Gece uykusu yarım yamalak uykuyu özledim kesintisiz göz altlarim halka oldu.Kızlar gündüz bebekleri nasıl oyalıyorsunuz, oyun matını istemiyo artık sürekli ıııhhııhhh, kaldırcam gezcez falan, havalar soğudu dışarı da çıkamıyorz, ağırlaştı sıpalar, akşam olsun da eşim gelsin iki saat dinleneyim diye dört gözle akşamı belliyorum, bi wc ye gitmek bile nasıl lüksmüş meğer.. gece uykuları zaten ayrı terane
Vala baya eski usul yere yorgan serdim tüm oyuncakları orda debelenip duruyo. Bazen yuvarlana yuvarlana biyerlere giriyo bazen mik mik mırın kırın ediyo ama baya bi oyalanıyo yine de orda kendi. Ama günü gününü tutmuyo tabi bazen öyle bazendr tüm gün kucağımda geçirmek istiyo
Ahahah bunlar büyüse de sendromlar bitmiyorGece uykusu yarım yamalak uykuyu özledim kesintisiz göz altlarim halka oldu.
Eşim iş nedeniyle günlerce olmayınca kanguruya koy çıkar yapıyorum araba çok ağır kanguru zor geliyor ama mecburum öyle güzel bakıyo ki etrafına bugün anlatamam
Yoksa evde sürekli olmuyor düz koyuyorum yüz üstü dönüp ağlıyor emekleme yapamayınca sinirleniyor
Benim kız aşırı hareketli zaten
Valla karar verdim hergün cikaricam bugün 2 saat kanguruyla disardaydik
Okuyup yazdıklarına cevap yazayım dedim az karışık oldu
Wc gidiyorum ce eee diyorum kızım geliyorum deyip oyuncaklar bırakıyorum gidiyorum ama hızlı hızlı rahat değilim tabiki
Deneyimli anneler ne zaman şöyle bir oh deriz öyle birgün var mı yoksada alistararak söyleyin
Benim oglan da cok hareketli kuzum diyorum ya bigun oyle duruyosa bigun durmuyo ama alistim yani yuruyunce hersey daha zor olucak eminimOyun matı aldım sıfır çok uyguna bulunca rahat oluyor
Bu ara benim kız fikir fikir ayni yerde çok uzun duramiyor dönüyor ağlıyor yuvarlanıyor
Ne yapın ne edin uyku saatlerini akşam 7 ye çekin. En azından akşam 2-3 saat dinlenme olur.Gece uykusu yarım yamalak uykuyu özledim kesintisiz göz altlarim halka oldu.
Eşim iş nedeniyle günlerce olmayınca kanguruya koy çıkar yapıyorum araba çok ağır kanguru zor geliyor ama mecburum öyle güzel bakıyo ki etrafına bugün anlatamam
Yoksa evde sürekli olmuyor düz koyuyorum yüz üstü dönüp ağlıyor emekleme yapamayınca sinirleniyor
Wc gidiyorum ce eee diyorum kızım geliyorum deyip oyuncaklar bırakıyorum gidiyorum ama hızlı hızlı rahat değilim tabiki
Deneyimli anneler ne zaman şöyle bir oh deriz öyle birgün var mı yoksada alistararak söyleyin
Hece tekrarlaması yani babababab mamamam dededede gibiBabildama derken canım?
Bizde ailece korona olduk çok zor bir süreçti o ay kilo alamadı
Üstüne idrar yolu enfeksiyonu olmuş enfeksiyon kilo aldirmazmis 2 ay zaten o yüzden bende buna şükür diyorum
Canım ben kitap okuyorum evde daha zamanı var onlar için benimkide desteksiz oturamaz ve baba dada öyle başlamadıHece tekrarlaması yani babababab mamamam dededede gibi
Ne kadar doğru söyledin azariaNe yapın ne edin uyku saatlerini akşam 7 ye çekin. En azından akşam 2-3 saat dinlenme olur.
Erken yatarsa erken kalkar diye düşünmeyin. Çünkü bu yavrular hep aynı saate kalkiyor. Sabah 7 en gec güne aydın diyoruz. Akşam 10 da uyusa
Valla canım gündüz durmuyor dün kanguruyla çıkınca emin oldum nasıl etrafına bakıyo anlatamamBenim oglan da cok hareketli kuzum diyorum ya bigun oyle duruyosa bigun durmuyo ama alistim yani yuruyunce hersey daha zor olucak eminimcok daha gozumuz uzerlerinde olmasi gerekecek. Suan iyi kotu biraktigimjz yerde duruyolar o zaman hic durmicaklar amann bigun uyusa obur gun uyumuyo, bazen çok mizmiz oluyo hicbisey yapamiyorum wc gidemiyorum. Bazen keyifli oluyo uyuyo oynuyo takiliyo tek basina. Onlarda bi birey iste.
Annelik resmen gönüllü perişanlıkAhahah bunlar büyüse de sendromlar bitmiyorayaklanmalar başladı mı ayrı sıkıntı sonra koşmalar tırmanmalar
Annelik delilik demişler doğruymuş
Biz park beşikteyiz aşağı katına indirdimAnnelik resmen gönüllü perişanlık
İnşallah kazasız belasız büyütelim de valla yatakta bıraksam öyle dönüyor ki aşağıya iner arkamı dönünce
Geçen gün anakucaginda yatıyor bağlı kedimi görüyor one doğru kalkmış öne doğru kapaklandı babası ben evdeyiz nasıl bağırdım geldim Allah'tan çok sert çarpmıyor kameradan baktık komşu bile bagirisimi korkumu üst kattan duymuş
O korku bana yetti zaten ana kucağı işi bitti bizde anne yanı beşikte sakat geliyor
Park beşik e geçmeyi düşünüyorum
Benimki de dün 7 de uyudu. Sabah 4 te kalkar artık dedim ama 7 buçukta kendim uyandırdım. Galiba artık günler kısaldigi için onlarında biyolojik saati değişti.Ne yapın ne edin uyku saatlerini akşam 7 ye çekin. En azından akşam 2-3 saat dinlenme olur.
Erken yatarsa erken kalkar diye düşünmeyin. Çünkü bu yavrular hep aynı saate kalkiyor. Sabah 7 en gec güne aydın diyoruz. Akşam 10 da uyusa
Valla bugunler iyi günler emeklemeye ayaklanmaya başlayınca daha zor oluyorGece uykusu yarım yamalak uykuyu özledim kesintisiz göz altlarim halka oldu.
Benimki bir şeyler diyor ama ünsüzlerle başlamiyor hiç. Avva diyor sanırım o baba demek çünkü baba diyince avva diyoHece tekrarlaması yani babababab mamamam dededede gibi
Hep 7 de yatırmaya calis iyice alışır o saate uyumaya.Benimki de dün 7 de uyudu. Sabah 4 te kalkar artık dedim ama 7 buçukta kendim uyandırdım. Galiba artık günler kısaldigi için onlarında biyolojik saati değişti.
Kızlar gündüz bebekleri nasıl oyalıyorsunuz, oyun matını istemiyo artık sürekli ıııhhııhhh, kaldırcam gezcez falan, havalar soğudu dışarı da çıkamıyorz, ağırlaştı sıpalar, akşam olsun da eşim gelsin iki saat dinleneyim diye dört gözle akşamı belliyorum, bi wc ye gitmek bile nasıl lüksmüş meğer.. gece uykuları zaten ayrı terane
Aynen bende yun yorgani cift kat koydumVala baya eski usul yere yorgan serdim tüm oyuncakları orda debelenip duruyo. Bazen yuvarlana yuvarlana biyerlere giriyo bazen mik mik mırın kırın ediyo ama baya bi oyalanıyo yine de orda kendi. Ama günü gününü tutmuyo tabi bazen öyle bazendr tüm gün kucağımda geçirmek istiyo