2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Boy 74 cm kilo 8.5 bu aya kadar hiç mama almadı ama şimdi işe başladığım için günde 1 kere mama alıyor onu da en fazla 30 cc içiyor
Canım hangi mamayı kullandınız? Ben de aralıkta 3’e kadar çalışmaya başlayacağım büyük ihtimalle bıraktığım süt yetmeyecek anca tek öğünlük sağabiliyorum ek gıdalarla da çocuk ne kadar tok durabilir mecburen biz de ilk defa mama vermeye başlayacağız

Hipp kullanıyoruz ben beğendim . Tadı smadan daha güzel ve kilo aldırıyor bence

Giden sakıncası yoksa kilo ve boy nasıl gidiyor bide sadece anne sütü mü alıyor
Sen bebeğinin şimdiye kadar ne kadar kilo almış ona bak canım.
Erkek bebekler daha ton ton oluyor.
Benim kız 3 kilo doğdu simdi 7500.
Sadece anne sütü.
Mama istemiyor biberon dan ve emzikten nefret ediyor.
Kaşık ta favorisi değil.

Cok geçmiş olsun.
Biz bebeğim 5 haftalikti korona oldugumzda.
Simdi de yine burnu akıyor. Ablamiz krese başladı.
Iki hafta gitti hastalandi

Bak işte onu diyorum 3kilo doğan bir bebek 7500 benim 2350 doğdu 6300 normal gibi duruyor
Azaria senin yorumların hep faydalı olmuştur
Doktora bugün yazdım hipp sma içmedi onun dışında biberon da kabul etmemeye başladı anne sütü koyunca içerdi almadı
Aptamil tatlı onu verin diyor anne sütü ek gıdayla kilo alamiycak görünen o diyor mesaj attı bu şekilde
Benim sağma yapmam pek mümkün olmuyor kız durmuyor 10 dak bazen 20 dak ancak günde bir kere 60 CC altı hiç gelmedi 80 100 o şekilde bebek emince böyle az gelemez diye düşünüyorum
Doktor bütün kafamı karıştırdı üzüldüm sütun yaramıyor diyor sanki mama ver emzormesem süt kalmaz ben 1 yaşa kadar diyordum hep

Doktorların tonton bebek merakı beni öldürecek

Doktorların tonton bebek merakı beni öldürecek
Bende takıntı bıraktı adam resmen cumartesi den beri sütümü sorguluyorum kızım doymasa uyur mu süt gelmese bile ille de meme dermi
Ben anne sütüyle sağlıklı olur diye emzirdim bilseydim yaramayacak hep mama verirdim
Mamayla beslenenler görüyorum daha kuvvetli iri bebekler

Ikinci çocuk olunca deneyimli oluyorsun. Yardımcı olabiliyorsan sevindim.
Birde benim ilk kızım da erken doğdu. Hep bir kilo geriden geldi.
Sen bosver o doktoru. Ek gıdaya devam et.
Bu saaten sonra bebelerimiz yemek yemeği öğrenmesi lazım.
Anne sütü veriyorsun zaten.
Yeterince bez alıyorsan sorun yok. Bir de gelişimi iyi gidiyorsa.
Türkiye de ne kadar çok kontrol ediliyor bu bebelerin kilosu

Önemli olan içi sağlıklı olsun canım.
O doktor herhalde mamalardan para alıyor
Anne sütün den sağlıklı hic birsey yok.
Mama mecbur olmadıkça gerek yok.

Canım tabiki cisli bez alıyorum yarın yine sayarım yazarım sana
Erken doğdu kilosu ilk neydi şimdi nasıl yanlış olmazsa sorum
Türkiye'de kilo iyi birşey evet

Ben de pirinç unu ya da bebek irmiği yulaf ununa bisküvi karadut özü ve meyve ekliyorum ama artık daha sık uyanıyor

Kızlar. Benim oğlanın diş sayısı 6. Annem geçen gün fark etmiş, ben de az evvel emzirdikten sonra uykuya dalarken fark ettim ki bebeğim diş gıcırdatıyor. Sizinkilerde böyle bir durum var mı? Çok üzüldüm; ben yıllarca diş gıcırdattığım için botoks yaptırmıştım ama Bu daha bebek. Asla stresli bir ortamda büyümüyor, aksine ona yetebilmek İçin hepimiz seferber oluyoruz. Annem ve kv dönüşümlü bakıyorlar ben işteyken. Ben de zaten yarım gün çalışıyorum, hep neşeli hep agucuk bugucuk durumumuz. evet, arada bağırdım çocuğa ama her gün her dakika azarlamadıM.

ne yapmam lazım, bilgisi/fikri/tavsiyesi olan var mı?

Bizde daha hic diş çıkmadığı için hicbi fikrim yok kuzum. Ama disleri daha yeni çıktığı için belki farkında olmadığı için yapıyo olabilir mi? Daha bu kadar küçük bi bebeğin stresten falan etkilenip diş gicirdatmasi çok zor bence öyle düşünme yani

Ay canım benim nasıl da bir solukta anlatmış gibisin.
Gayet normal kesf ettiği için. Benim büyük kızımda yapmıştı sonra bıraktı.

Ay canım benim nasıl da bir solukta anlatmış gibisin.
Gayet normal kesf ettiği için. Benim büyük kızımda yapmıştı sonra bıraktı.
Ya çok üzüldüm çünkü ben en az 15 sene filan sıktım dişlerimi ve dişlerim gayet sağlıklı olmasına rağmen sırf bu sıkmadan dolayı kanal tedavisi veya dolgu olmayan tek 1 dişim yok, hatta minesi zedelendiği için kökünden kırılIP çekilen bir dişim bile var. Oğlum da böyle olsun istemiyorum. nette okudum; stres olabilir, bağırsak enfeksiyonu olabilir yazıyordu. Doktor kontrolüne daha 2 hafta var, acaba bu hafta içi götürsem mi diyorum yoksa kafayı yemeyip gününü mü beklesem?

Benimde kizlardesimde var yapıyor ama dişler sağlam psikolojik bir sorunu da yok kocası duyuyo düşün gıcırtı sesini telaş edip kendini yiyecegine git doktora

Git için rahat etsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…