2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bende takıntı bıraktı adam resmen cumartesi den beri sütümü sorguluyorum kızım doymasa uyur mu süt gelmese bile ille de meme dermi
Ben anne sütüyle sağlıklı olur diye emzirdim bilseydim yaramayacak hep mama verirdim
Mamayla beslenenler görüyorum daha kuvvetli iri bebekler
Bence en güzelini yapıyorsun
Emzirebildiğin kadar emzirmen en doğalı
Sütün yaramaz olur mu illaki yarıyordur

selam kızlar ne zamandır yokum resmen ya sayfalar biriktikçe gözümde büyüdü oğlan da izin vermedi asla bakamıyordum buraya bi 100 sayfa okuyup geliyorum hazır babası bakıyorken

herkes iyidir umarımm biz hala alerjinin pençesinde boğuşuyoruz :KK70:

Merhaba kızlar bizim artık nur topu gibi bi atopik dermatitimiz var😢 kızımın 6 aydır gül gibi cildi vardı ama ek gıdaya geçince bişeyler oldu pul pul ve kızarık.. alerji testlerimizde bir şey çıkmadı doktor atopik dermatit var bol bol nemlendir dedi 😔 yavrum sürekli uykusunda bile karnını kulaklarını kaşımaya çalışıyor kulaklarının arkasını kanattı hatta😔 sanki çok iyi bi uyku düzenimiz varmış gibi bir de artık geceleri bunun için uyanıyor
ah canım biz hem deri hem kan testi yaptırdık ve tüm doktorların görüşü negatif çıkması alerji olmadığı anlamına gelmezdi

ilk 3 aylıkken başladı bu bela atopik dermatit tanısı aldık locoderm süürp 1 saat sonra nemlendirici sürüyorduk bioderma kullandım ben

locoderm kortizonlu ama senin bebede bi tık daha azdı bizim kesin çözümümüz o oldu

ve şimdi görüypruz ki besin alerjileri varmış ek gıdada ilerleyemiyoruz mehter takımı gibiyiz diyetteyiz hala ikimizde diyet açma sürecimizde başarısız gidiyor

kuzu kıymada cortladık belki sizinde ek gıda tetiklemiş olabilir mii şimdi ne durumdasınız

hehh bitti sayfalar

biz hala kabak, patates, havuç, muz, nektari yiyoruz anca ajksd

uraz çok çok iştahlı kedi amması versem onu da yiyecek ama yiyemiyor garibim

pirinç denedik 3 gün onu geçtik sonra kuzu kıyma denerken 3. gün tepki verdi daha da toparlayamadık şimdi dinlenme zamnaında ek gıda mek gıda da yok üç gram süütmle tepinip duruyoruz jkdahs

Buralar soğudu artik ( Konya ) persembe A101’e biseyler gelecek kacirmayalim, ben lcw’den de pelus yelek ve hirka bide polar esorfman alti aldim. Gece cok ustunu aciyor uyku tulumu dusunuyorum ama giydirip soymak tam bela her gece nasil yapariz yaptirirmi mechul
Sizler ne dusunuyorsunuz ?

Eklentiler

• 4B920D84-123A-4C80-BF31-461AFBC4EB23.jpeg
    4B920D84-123A-4C80-BF31-461AFBC4EB23.jpeg
    179,7 KB · Görüntüleme: 60
Buralar soğudu artik ( Konya ) persembe A101’e biseyler gelecek kacirmayalim, ben lcw’den de pelus yelek ve hirka bide polar esorfman alti aldim. Gece cok ustunu aciyor uyku tulumu dusunuyorum ama giydirip soymak tam bela her gece nasil yapariz yaptirirmi mechul
Sizler ne dusunuyorsunuz ?
Uyku tulumu konusunu ben de çözemedim ya. Aldim çok kalin da değil hatta biraz büyük aldim ama giydirince çok sıcak oldu içine ince bile giydirsem sıkıldı çıkardık. Sürekli dönüp durduğu için zaten ustune hiçbişey örtmüyoruz öyle pijamayla uyuyor da kış geldikçe böyle ne kadar olur ki. Güzel uyku tulumu bulan paylaşabilir mi benimki fotodaki gibi ama ben mi kullanamadim yanlis mi aldim? Muslin tulumlar var ama onlar da kış için degil sanki

Eklentiler

• SmartSelect_20221008_195628_Gallery.jpg
    SmartSelect_20221008_195628_Gallery.jpg
    126,2 KB · Görüntüleme: 69
hehh bitti sayfalar

pirinç denedik 3 gün onu geçtik sonra kuzu kıyma denerken 3. gün tepki verdi daha da toparlayamadık şimdi dinlenme zamnaında ek gıda mek gıda da yok üç gram süütmle tepinip duruyoruz jkdahs
Kıyamam ya ne çektiniz. Kerem de urazin tam tersi sıfır iştah. Bugün hiçbisey yemedi mesela sifir sadece cuk cuk meme. 20 gün oldu biz başlayalı ama seninki gibi havuc kabak patates muz elma yoğurt bunları yedi. Ama sebzeleri çok zor yiyo. Genelde yemiyo

Uyku tulumu konusunu ben de çözemedim ya. Aldim çok kalin da değil hatta biraz büyük aldim ama giydirince çok sıcak oldu içine ince bile giydirsem sıkıldı çıkardık. Sürekli dönüp durduğu için zaten ustune hiçbişey örtmüyoruz öyle pijamayla uyuyor da kış geldikçe böyle ne kadar olur ki. Güzel uyku tulumu bulan paylaşabilir mi benimki fotodaki gibi ama ben mi kullanamadim yanlis mi aldim? Muslin tulumlar var ama onlar da kış için degil sanki
Ben polar olanlardan aldım. Şu an için çok kalın ama kış için iyi olur diye düşünüyorum. Tulum hoşuma gitti . Böyle kocaman bir şey çok uzun süre giyer.

hehh bitti sayfalar

Özledik seni.
Cok uzak kalma.
Cok geçmiş olsun

Biz böyle kullanıyoruz Türkiye de var mi bilmiyorum ama süper birsey.

Eklentiler

• Screenshot_20221008-195143_Chrome.jpg
    Screenshot_20221008-195143_Chrome.jpg
    33,6 KB · Görüntüleme: 60
Kıyamam ya ne çektiniz. Kerem de urazin tam tersi sıfır iştah. Bugün hiçbisey yemedi mesela sifir sadece cuk cuk meme. 20 gün oldu biz başlayalı ama seninki gibi havuc kabak patates muz elma yoğurt bunları yedi. Ama sebzeleri çok zor yiyo. Genelde yemiyo
Hep diyorum bir gün üniye başlayacaklar ve her şeyi yiyecekler djdjdjsjsl anneeeee canım bunu çekti anneee canım şunu çekti en fazla ne kadsr emiyo bu bebeler ya

Biz böyle kullanıyoruz Türkiye de var mi bilmiyorum ama süper birsey.
Bizde bundan kullanıyoruz. Ama daha incesi sanırım bacaklı tulumu seneye kullanıcaz ogullarımdada öyle yaptım 7 yaşına kadar tulum kullandılar ama en incesini aldım hep. Bebeklik dönemindede bu torba gibi tulum en güzeli.

Merhaba sevgili annelerim bir sorum var hepimizin bebekleri artık 6 ayı tamamladı peki ismine hep bakıyor mu 6 aydan sonra deniliyor ama kızım 2 bakıyorsa 5 bakmıyor sizinkiler hemen tepki veriyor mu hele elinde oyuncak falan varsa dikkat çeken bi şey asla bakmaz
Merhaba benimki kendi ismine değilde kuşa seslenince bakıyor öğrenmiş kuşun adını😂 Evde muhabbet kuşumuz var adı boni.boniii diye seslenince kuşun kafesinin olduğu yere bakıyor .Hiç böyle bişey beklemıyodum şaşırdık açıkçası.öğrenmiş mepersem kuşun adını ve yerinii😅😂

Merhaba benimki kendi ismine değilde kuşa seslenince bakıyor öğrenmiş kuşun adını😂 Evde muhabbet kuşumuz var adı boni.boniii diye seslenince kuşun kafesinin olduğu yere bakıyor .Hiç böyle bişey beklemıyodum şaşırdık açıkçası.öğrenmiş mepersem kuşun adını ve yerinii😅😂
Ha ha bizim ki de öyle kuşa seslendik mi ya kafese bakıyor ya lambaya 😁🤣

ah canım biz hem deri hem kan testi yaptırdık ve tüm doktorların görüşü negatif çıkması alerji olmadığı anlamına gelmezdi

ilk 3 aylıkken başladı bu bela atopik dermatit tanısı aldık locoderm süürp 1 saat sonra nemlendirici sürüyorduk bioderma kullandım ben

locoderm kortizonlu ama senin bebede bi tık daha azdı bizim kesin çözümümüz o oldu

ve şimdi görüypruz ki besin alerjileri varmış ek gıdada ilerleyemiyoruz mehter takımı gibiyiz diyetteyiz hala ikimizde diyet açma sürecimizde başarısız gidiyor

kuzu kıymada cortladık belki sizinde ek gıda tetiklemiş olabilir mii şimdi ne durumdasınız
Bizim doktor da ilk olarak kulaklarının arkası için kortizonlu bi krem verdi üç gün kullandık geçti ama geçici bi çözüm oldu sonra mustelanın stelatopia galiba yanlış yazmadıysam bu kremini kullandık 10 gün oldu aklımıza geldikçe sürdük günde 4 kere falan şu an düzeldi bişeyi kalmadı ama ara ara vücudunu yine kaşımaya çalışıyor yavrum😔 bakalım bu çarşamba çocuk alerjiye kontrolümüz var doktor ne diyecek
Kuzu bizim de ek gıdadan sonra oldu yüksek ihtimalle besin alerjisi hatTa benim tahminim yumurta sarısı verdim ikinci günden sonra oldu ama dediğin gibi ne kanda ne deri testinde çıkmadı bişey.. doktor bu iki hafta yumurta sarısı verme dedi vermedik işte bu kremle de düzeldi büyük ihtimalle yumurta sarısını yasaklayacak 😢

Kızlar gündüz bebekleri nasıl oyalıyorsunuz, oyun matını istemiyo artık sürekli ıııhhııhhh, kaldırcam gezcez falan, havalar soğudu dışarı da çıkamıyorz, ağırlaştı sıpalar, akşam olsun da eşim gelsin iki saat dinleneyim diye dört gözle akşamı belliyorum, bi wc ye gitmek bile nasıl lüksmüş meğer.. gece uykuları zaten ayrı terane:KK43:

Kızlar gündüz bebekleri nasıl oyalıyorsunuz, oyun matını istemiyo artık sürekli ıııhhııhhh, kaldırcam gezcez falan, havalar soğudu dışarı da çıkamıyorz, ağırlaştı sıpalar, akşam olsun da eşim gelsin iki saat dinleneyim diye dört gözle akşamı belliyorum, bi wc ye gitmek bile nasıl lüksmüş meğer.. gece uykuları zaten ayrı terane:KK43:
Vala baya eski usul yere yorgan serdim tüm oyuncakları orda debelenip duruyo. Bazen yuvarlana yuvarlana biyerlere giriyo bazen mik mik mırın kırın ediyo ama baya bi oyalanıyo yine de orda kendi. Ama günü gününü tutmuyo tabi bazen öyle bazendr tüm gün kucağımda geçirmek istiyo

X