudum. (Kk da yine) üye flaster bantla kulağı bantlamış. Düzelmiş, sence denemeli miyim. Kuzum bence dünyanın en güzel bebeği ama ne bilim ilerde üzülür mü falan diye aklıma takıldı. Birde tek kulak olunca 😔
Canim bilmiyorumki bantla falan olacak is degil gbi bu kepce kulak ama ne desem bilemedim cok takilma bu kulaga ya gercekten ilerde sorun ederse ameliyat olur hatta smdi bebekleri bile kepce kulak ameliyati yapiyolar cok takilcak bisy yok bnce memnun olmazsa buyuyunce halledilir

Canim bilmiyorumki bantla falan olacak is degil gbi bu kepce kulak ama ne desem bilemedim cok takilma bu kulaga ya gercekten ilerde sorun ederse ameliyat olur hatta smdi bebekleri bile kepce kulak ameliyati yapiyolar cok takilcak bisy yok bnce memnun olmazsa buyuyunce halledilir
Rabbim başka dert vermesin inşallah. Ne bileyim birkaç kişi de dedi sağ kulağını bantla falan. Burada da okudum bantlatladım düzeldi diyenleri. Yoksa banada hiç gerçekçi gelmiyor açıkçası. Sadece daha da açılmasını kepçe olmasını engeller mi acaba diye bir umut :)) Ameliyat düşünmem ya kıyamam ki bebeğime. Alternatif yöntemlere bakayım demiştim. Gerçi saçları var nasıl bantlayabilirim tutmaz da 🤷‍♀️

X