2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Oyy oyy. Bu kızın yemek yemeye atlayacagi bir zaman gelecek mi? 2 gündür denemedim vermeyi ama hiç oralı bile değil.
A azaria ne zaman yemek ister

Alerji mamasında bişey mi varmış valla biz her markayı denedik, zaten içmiyor mama sıkıntılıysa vermeyeyim? Kilo alımı nasıl bu kadar alerjik bünyeye benimki sıkıntılı baya

Oyy oyy. Bu kızın yemek yemeye atlayacagi bir zaman gelecek mi? 2 gündür denemedim vermeyi ama hiç oralı bile değil.
A azaria ne zaman yemek ister
Kız siz yerken yemek falan istemiyo mu hiç? Bizimki çok hevesli ağzına götürürken hemen ağzına açıyo ama ben daha hiçbisey vermedim. Bakalım başlayınca yemek isticek mi o tatsız şeyleri o da mečhul

İih nerde? Gülüyor anca

Ek gidaya başlamadan önce öyle hevesli oluyorlar sonra havuç,patates derken bu neyaaa anne sütü daha güzeldi tiplerine giriyorlar bu arada gece sıfır uykuyla güne başladık .

Ek gidaya başlamadan önce öyle hevesli oluyorlar sonra havuç,patates derken bu neyaaa anne sütü daha güzeldi tiplerine giriyorlar bu arada gece sıfır uykuyla güne başladık .
Tahmin edebiliyorum tatsız tutsuz napiyim.ben onu diyolardır anne sütü bal gibi çünkü

Benimki de gündüz idare eder de gce uykusuna yatmamak için kıçını yırtıyor resmen .bir ağlama krizleri anlatamam .komşular bni tanimasa bebeği dovuyolar galiba diye polisi ararlar o kadar diyeyim .bı eşim uğraşıyor bı ben .en son artık ağlamaktan yoruldu da gce on iki de yattı .üçte kalktı yine aynı kriz .emmek istemiyor uyumak istemiyor.saat dördü geçiyordu uyuttugumda sabah da yedi buçukta gün aydı .sürekli mızmız yerde beş dk durmuyor .ablasını koyuyorum başına yalnız olduğunu düşünüp ağlamasın diye o da işe yaramıyor.surekli kucak istiyor.En gazlı dönemleri bile bundan daha iyiydi ya

Ben çok bu atak haftası olaylarını takip etmiyodum .iki hafta önce gayet akıllı uslu olan çocuk bı anda bu hale geldi .iki gün anamı ağlattı .baktım netten atak haftasina girmiş kiii tam 28 gün sürecek yazıyordu suan 14 günü geçti daha .bı bu kadar daha var .haftaya da 6 aylık aşıları menenjit aşısı derken bayram yerine döner bizim ev ya da timarhaneye

Aynen canım. Bizim de 6 . Ay ile başladı sıkıntılarımız ama şu son günlerde zirve yaptı diyebilirim . Bizimde bitmesine 4 gün kaldı diyor ama inşallah biter .

Uyku konusunu aşamayan bi anne olarak artık naparsa yapsın modumu açmaya karar verdim uyumak istiyorsa uyusun uyumuyorsa da kendi bilir diyorum artık çünkü deneyeceğim başka yol kalmadı

Size bir şey danışacağım kızlar. Emzik kullanıyoruz 0-6 ay emziğinden 6-18e ne zaman geçmeliyiz sizce kızım 5 ay 19 günlük sanki emziği ağzına küçük gelmeye başladı bi de bizimki o emzikle oynuyor eviriyor çeviriyor binbir hale sokuyor dün gece uyutuyodum aldı bi çevirdi ağzına sıkıştırdı nasıl ağladı yavrum acaba küçük geldiği için mi sıkıştı diye şüpheye düştüm

Aa şimdi geri mesajları okudum da mesajını gördüm canım aynı şeyi dün akşam ben de yaşadım çok kötü oldu çocuk bi de korktu yavrum herhalde büyük emziğe geçme vakti geldi

Alıp denemen lazim canim nasil olsa alacaksin simdiden al bebis karar versin. Dora nın agzina cok kucuk geliyor 0-6 emzigi agzina komple sokmaya calisiyordu 6-18 aldim sevdi tam oldu

Aa şimdi geri mesajları okudum da mesajını gördüm canım aynı şeyi dün akşam ben de yaşadım çok kötü oldu çocuk bi de korktu yavrum herhalde büyük emziğe geçme vakti geldi

Alıp denemen lazim canim nasil olsa alacaksin simdiden al bebis karar versin. Dora nın agzina cok kucuk geliyor 0-6 emzigi agzina komple sokmaya calisiyordu 6-18 aldim sevdi tam oldu
Aynen kiz korkmuş emzik ağzında cikaramaz aldım bir şekilde cikardim ama şöyle diyeyim ağzına sıkışmış tek hamleyle ağzından alacak gibi değildi korktum bende ama çıkarınca kucağıma aldım nasıl sarıldım ağlıyor içim gitti iyi ki iyisin dedim sonra memede sakinleşti yine izin versem aynı şeyi yapıyor haliyle
Hangi emzik kullanıyorsun

Avent 0-6 kucuk geldi, avent ultrasoft 6_18 e gectik kuzum kenarlari kelebek gibi baya buyuk bunu agzina sokamiyor. Ultrasoft serisi yumuşacık normalde emzik emmez buna alisti

Eklentiler

• SmartSelect_20220829-153139_Chrome.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 38
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…