2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bizde gece sık sık emmeye kalkiyoruz hatta bazen kalkip oturiyorda . Ustten 2 dis cıkıyor istahini etkiledi kuzumun cok sükür emiyor ama

Sanırım kızdan sonra oğlan zorlamış sizi Benimde oğlumla kızımın arası 5 yas.yas aralıkları çok iyi bence.Ben çok rahat ettım her noktada okul vesaire gezme olsun.

Sanırım kızdan sonra oğlan zorlamış sizi Benimde oğlumla kızımın arası 5 yas.yas aralıkları çok iyi bence.Ben çok rahat ettım her noktada okul vesaire gezme olsun.
Olabilir bizim 4 yaş araları herkes çok ideal diyordu ama her çocuğun huyu farklı tabi
Napalım öncelik sağlık olsun da gerisi bir şekilde düzeliyor yola giriyor inşallah

KIZLAr o kadar zor günler geçiriyorum ki tam 1 aydır bebeğimin iştahıydı ateşiydi rsvsiydi 1 ay önce iştahsızlık ve sık kaka problemi için doktora gittik kan değerleri düşük çıktı bi enfeksiyon geçiriyormuş halbuki çok az dışarı çıkıp insanlara karışıyorduk neyse biraz toparladı derken bi öksürük tekrar doktor sürüntü aldılar influenza ve rsv ye baktılar rsv pozitif yapacak bi şey yok burun açma ateş takip olmadı yatış dedi doktor aslında yavrum maşaallah iyi dayandı calpol nerdeyse bitmek üzere 10 gündür evde sürekli zıbınıyla ama ateş 37 lerde Perşembe’den bu yana daha yüksek bi inmedi düzgün bu sabah 38 hemen bi duş yine şurup öğleden sonra yine aynı 38.5 alt yan kesiciler çıkıyor yavrumun ağzı full salya şelale gibi akıyordu bugün patlamış ateş dışında şükür şikayetimiz yok yani halsizlik sebepsiz ağlama var bu yazıyı bitiremeden hastaneye gittik doktor hastalık bulgusu yok dişten okuyordur dedi ilk defa 38 leri görüyoruz şaka gibi bu 10 günde nerdeyse calpolü bitirdik üstüne yetmezmiş gibi eşim uyuz oldu doktor kremi herkes kullanacak dedi bebeğime bir de krem sürüyorum hiç duydunuz mu bizde kaşıntı ypk eşim 1,5 aydır kaşınıyor uyuz olsa illa geçerbize de kafasındaydık bebeğim 6-7 saatte bir ateşleniyor çok sinirim bozuldu 10 gündür net hastayız asla yemek de yemiyor bilmiyorum nasıl ve ne zaman düzeleceğiz

Çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum

Canım çok geçmis olsun yaa. Geldi mi hepsi bi anda gelir ya öyle olmuş sizede. İnşallah hepiniz en kısa sürede toparlarsınız.

Kızlar bebeğim hastalıktan sonra uyku düzenini iyice değiştirdi. Gece 4-5 te yatıyor gündüz 12-1 de kalkıyor kafayı yememe az kaldı. Erken uyandırıyorum uyanmıyor. Erken uyutmaya çalışıyorum feryat figan

Hastalıkta düzen falan kalmıyor
Benimki de gece 2 gibi kalkıp 5 e 6ya kadar uyumuyor oturuyorduk
İyileşince normale dönmeye başlıyor çok şükür
Çok yıpratıcı Allah yardımcın olsun ve tez vakitte iyileşsin kuzucuk inşallah

A Amin teşekkür ederim inşalllah

iyi geceler herkese
epeydir ihmal etmisim burayı, yıllar sonra açıp okurum belki şöyle bir durum güncellemesi yapayım
10 aylık sayılır artık. uykular çokk kötü gündüz 2 uyku yapıyor biri kısa (yarım saat kadar) diğeri nispeten daha uzun eğer ayağımdan indirmezsem (1-1.5 saat) aksam 9 gibi gece uykusuna yatıyor ama dalana kadar 3-4 kere kalkıp sallıyorum. daldıktan sonra 2-3 saat kadar uyuyor bu saatlerde uyanma seansları baslıyor artık Allah ne verdiyse dert etmiyorum, ayağımda sallamaya takılmıyorum bugünler geçici hep biliyorum. zaman zaman uykusuzluk vuruyo tabi ama hep bu pencereden bakmaya çalışıyorum. çok şükür diyorum sağlığı sıhhati yerinde ben daha ne isterim ki uyku eğitimine karşı olanlarda başı çekerim öyle bir ihtimal de yok sabırla büyümesine şahit oluyorum.
gelelim dişe, henüz yok. ablası da 1 yaşında çıkardı beklentim de yok o yüzden. kaşınma,salya da yok. yemek yemesi çok şükür güzel, ama kendisi yemek istemiyor benim beslememi istiyor daha çok. blw destekli gidemiyoruz o yüzden kendi elinde ancak meyve yiyor. öyle ya uykusuz gecelerin birinde bi ses vereyim dedim, herkese de sağlıklı mutlu bi yıl diliyorum geçen yıl karnımızdalardı doğum için gün sayıyorduk, zaman hızlı her anın tadını çıkarmak gerek

Kızlar. Oğlum dün hafif sulu kaka yapıyordu, 1 kez altını alırken fışkırtatak kaka yapmıştı ama gaz var diye yorumlamıştım. Bu sabah 5.15’te emmeye kalktı. Geri uyutmaya çalışırken kolu geldi, açıp baktım ki böyle boz bi yeşil kaka dolmuş altı. Alırken 2 kez daha fışkırtarak yaptı. Hatta halı komple kaka oldu, kaldırdık yerden. Sabah ilk iş doktora götüreceğim ama bir yorumda bulunabilecek olan var mı? Salgın filan mı var acaba? Çocuğu birkaç kez oyun parklarıan, oyun evine götürdüm. Hasta çocuk yoktu ama bizden önce olmadığı ne malum. Başınıza geldi mi bu durum?

Geçmiş olsun canım
Bir ara ishal ateş kusma şeklinde salgın vardı geçirmiştik biz de ama kusma da vardı
Bilemiyorum ki yine mikrobik bişi mi
Belki üşütme gaz vs de olabilir
Güzel haberler alırsın umarım doktordan

Sağ ol canım. Gittik geldik. genel durumu iyi dedi. Herhangi bi şeye bağlamadı. probiyotik verdi yolladı.

Akla ilk rota geliyor ama umarım değildir. Adeno virüste de böyle fışkırtmalı ishalyor oluyor bir de.
Sağ ol canım. Gittik geldik. genel durumu iyi dedi. Herhangi bi şeye bağlamadı. probiyotik verdi yolladı.
Gaita tahlili yaptı mı? Neye göre iyi dedi?

Akla ilk rota geliyor ama umarım değildir. Adeno virüste de böyle fışkırtmalı ishalyor oluyor bir de.

Gaita tahlili yaptı mı? Neye göre iyi dedi?
Hiçbir şey yapmadı. Elle muayene etti, karnını sırtını göğsünü dinledi. ateş kusma yok. Sadece biraz huysuzdu o an. Genel anlamda keyfi de yerinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…